Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valahol külön biztositékja?
Biztosítékkal kezdenék, aztán kormánykapcsoló....
Valahol hallottam, hogy még hó sem kizárt.
szar idő

haza se megyek.

Ebből nem motorozás lesz, hanem csak motornézegetés
Sziasztok !Megint egy problémámmal rukkolok elő.az sv1000s-n mit kell nézni ha teljesen elment az index?Elöre is köszi
Ha lehet nem kéne szidni sdzegény kis bugyikéket.Tök szuperül dohog és megy mint az álat.Amire kell arra tökéletesen bevált.
Majd ha nagyobb leszek és megtanulok motojt vezetni lesz nagyobb.
szándékosan megint a lerablás a téma...

milyen moci van 12kw alatt és rendszámos meg biztosítózott?

szinte minden normálisabb moci a 2.ik, de inkább a 3ik. kat.

megint a mozgatott súly nincs figyelembe véve...c1800 ugyannyit penget, mint a kisgixxer vagy én az SVre...

elvileg a kfb nem azért lenne, h aki rizikósabb, fizessen többet?bonus malus egy rakat szart ér...
A GSR-600,650-es bandit talán még beleesik de az ezres SV 600-as gixer 750-es gixer nagy bandit nemigen.
Így talán jobb a helyzet.
A motorkerékpároknál az eddigi 3 besorolási kategóriából 4 lesz, ezek: 12 kW alatt, 13-35, 36-70 kW, illetve e felett. Kis 650es SV-nk nem egy erőgép papíron a hasonló köbcentis sportmotorokhoz képest, mégis a 3. sávba vagyunk pontosabban leszünk...
Nem vettem még egyelőre semmit sem.
Milyen jó hogy kis SV-t vettem.
új kfb

Ezek hülyék b+?

71kw-tól legmagasabb sáv?
ez

de amit linkeltél az is jó, csak én nem bízom az ilyen webáruházas dolgokban...
háát ilyen 5 fok alatt tud :) PLáne -3-4 fokba! Persze az már Simsonnal :) Vagy Pannónia....
Amúgy mindegy.1 hétig fog legalább esni de ahogy néztem a kpönyeget 2 hétig is benn marad a motorka a garázsban.Kocsiban meg nem fázom. Sehol.
de jó szöveg, az biztos! :)

meg az is biztos, hogy anyámat megkérem egészítse ki a gatyeszom téli betétjét úgy, hogy a nemesebb részeket is védje. nem is értem, ott miért hagyták ki az anyagot.
Monnyuk füled akart lenni.
A füleg a sisakban hogy fázik?
Mindenkinek ami a leggyengébb, tudod? :D
Nekem a fülem a fázós :D Meg a térdem-kezem....

Persze csak vicc, komolyan ne vegyél!
sziasztok, ausztriában a louis-on kívül milyen nagy motoros áruházlánc van még? továbbra is a Polo-katalógusból kivadászott pleximet nézem... Tsanyi, akiket említettél, náluk milyen katalógusokból lehet választani?
köszi!
z
Azt takarja a tank és melegíti a 2-es henger.
A Dovernél de rá kell nézni a honlapjukon a cityiphont nyomják meg valami F4-et de a scala is még fenn van FM-es verzió is hátha van még nekik.Meg több webbshopban is láttam a Team settet 2 db os de az már nagyon drága.

link
nekem nem a kezem szokott elkezdeni fázni, hanem először a @am :), aztán teljes egészében mindenem :)
z
Frpeter: A Diablo gumit megvetted?