Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kuplungbovdenem meg most szakadt el a szezon vegen...
Hat egyelore csak erdeklodok...tavasszal szeretnem osszehozni a dolgot.
Jah és kell egy lámpa is ha akarsz menni közúton valaha.És épp van egy javított olcsó lámpám.
Hát kéne a műszerfal/idomtartó 2 kormánycsutka egy felső villahíd s-es meg az idomszett.

Szerencséd van mert van felső villahidam s-es.És elcserélem valad a hoszabb kuplungbowdened.
Sziasztok!
Van egy SUZUKI SV 650 N (2004) vasam, es erdekelne hogy mit kell ahoz atalakitsak rajta hogy fel tudjak tenni ra egy palyaidom szettet?
Valakinek esetleg van kepe mar ilyen atalakitott modellrol?
Ne is mondd, ma motorral jottem dolgozni, mert mentem Sanyiekhoz 12000es szervizre....most meg esik az eso is raadasul Szep ut var ram hazaig.
inkább 10 divx-es film fér rá, nem úgy akartad mondani?

Áh, mobilinternet az felejtős.Ár/érték arányban valahol az arany fölött állhat...

A google szerint nincs túl jó idő otthon.Ti motoroztok még, vagy mindenki elrakta a vasat télre?
15-45 a gyári áttétel, elsőből 14,15 van, hátsó 45-47, de 46,47 csak rendelésre.
Ha esetleg beszélsz vele. De így hogy leírtam, talán én se felejtem el :D
XT 600 E 95-ös
Csak 8 giga de azt mondja öcsi hogy elég 2-3 rövidebb filmre.Amúgy nem egy leányálom a fórumozás vele de egy email megnézésre vagy képek feltolására nem lehet rossz.Viszont a mobilinternetet el kell felejteni mert elég drága muri.Kell egy szsbad wi-fi pontot keresni és azon át lehetne.
Marad ez nekem mobil gps meg telefon és némi kamera mert 3,2 megapixeles.
Én mire Excelből meg rendelőből összebogarászom mi mennyi, ráadásul hogy közben telefonálok... Na szép lenne...
1200x1600-on alig férek el nem hogy 120x160-on :D
XT 600 vagy 660 vagy passz?
egérmozi ruleezzz!

én feltolok egy filmet a belső memóriába (hely nem gond, mert 16Gb-tal garázdálkodhatom) azt munka közben nézem, míg meg nem zavar egy vendég
Na ez nalam megoldva telefonnal vlanon netelek.Nem semmi ez az egermozi.

Módosítani akar a gyári áttételen, arra kíváncsi hogy milyen lehetőségek vannak.
Meg kell neki valami jóárasított 150-es gumi, bár az nem olyan sürgős.
Köszi :)
Bár pont holnap telón sokat nem fogok tudni mondani mivel nem leszek gép előtt :)
Olyan aminek jó nagy 600 ccm-es implantátuma van.
Lemaradt a "c".
xt lány?....az milyen?
Holnap felhív egy srác XT lán ügyben.
Az se rossz ötlet Már meg is van a megoldás hogy keveset keljen kifizetni csak az élvezet háttérbe szorul.Amúgy nem bánnám ha többet kell fizetni de akkor cserébe ha kell ne szívózzon egyik biztosító sem hanem szó nélkül perkálja a pénzt és akkor amikor kell.Meg ha pl x év alatt nincs baleset bizonyos % ot fizessen vissza Csak hát álmodik a nyomor....
En meg veszek egy Royal Enfield-et, munkaba jarni jo lesz...minimalis loerovel
Nekem semmire sem kéne csak mérgembe már csak poénkodni tudok.Szívás lesz ígyis úgyis.Pedig csorog a nyál a mostani nagytesójára mert kezd igaz lenni hogy kinőhető a 650.
Ja, de az mire jó...
Akkor venni kell egy HD-t vagy valami hasonszőrű dögöt... :) Nincs sok Le csak sok ccm
Mivel hamarosan sajnos itt a tél, talán már csak a pizzázások maradnak számunkra.
Mivel több megrendelés is beérkezett nemrégiben, úgy néz ki tudunk még egy őszi SV-s egyen ruházatot intézni.
Ha szeretnél pólót vagy télire pulcsit, most még megrendelheted, akár karácsonyra ajándékba is.
Amennyiben nyomat nélkül szeretnéd, az is megoldható, ezt megrendelés után külön jelezd.
Info, rendelés itt.
Nekem 2 elmenyem volt markaszervizben. A regi automat csinaltattam mindketszer KGFB-re rendezve...Elso alkalommal bontott alkatreszt epitettek be, mint utobb kiderult. Masodszorra pedig egy hatso lokharito fenyezest + lokesgatlo cseret kihoztak 260e Ft-ra , ami egy kicsit tulzas (egy akkor 12 eves autonal)...majdnem gazdasagi totalkarra hoztak ki. De lehet csak veletlen botlottam simlis markaszervizekbe