Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mé sok.Azzz pont birható sőőőt.
Sok a 140.
Ez csapatjáték egyenlőtlen esélyekkel.Próbáld mikor sok az autó.Na ott jön mewg az adrenalin.Pláne hogy 2-3 sávnál és picit szakadozottabb forgalomnál.És ezt még tetézve hogy körül se nézve váltanak sávot egyszerre többet.Na attól cidrizek picit.Azt próbáld.Döbögókő-Esztergom jó csak mivel nagyon fás ha nem ismered a kanyarokat betűre elvesztél egyre lassulsz.Sokat kell járni arra és gyorsulni fogsz.
Azé' az sem annyira rossz.....csak nem 140 a "gyors".........

Zoli: ki fogom próbálni...Ezt a gósztrájdert és a többi autópályadonort tényleg nem értem...Vagy én csináltam valamit rosszul?Dög unalom egyenesen és gyorsan menni...

Egy kanyargós erdei út előbb állítja fel a cerkám az ziher...

Dobogókőre felfelé menet van balra egy leágazás Esztergomnak, na azt a kanyargóst remegő térdekkel 40-nel próbáltam ki először...
"szaki"...szerintem AGO-ra gondolsz.........
Érdekességek nektek..
http://www.magyarszo.com/fex.p...
És nekem
http://www.sportmotor.hu/motor...
Csak azt nem értem a Cagiváról miért nem szólnak..pedig abból a gyárból gurul ki ez is...meg aki beszél Castigolini az a Cagiva góréja tulaja a másik meg a fia..a mester tervezőt meg szerintem sokan ismerik.... A CRC pedig a Cagiva Research Center... bár lehet azért mert most az Mv volt a téma...
A Lurdy-ház mögötti Shell kútnál van 1 ilyen szaki, Őt nem ismeri valaki
Már nincs, felszámolta a boltját, ha előbb tudom pályáztam volna a padjára.....
válasz ment a e-mailedre, hogy nehogy kiutáljanak a népek
Őőőőőő izééééé megadná a számokat. Jó lenne.

Amúgy az autópályát mondtam hogy uncsi bár azért próbáld ki juliusban úgy azért más picit és ne az M5-öst hanem balcsi felől Vasárnap estefelé akkor nincs menetszél és izzadsz a bűrcuccban.Lehet még piknikasztalt is felállítani a fogyasztásod meg a 4 liter felé fog kóvályogni.
Van a mesternek megadható elérhetősége?
Ok, találd ki :)
Okay, gyere :)
Ha borzongat valakit TRW fékbetétek-kuplungok-féktárcsák, RK láncok és Lucas fémhálós fékcsövek elég jó áron kaphatók. Na meg SW-Motech cuccok is.
látom, vannak itt infós szakik.

offtopic jelleggel: hogyan tudom az operám (10.01) megtanítani, h tudja a jelszavaim&login neveim?A firesuxx tudja alapból, de rühellem, mert 10-15 plugin kell, h használhatóvá váltjon, cserébe viszont belassul mint neo és jól eszi a procikat is...

Hálám egy bambikóla holnap gurulás után!
5*

Nem is tudom...Megadjam a jövő hetit?

István, ez jó hír, örül a lelkem, h jót vettem

Balu kézzeld, 100-ért akarta a gyerek a kipukat.Lent derült ki, h az az Acra az LeoVince...Vágott dob, de már nem karcos mert fekete porfestékkel lenyomta.Gyönyörűen nézett ki.A hangja pedig ÁÁÁÁÁÁ csillagos 10es...Olyan volt vele az SV hangja, h már majdnem TL-nek hangzott...CSak nuku E betű, meg ilyenek.A srác állítása szerint sok túrát nyomott vele külföldön, nem cseszegették.
Az ismerőse törte össze az Sv-jét mikor kölcsönadta neki...160-nal villanyoszlop.A srác kulcscsonttöréssel megúszta.Látnotok kellett volna azt a szegény SV-t.
A váz heggesztései felszakadva!Az eleje félig megcsavarodva...

Újabb fogyasztási adat: ótópályán 140-nel túrázva 160km-re 10.6L-t evett.Ez tesók közt is 6.6L.Nálam új rekord.

Kecskemétre mentem, M5, dög unalom autópályázni!Viszont sose fáztam még ennyire, mint abban a menetszélben...
Vagyis 4400ba megállna a tied. Most megkérdem sanyit, h Ő mennyiért tud (mondjuk Ő ott van pont ahova én megyek pesten) és akinél olcsóbb, ott veszem Köszi
Ja úgy nézem másfél óra az út.Szerintem odatekerek.
Ha átutalod, 400Ft a posta.
Sztem gyere egyenest Tarjába. Mire odaérsz kb ott leszünk mi is.
Az a házi "műhely"........
Már két műhely is van vagy másik Sanyi elérhető?
Sanyi az M6-os Érdi végén is elérhető a 0-s előtt.