Imádom a motoromat, most érzem úgy,h meg tudnékválnitőlle! kivonattam 02.28-ig, ha ráülhetek márciusban megint nem fogom tudni eladni! Nekem szívügyemez a motor!
Gixer.... háhá...,nern nekem való!
Honnan is gondoltam hogy gixxer lesz a vége.
Na mindegy.Hajrá csak nem szezon végén kéne árulni mert most csak nyomott áron lehet megszabadulni a géptől.Én inkább február-márciusban dobnám piacra.
Szasztok!
Megválnék a vasamtól (képek adatlapon) az ára 940e huf!
Extrák:
Chip,prop tech
+prop tech (directed by Tsanyi)
sötét plexi
felnicsík
bukógomba
emelőszem
srortdob (ganelli)
ha úgy alakuk, h nem kell senkinek, nem bánom, de álmaim megvalósításához tovább kell lépnem
525-ből a legerősebb 100LE feletti. Persze ezt is fel lehet tenni Sv-re, de tök felesleges, mert nem fog többet elmenni, a gumik előbb-utóbb ugyanúgy elengednek.
Pedig pont a 125-öshöz minden van pár napon belül... Italmondo.hu
De henger, főtengelyfelújító, ezer kopóalkatrész rengeteg boltban napokon belül! (italmondótól dugattyú, főtengelyfelújító 3 napon belül... De nekik szinte minden van! Akár szivatókar, bovdenek, féktárcsa....)
:) Ezt tudom! Mi több, pont azért írtam, hiszen az összes nagymotor apriliaba Rotax dolgozott korábban... Az rendben is van, de hogy Yamaha.. mivé lesz a világ! :)
Ezekért már lehet jobban szólni fognak. ami most van fönt az relatív kicsi és szolid.
Amúgy jó hogy nem vízálló, mivel hivatalosan BELSŐ világítás.
4000-ért én is hozok neked.
Inkább szélesebbre kell rakni, h azt higgyék, h jó széles valami vagy. Én most azon filózok, h a tükörbe kéne beépíteni valami szép formációba.
Ezen is filóztam. Lehet ott is jól mutatna.
Szasz ROLI!