Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem lesz semmi vasárnap. és időben végzek szombaton, lehet, hogy veled tartok. Ha lehetséges.
Én valszeg szombat délután Esztergom majd megnézem a pizzát SV-s módra.Bár még változhat.Időjárás és kedvfüggő.Ha már senki sem mozgatta füle botját sem a vasárnapra.
Érdeklődnék az alkatrészbeszerző szakemberektől, h egy azaz 1db villaszár csőváz 650SV-hez mennyibe kerül, vagyis ki mennyiért tudná beszerezni. Mert most találtam egy komplett jobbos telót bontva 20ért a balosba meg elég lenne a szár csak mert az görbült. Érteni?
Most akkor vasárnap nem lesz semmi?
köztespontnak dobogókőt, különben nem lesz vmi érdekes utad...
Útvonalat tudja fene mint mondtam sosem voltam arra.Inkább a pályán döngöltem kocsival győrnek.Így a GPS-be büt Bazilika oszt megyek toronyiránt.
mehetnénk úgy h egyik irányba dobogókőnek, másik irányba lepencének. szombaton ABSZOLUT biztonságos, csak fókuszba és blikkbe ne kerüljünk :-))))))
Csak azért mert tervezem hogy elgurulgatok Km szaporítani a bazilikához.Nem nagy szám de még nem voltam arra és kéne még idén rakni a motorba Km-t.
És útba esik míg állítólag jó idő van, mert most esik de szombatra szárazságot ígértek.Majd rám szólsz ha jó.
szeretek pest-esztergom között járni :) én M3-hoz közel lakom, innen indulnék. Még nemtom ráérek-e.
Ha szombaton pest-esztergom felé járnál megnézhetnéd.Már az egyenes kormány.Bár olyan nagyon nem egyenes.Csak picit.
Mondjuk más ügyben de engem is érdekelne.Elméleti síkon.Ha van még egy.
OK köszi!
ha esetleg egy egyenes kormányt is nézek addig, akkor azt is fel tudnátok rakni egyúttal?
Mondjuk az ilyen változtatásokat jobb szeretem lépésenként, hogy érezzem, melyik mennyiben változtatott az eredeti állapoton.
De ha már lúd.... :-)
z.
Jövő csütörtökre ígérte a rugós csóka a rugókat, akkor beszéljünk, hogy mikor gyere.....
Hat ja en sem ertem miert jon ilyen arogans dumaval valaki, aki csak azert ir ebbe a topicba, mert hirdeti a sajat termekeit, ha latja, hogy valaki valamilyen cuccot keres...ami meg nem is gond, de nem kene pofazni a rendszeres forumozoknak szerintem Ezzel most max azt erte el bikerbolt, hogy ha lesz is neki olyan termeke bedobva, ami jo, en biztos nem megyek hozza... szerintem ezek utan mas se...
Mi péz?
ehhez a vitához meg csak annyit, hogy Péter is tud ingerlékeny lenni, de ettől függetleül ő már letett itt valamit az asztalra.
Van....
Sugo motornak van.
Megköszönném, ha van jelezd kérlek.

köszi
Van valakinek komplett leömlője?Kéne a turbóhoz...
Ne vitázz adatlap mentes emberekkel! Nem éri meg!
Akkor megjegyzem az én vesém rossz! Tehát hozzátok, tényleg csak szereltetni megyek majd! Feltéve ha beletolom a maradékot a 18000 km-hez!
Mielőtt elkezdesz itt lehülyézni öregapám talán töltsd ki a baszott adatlapod, mert arc nélkül könnyű fikázni bárkit. Tőled eddig még csak vissza nem olvasott beszólásokat olvastam érdekesmód meg most ezt a beszólást így látatlanul. De biztos tanult szakember vagy iylen hozzáállással.
Szia! Úgy néz ki, hogy elvitték mindkét ülést. De körbekérdezek, hátha van valakinek...
DVSC-Liverpool
0:1