Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tud ám meglepetést okozni a 650 is.
M0 áson be a Gyömrőire onnan KB 4-5 perc.Fenn van képekkel a honlapon merre kell menni.
Köszi Peti sajna Te nagyon messze vagy, mert Pécsről jövök és csak lant az m0ás környékén van dolgom, egy fékkarért nem érné meg elmenni pomázra, vagyis olcsőbb lenne postával Sanyi merre elérhető?
csak h informatikushoz hűen fogalmazzak: előfordulnak anomáliák a rendszerben a böngészők fejlesztői néhány szabványt eltérően értelmeznek... volt már erre példa.
Ez most kinyai nekem.
furcsa, mert a forrásban tényleg nincs benne a cache-elődés tiltása, csak az auto refresh. viszont nekem pl mindig frissül, ahogy kell.
Köszönöm a segítséget!
Ez amiatt van h böngésződben minden bizonnyal van un. gyorsítótár, tehát nem minden alkalommal töltődik be az oldal az esetleges új hozzászólásokkal a sportmotor.hu szerveréről, hanem a "gyorsítótárból" töltődik be, ha a "frissítés" v "aktuális oldal újratöltése" gombra kattintasz a böngésződben megoldódik a gondod. sorry ha okoskodtam
Sziasztok!
Ha tudok töltök fel késöbb képeket.Nem tudom volt e másnak is ilyen problémája,de nekem sokszor nem jelennek meg a hozzászólások csak fél vagy egy nap késéssel,ezért nem tudok rögtön reagálni Hát elkezdtem gyúrni,hogy lány létemre elbírjak majd az 1000-es motorral. Addig is csak mint utas élvezhetem a motorozást,de már nem sokáig!Tavasszal már én is megyek a saját kis Sv-mel Már alig várom!
Ajjjjj nem semmi.Lottószámok esetleg?
Teljesen normális volt,magyarázott is és nem akadt fennt ha néha hülyeséget kérdeztem..Teljesen jóarc volt..Lehet feltöltöm a teljesítménymérésről a vidit..
Oksa
...akkor ez egy szep kerek tortenet, foleg hogy Kalivoda csinalta. onnan nekunk is van par bahangolt motor...
...viszont tovabbra is hangsulyozom a sportszuro, csak parasztvakitas.
Egy fél kettő körül merre lesztek?
Vasárnap már látom a jövőt .Majd hívlak
Oksa,szólj előtte és akkor úgy szervezem a dolgokat,hogy jó legyen Megejtünk egy db-i csavargást is
Jó lenne ha holnap is tartana ez a jó idő! Azé' páran összejövünk ahogy látom......
Oké, köszi!

Elfilózom rajta...

A távolságot felírtad?Stimmel a méret? Szerinted kész lesz jövő hétre

Mit is mondtál, hova jöjjek érte?
Igen, légyszíves , igen a fehér az tökéletes!

Balu: kommentáltam a vidit!5*

Lehet, h jövő héten eljutok feléd is . Csak a hó ne essen.
Összekötő csövet nem tudok csinálni! Azt én is csak úgy csináltatom! Tatabányán az Egrus vagy Itt a fórumon a Szfvár és környéke motorosok topikban Fenyoldrider!
Van. 4 pénz. Pomázon vagy sanyinál :D
Aha, király :D Akkor vegyek olyat is a fűtés mellé? Fehér?
Nézted a vidit?Odabasz a hang
Jaaa asszem a gyári dokumentáció 1250-1400-ra írja az alapjárati fordulatszámot.Pontosan nem emlékszem de a szörvízmanuélában megtalálod Zsé