Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd kipróbálom.
Ma találkoztam egy csopperossal.Többet nem cikizem őket.Én papírkutya vagyok és kocsiban ülök ez meg úgy ült egy vékony bőrkabátban és nyitott plexis sisakban mintha 30 fok lett volna.
Kell hozzá adaptert faragni.
Gondolom ott a baj hogy kotyogna rajta....
Hali. Szerintem nem
Hali!
Az Sv 1000-s hasidomot rá lehet tenni 650-re?Mármint normálisan....Csak mert tudok egy gyárit olcsón aztán ha jó akkor megvenném!
nekem az tetszik mikor a bermudagatyás nike cipősök úgy vezetik a zx-10-eseket, hogy sarok a lábtartón, lábfej 45 foknál jobban kifelé oldalra :-)
El kell tartani mint a kisujjunkat a teáscsészétől.Fülig Jimmi mondta.
nekem a fehér csizmámat aszta össze a sarokvédő mindkét oldalon...
Hátizsákkal mintha hóember lennél.
most szállt egy jó hosszú írásom... tetves szatellites net...

nem csak, h jó, kurva kényelmes...Mintha rád öntötték volna, ezt közel 1000km után mondom:)

skubizd meg az enyém.Igaz az szinte tök fehér...De választhatod más színben, jövőre eza típus lecsúszik belépő szintre.Ezt fogja árulni a dányéze belépőkat.-ként.Tehát gondolom olcsóbb is lesz.

a fehérrel sincs baj, bogarak minimálisan halnak le rajta, por sem fogja... A fekete ülés meg a hátitáskám összek***ják viszont becsülettel...Kénytelen leszek fehér bőrülést felrakni meg topcase-t...(a tankpad csúnya és kicsi)
hülyék...
Na meg nem kellenek neki alatreszek...ranez az SV-re es atalakul ilyedteben...
A chuck norris hidat?
Arra csak rágondol és már ott sincs.
chuck norrisnak le se kell ütnie, elég ha ránéz.
Ez fenn volt tavasszal is a buy it now általában bolt által árult cumók fix ára tehát nem licites.Valaki leüti feltessznek másikat.Így ráérsz.
Sajnos ezzel a kovetkezo havi fizut meg kell varnom mindenkepp . De tuti lesz meg itt
Én nem gondolkodnék leütném a hidat.
Lehet e mellett dontok, mar csak azert is, mert az ikszbajk-nal eleg bunko valaszokat kaptam a kerdeseimre...Meg az ara sem utolso
Egen ez a hídat már néztem majdnem megvettem a 650-eshez mert jó árban volt de csak ezresé lehet.Így nem vettem meg.Viszont ez postával is 36e rádobsz egy kormányt 11e a fékszett 23e meg a kuplung x e fémcsőből de a gumi olcsóbb de megkockáztatom hogy szerelhetősből megvan elég olcsón a kuplung fémcsőből.Megvan 60-70e ből és otthon is össze lehet rakni a pereputtyot nem kell hozzá szervíz.
Feladom...Ennel az eladonal van.
Az a link nem lett jo...ez mar talan.
Talaltam egy masik kittet is. ez a villahid nagyon jol nez ki ...
Sajnos nem, csak nagyon tetszett ... k*rva jó a dainese!
Egyenlőre kordurával nyomom, de majd eccer...
Jaja.Én is megnéztem,tényleg érdekes árakat kanyarítottak.
Hát én kicsit más árakat találtam náluk.... Arról nem beszélve hogy utánvétes kell.