Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere már, jó lesz a pizza (remélem) :p
Amúgy tudom hogy én se vagyok egy jó stílusú ember, de hát ez van :)
bacsi_77@freemail.hu-ra írd meg, hogy melyik része kell, komplett rendszer volt, csak a dob hiányzik. Meg dobj egy ajánlatot, mennyit ér meg neked.
Ilyen kibaxott nagy egyenes ebben a kis hazánkban nincs.Ez Munkácstól Sopronig ér.

Viszont ez az N-es fazon szípen karcolgat:
link

Én sosem leszek ilyen.
Az első 40mp kurva jó, utána kár a zenei váltásért....
sziasztok !
biztosan látták már páran ezt a videót, ha valakit érdekel nézze meg itt : http://www.youtube.com/watch?v...
Nanááá....
Na de neki is két balos volt?
izé... most jutott a hajam alá... , hogy Zombinak sztem meg van a gyári mert lecserélte versenycuccra megkérdezheted őt is .
Kérdezd meg a motorbontók topikban , kétbalkezes... akarom mondani... két bal lábtartós barátom.
Mit csinálsz 2 lábtartóval elöl?Buszjáratot indítasz?

(bocsi nem hagyhattam ki)
JAJJ!
NEM BALOS az van 2!

KÉT JOBBOS KELL! :)))))))))))))

meg esetleg egy váltórudazat pedállal ha van valakinek

KÖCC
Heló!

Kéne két balos lábtartó MINDKETTŐ előre! ócsó- bontott kell SV1000 hez 2003.évj Ha valaki tud ilyet szóljon leenszíves! KöCC
Olvastam ezt a villa dolgot 40e hufért, ez hol ennyi és mit tartalmaz? Illetve van- e hibája?
KöCC
Ijjj.... 40e ft lenne a 2 komplett teló a 2003 utáni SV-be. Nagyon ajándék áron van, nem kellene otthagyni, csak ha nekem nem jó cseszhetem
Bocs, tényleg mondtad már a javíthatatlanságot..........most így elsőre nem tudom jó-e bele az újabbé......
A telószár úgytudom ugyan az, csak a csizma lehet más. Nemtudom hogy a régi SV kereke belemegy-e vagy sem
A javítás azért nem jó, mert nekem kettétörött az egyik a másik meg nagyon megrogyott, meg is van repedve a rogyás mentén, szóval biztos, h nem javítható. Szóval akkor 37e ft/db... számolok akkor, h melyik verzió éri meg nekem. Még egy kérdésem lenne. A nem csővázad vagyis a 2003 utáni SV első telója nem jó bele? Mert azt tudok szerezni olcsó pénzért most.
Köszi a segítséget!
Érteni, azt hiszem már írtam, hogy én kb 37000-ért tudok újat szerezni, de épp most is javíttattunk 2 párat amik eléggé görbék voltak. A javítás 8-10 rugó körül mozog száranként.
Még csak csütörtök van.Semmi sincs lefutva.
Az nekem korai. Én sajnos vasárnapra terveztem a motorozást, így a maszek meló került be szombatra. Majd meglátom, hogy mi lesz.
Hova?
Ha minden igaz vasárnapra kész lesz a háver xt 600-asa, nyomatok vele egy bejáratótúrát.
Én KB fél egy egy között gödöllőről.12 ig meló utána viszont fakultatív bár siófokot most kihagynám kezdőpontként.
Mikor, honnan indulsz?
Gyere.