Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azthiszem! Majdnem olyan mint a Hella ködlámák a terepjárókon...
Jah, az már kicsit komolyabb.

Azaz, jól gondolod. Ilyen rudat lehet beledugni és meleg a vége. Nem keverni mással...
Ezt hívják úgy, h díszkivilágítás?

Nem is kell xenyony, elég ide 3*50led és Kenworth vontatónak néznek szemből...Ami lehet előny, h nem mernek majd kijönni eléd
az előző az 2*17centi(!) széles...Bazzeg, le kell törnöm a végeit, h beférjem a légszűrőházba, vagy két sor...

Esetleg merőlegesen a két villaszár aljára
Ez amit linkeltél durvább abc program...Fúúúú...

ALig drágább mint a másik...

Sziló az standard.Melegragasztós pisztoly, az nem az amivel műanyagokat lehet összepöttyözni?Lehet, h keverem valamivel...
Igazából már evvel szemezgetek egy ideje:
EZ
Gondoltam. Nekem is, de nem akarom, h baszogassanak a SÜNök.

Az igaz, de ennél mind1, a lényeg, h észrevegyék, és mivel nagy fényerejü lencsés ledek, és villognak is, automatikusan rá néz az emberek szeme.

Fehérre. Nekem mondjuk a 6 ledes kicsit kevéskének tűnik. Ma délután majd rakok fel róla vidit, h hogyan villog(amilyet linkeltem). A vízállósága kamu, de a melegragasztós pisztoly, vagy a sziló mindent megold...
Ez is jónak tűnik...
http://www.vatera.hu/stroboszk...
pedig a fantáziám rögtön a piros kéket vizuálta...

a kék kevésbé b***a a szemet nem?

Nemtom, h fehérre licitáljak vagy kékre...

Mert most még kék a motor, de télen már ki fog fehéred
Jaja, elég hasznos tud lenni.

Nekem a fehérért még nem szóltak, meg a havernak a sárgáért sem, de egy kék piros kombinációért biztos járnak a seggbe téma...

Igen. Rá kell kötni a 12V-ra...
hehe, ez k***a jó cucc akkor

rendőrbácsi nem ugat érte?S az autósok, nem dudálnak, h bassza a szemüket?Este gondolom még durvább...Elképzelem, ahogy a kék ledek vibrálnak, simán nézhetnek rendőrnek messziről

Bonyolult a bekötése?
Jól emlékszel. Stroboszkóp.
Lehet venni különböző méretben, meg színben, és villog, és eléggé figyelemfelkeltő. Nekem pl ilyenem van, csak fehér fényű. http://www.vatera.hu/ledes_str...
Amikor úgy gondolom, vagy BP-en járok, akkor bekapcsolom, és így megyek. Ne félj, rendesen észrevesznek. Meg le is húzódnak...
Mi az a strobi?Mert ez a szó engem a diszkós időkre emlékeztet

Szóval mit kell tudni erről a "strobi"-ról?Mire jó, stb...
Szia Timi!
Mi lesz helyette?
Más, a fejidom alatt strobi van felszerelve? Milyen fajta? Tudsz róla csinálni közelről képet?
nem a motor kicsi, te vagy nagy

több mint 40 kiló vagy és 150 centitől magasabb?Jobb ha trike-ot veszel
Na meg a hangja sem lehet utolsó meg ahogy mehet nyomatékból is meg fordulatból is!Kipróbálnék egyszer egy V4-est de nem vfr-t az túl bálna feeling más meg sajna nemigen van.A Hngjáról jó dobbal nekem mindig nascar kocsi jut eszembe és ez tetszik
minden szupersport gép kényelmetlen.Az RSV4-en csodálkoztam hogy emberi méretű pilóta hogy fér el rajta.Kisebb volt mint az SV.Inkább egy kicsit testesebb RS125-ös.Bár lehet ezekre ilyen vékony alacson emberkéket ültetnek.
Az RC8 rohadt kényelmetlen, legalábbis nekem. Meg amúgy se igazán jött be.
Velem beszélted a kijelzőt.Ha nem esik az eső,akkor megyek az évadzáró SVmédia túrára,ott megnézheted a színét élőben.Ha tetszik,akkor megvalósítjuk

A 350 még semmi.
Ma kezdtünk javítani egy Lexus is250-et.Elütött egy szarvast.Eddig 2,3mill a kár.A kutyák általában olyan 500k-s kár csinálnak.A mecsekok 200-asat.Csúnyán szét tudják ütni a lökhárító alatti lágy részeket.
A legjobb az volt mikor a cicus télen beköltözött a motortérbe.Reggel az ember beindította az autót és az ékszíj lekapta a cicus fejét
Láttunk már érdekes dolgokat vadkár ügyben.
Ki szabad fúrni. A rendszám zacsiján is rajta van. Már aki persze megkapta és nem felszerelve vette át.
szia, nem-nem, én csak egy ekeidomot szeretnék az N-esemre.
meg esetleg sárvédőt, de azt lehet h nem is "színre", mert az úgy már sok. talán feketében. vagy sehogy. de az ekét azt a gyári ezüst színre. :)
Odzsee, pont a tuning kapcsán gondoltam rád.Veled dumálgattuk a fehér kijelzőledet ugye?

Na, igen olasz ide, olasz oda, az fekete-arany kombó az húúúúúúúúúú 5*.Egyszer ha megnyerem a llottót, lesz az is a garázsban az SV mellett...

Lali 350k-s kár egy nyuszikától?Aztaaa
Ha eccer rohadt gazdag leszek nekem is lesz egy 2004 utáni rsv1000 millém fekete-arany kompozícióba.Volt nekem is Apriliám.Igaz robogó,de nem hagyott ott sehol.Alkatrész kellett hozzá,de télen megjött minden rendben.Mondjuk az igaz,hogy az összeszerelést nem lehet hasonlítani egy japán motorhoz.
Motorkiállításon ültem rsv-n és gsx-ren is.Az rsv sokkal kemányebb(markolat,karok maozgatása).A gixxer felhasználóbarátabb szerintem.De ennek ellenére akkor is megvenném az rsv-t.A kinézetétől áll a cerka.
Bár itt felmerül,hogy milyen lehet egy rc8?Igaz az sokkal drágább,de tudja vajon hozni a japán megbízhatóságot és minőséget?
meg javíttatom a sérülést. nyulat ütöttem el kocsival 350 000 ft lett a kár ( klíma hűtő, csövek hozzá, sárvédő betétek, motorvédő , elsőlökhárító, minden csere, ködfényszóró ) 6 hónapos volt a kocsink. utánna kötöttem cascot azóta bogarakon kívül semmit nem ütöttem el. nem merem lemondani mert akkor biztos el csapok valamilyen állatot.
Itt lehet keresgetni a gyári színkódokat:
http://www.colorrite.com/matri...
akkor ott a pont.

S akkor hogyan védekezel az agresszív begerjedt szarvasok ellen?