Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a motorozz.hun.Pici életlen de ezüstszürke.
Nincs kép a gépedről.
Ja.Valahogy majd át kell vezetni a bal oldalra a csövet.Közel vannak és valszeg velük csináltatom meg.
Ha lszépen kérem csinálhatnál pár képet mert nem tom hogy fér el a cső a kutyacsontnál.
Itt van a cég:
http://www.janodob.hu/
Ez egy cég volt pár évvel ezelőttig,csak összeveszett a két testvér és külön néven csináltak céget.Egyébként egymás mellett vannak.Az egyik a gyártással foglalkozik a másik a szereléssel.
http://www.dinamitkipufogo.hu/
Mindent megcsinálnak a totalcar-nak is ők dolgoznak pl.: a tv-ben szerepelt Zil-t is ők csinálták,nem lett szar
Annó a zsigulikhoz is onna vettük a 4 leömlőket.
Szerintem félreértetél az idomok minőségével kapcsolatban.A rossz minőségű idom az a motostylingon kapható papír vékony anyagból készülő(legalábbis itt a fórumon többen látták és ez volt a véleményük,én soha nem láttam).Nekem is ugyanaz a fajta pályaidomom van mint neked,ez az SV kupás idom.Szerintem ez még jobb is mint a gyári idom,mert nem törik szilánkosra,mivel van benne egy textilszál rétek is.Ezért csak összeroppan,de soha nem törik.
Az idomot pesten csinálja Dúzs Péter 20/9427240.Az oldala: http://www.polidom.com/
Megrenedelést követően 3 hét mire kész van,mert rengeteg a munkája.Mikor voltam nála nagyon komoly motorok voltak ott,hogy pályaidom legyen rajtuk.Nekem múlt év télen volt 55.000 nyersen a két oldalidom+a hasidom.A motor eredeti alkatrészein nem kell semmit fúrni.Az idomon kell kifúrni a lyukakat.Tehát a motor semmiben nem károsodik.
na jó, de ha egyszer is a jó indexed miatt voltál látható, akkor megérte a jó index. én pl szerintem bp-n elnyerhetném a legtöbbet indexelő bmw-s címet (ugyanis a kezelési utasításában benne van, hogy ezzel nem kell indexelni, és meg lehet állni másodiknak LOL ). motoron is mindig indexelek. és autósként nekem sokat segít, ha egy motoros jelez. és persze megfordítva is. éppen ezért használom én is, hisz amit elvárok mástól, azt magam is igyekszek úgy csinálni.
Hi van S es Eladó lámpám fejidommal ha érdekel!
Hali köztünk.Kicsit viharvert szegényke.Ha idomos akkor van egy lámpám.Javítva de nem adom drágán.

link
sziasztok!
Én is SV tulaj lettem!
Valakinek nincs esetleg eladó hasidom 1000-es re?
Meg valami első lámpa megoldás kellene,ha valakinek van ötlete azt megköszönném!
ott a pont!

le se szarják, h index, karlendítés, máglyarakás, vagy mivel jelzed az irányváltoztatási szándékod...

Nálam ilyen lesz , ha egyszer az xbikehoz ér a motyóm, amit rendeltek:

Mindig a k***gök fejét kell figyelni, abból már látszik, h mit akarnak...Persze nem relatív gyorshajtásnál )
A rendszámtartót magamnak csináltam, az indexek a gyáriak, a távot a gyári távtartó határozta meg, mert azt épitettem be
2 in 1 yoshimura rendszer van rajta
tökmindegy.Ha figyelmetlen villoghatsz bármivel nem veszi észre.Amúgy sem az indexet szoktam figyelni hanem a mozgását.
Na ja ezen én is agyaltam...mármint hogy a mögöttem lévő észre veszi e.Akkor megrendelem a sima ledest sötétítettben.A gyári nekem izzós.
No igen, az más kérdés, hogy nekem sem tetszik :D

Igaz, én mindenből a gyárit preferálom általában...
Háttt árban tuti.
1 v. 2 Yoshi dob azér' nem mindegy :)
nekem az az sv-re való, index-szel integrált izé se tetszik.
a hátsólámpa az hátsólámpa, az index az index.
Csinálnak ilyet is.Módosítják a leömlőt.súly/pénzügyi takarékosság.
Vigyázz ezzel!
Szerintem a rendőr, és a műszaki vizsgabiztos is beleköt! De ez a kisebb baj, az utánad haladók se veszik észre valószínűleg! Én amin ilyet láttam... Hátt bizony elsőre nem esett le, hogy indexel... Ez meg ugye - pláne városba, pláne nagyvárosba - igencsak balesetveszélyes. ÉS ha baleset van, tuti az orrodra koppintanak...
jó ez a full-fekete.
érdekes, ugyanilyen a rendszámtartóm :)
gyári indexekkel, de beljebb helyezve.
ez a kép segített eldöteni, h a sárvédőmet majd lakkfeketére kérjem, és csak az ekeidom legyen színrefújt.
hogyhogy csak 1 dob van a sv ezredeseden?
szia !

a LAZER FIBER PRO ugyan az mint az AGV AIRTECH. A Lazer-re lehet venni pinlock-os plexit sőt lehet venni sötétitett pinlock-ot is hozzá. ami a lényeg, hogy jó az AGV-re is .
Sajnos nem. AGV Airtech...