Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, picit butitott!ű
Szasz ROLI!
Nekem is egyre jobban bejön, főleg fehérben.
Na a GSRt néztem gixxernek.Bocccs. Bár az majdnem gixxer csak nincs rajta idom.
Üdv!
Imádom a motoromat, most érzem úgy,h meg tudnékválnitőlle! kivonattam 02.28-ig, ha ráülhetek márciusban megint nem fogom tudni eladni! Nekem szívügyemez a motor!
Gixer.... háhá...,nern nekem való!
Honnan is gondoltam hogy gixxer lesz a vége.
Na mindegy.Hajrá csak nem szezon végén kéne árulni mert most csak nyomott áron lehet megszabadulni a géptől.Én inkább február-márciusban dobnám piacra.
GSR600, utánna Bking!
Diszkómotor?
Nemáááá........
Mi az álom?
Szasztok!
Megválnék a vasamtól (képek adatlapon) az ára 940e huf!
Extrák:
Chip,prop tech
+prop tech (directed by Tsanyi)
sötét plexi
felnicsík
bukógomba
emelőszem
srortdob (ganelli)
ha úgy alakuk, h nem kell senkinek, nem bánom, de álmaim megvalósításához tovább kell lépnem
Na vasárnapig már nem leszek, ha kérdés van, e-mail. Visszaolvasás kizárva :)
Sajnos azért elég sok mindent nem tudok én se... De ha kell valami azért szólj :)
4k-ért akkor neki sem állok vaterázni ha te is tudsz szerezni

Nem is értem, ha kell valami, miért nem téged kérdezlek először

Megjegyeztem.Ha aktuális lesz, kereslek.
525-ből a legerősebb 100LE feletti. Persze ezt is fel lehet tenni Sv-re, de tök felesleges, mert nem fog többet elmenni, a gumik előbb-utóbb ugyanúgy elengednek.
Szia!
Remélem, hamarosan én is a gixeresek táborába tartozom
Hajaj, nagyon király hangja van, durrog ha kell, ha nem
Szia! Akkor jössz te is a körünkbe...
Vadriasztó? Arra nem is gondoltam. Arra ott a Raptor kipud nem?
Nekem ami után lemostam a motort lötyögött benne a víz. 1 hétig nem mertem használni...
Péter! ÉS az a 22e -es a legeslegerősebb DID? Mert akkor tényleg nagyon jó ár...
Bajom! Iszen visszavágyom a Rotaxos apriliákra :P
Pedig pont a 125-öshöz minden van pár napon belül... Italmondo.hu
De henger, főtengelyfelújító, ezer kopóalkatrész rengeteg boltban napokon belül! (italmondótól dugattyú, főtengelyfelújító 3 napon belül... De nekik szinte minden van! Akár szivatókar, bovdenek, féktárcsa....)
:) Ezt tudom! Mi több, pont azért írtam, hiszen az összes nagymotor apriliaba Rotax dolgozott korábban... Az rendben is van, de hogy Yamaha.. mivé lesz a világ! :)
Szia! Egy 750-es Gixer van kinézve helyette Kicsit túlkomplikáltátok a fejidom alatt található kütyüket nem más, mint két darab vadriasztó síp
Ezekért már lehet jobban szólni fognak. ami most van fönt az relatív kicsi és szolid.
Amúgy jó hogy nem vízálló, mivel hivatalosan BELSŐ világítás.
4000-ért én is hozok neked.
Fasza, ugyanilyenem van, szintén fehér. Bár az egyik csík fele már kontakthibás.
Inkább szélesebbre kell rakni, h azt higgyék, h jó széles valami vagy. Én most azon filózok, h a tükörbe kéne beépíteni valami szép formációba.
Ezen is filóztam. Lehet ott is jól mutatna.