egyszerű megtudni melyik oldali, alul az sv indexeken van egy kis lyuk h a víz kifolyhasson és ennek a lyuknak nyílván lefelé kell nézni, azt pedig h első v hátsó tökmind1 de ha a gyári kábele van rajta a hosszabb a hátsó a rövidebb az első
Ezt mondom.Viszont ha vékonyabb a híd a csavar alatt akkor kerülhet lejjebb.Ki tudja milyen vastagra marták alul az LSL nél.Ezért alátétezik és ezért lehet hogy sima csavar kell mert a szabvány zárt anya továbbmegy a meneten.
Mert az LSL nek ezek szerint vékonyabb a felfekvő felülete mint a gyárinak és így lejjebb tudott menni a száron az egész villahíd.Emiatt is kell az alátét.A menet után van a felfekvő felület.Így néz ki a híd nélkül.
Én is rühellem a postát.Ha olyan cuccom van amire vigyázni akarok,akkor royal-sprint.Ma feladom,holnap ott van és biztosítás van a cuccra.Jönnek érte ahova kéred és személyesn adják át a címzettnek.20kg-ig 2500ft belföldön bárhol biztosítással együtt.
Mikor Maxx-nak csináltam a szűszerfalát ő is velük küldte.Megkaptam egyik nap,aznap este még megcsináltam és másnap vissza is küldtem.Keress rájuk a neten,nagyon korrektek.
Én meg ezt a hézagoló alátétes dolgot nem értem.
A felső villahíd szerintem lejjebb van mint kellene.A felső villahídnak szintben kell lennie a telószár tetejével,itt meg lejjebb van 20mm-el.Mivel a villahidak távolsága fix,ezért lehet,hogy az egész motor eleje lejjebb van tolva a villszárakon 20mm-t.Ezáltal hegyesebb a villaszög.Pályára jobb,mert jobban lehet dönteni vele,de utcára szerintem nem annyira jó,mert nincs meg a megfelelő utánfutása.
Ok! Ahogy gondolod! Én tökéletesen megbízom a postában! Hetente kettő csomagot adok fel nagy átlagban de eddig semmivel nem volt gáz! Talán annyi hogy a BP-re feladott csomagot később kapják meg mint a vidékieket! Pl BP-re 2-3 nap míg Nyíregyháza,Szeged, Nagykanizsa másnap ott van!
basi, akkor szerintem ne kapkodj, mert legkésőbb jövő szombaton tudom megmérni ezeket a csavartávolságokat!Nem tudom, h mennyire lényeges, de az a biztos, ha mérek és megadom.
Tehát relax
A postában nem bízom, sok motyóm kavarták már el, vagy késéssel érkezett...Inkább leugrom motorral ( csak sikerüljön a ruhafűtéses akcióm )
Á elment a kedvem már tőle jó ez így nincs is vele bajom...az egész abból indult ki hogy a vaterán láttam egy Rsv 1000 felső fékmunkahengert cak pakk tartállyal együtt 10 ezer pénzért..meg újabb tesztekben nagyon dicsérik ezeket a radiális cuccokat aztán gondoltam hogy legalább a munkahengert leváltani olyanra úgyis az a lényegesebb.De így nem kockáztatom a pénzem mert csak akkor derül ki hogy jó e ha már kifizettem. Aztán meg árulhatom neten hetekig.
Persze hogy jó ez a Brembo szett harap ez akkorát hogy majd átesik az ember a kormányon de szó szerint.Csak ugye a jóhoz is hozzá lehet szokni aztán már nem újdonnság.Neked adom ingyen ha én meg kapok ajándékba egy Rsv Factory öhlins telót fékestől mindenestől. NA jó befejezem mert azt hinnéd hogy az első telőm se tetszik ..az Rsv-s csak a márkanév miatt tetszik meg hogy arany színű ez meg egy alu marzocchi.bár ezt majd megpróbálom eloxáltatni
Motorozni nem megyek már idén! A VTR-en lejárt a műszaki már júliusban míg a zx nem is készült még el! Talán egy BMW K1200 R -el! Móron lakom! Ha kell postán is elküldöm!
meg is vetted?