mehetek majd szervizeltetni hozzád ha lesz ujj mocim?
A szerveimet felajánlottam már egy alapítványnak, persze csak ha nem vonatgázolás áldozata leszek
adatlap?.....minek, úgy még a végén megtalálják......így könnyebb.....freemail-es cím és eldobható teló.....ezzel meg lehet alapozni egy üzletet.... ....faszom, nekem is így kéne.....
Van egy stílusod! Nekem ez ellenszenves, ha valakivel problémám van, megpróbálom privátba elintézni..... Egyébként ki is vagy a több évtizedes motorosmúltaddal? Mert elég hiányos az adatlapod, tehát........
Én bármit fújok rá,valamilyen szinten mindent lever!Leszarom ha retkes valamennyire a felni csak a lánc fusson minnél tovább!Bár eddig nekem is a Valvoline jött be legjobban!
Barátom!Visszaolvasva jónéhány oldalt,te csak egy tudatlan szarházi vagy,néhány okostojás hozászólással aki véletlen belecsöppent a motorkerékpár javítás és alkatrészek világába de a szakmai háttered az nulla!Ennyit a szurkálódásról,te kezted én csak reagáltam,részemről ez a dolog lezárva,a következő hozzászólásodra már nem fogok reagálni sem!A másik dolog részemről még az,hogy a te valagadból az édesanyád még a májkrémet törölte a pelenkázón,mikor én már motorokkal foglalkoztam,ehhez tartsd magad te takony!
pont a bal oldali kéne belőler mert az egy kicsit sorjás... egyébként milyen évjáratú a motor amit bontasz, és milyen színű. Képet tudnál küldeni a müanyagról az adatlapomon a mail címemre
Persze mert ha autóval vagyok, ad egy kárbejelentőt, és majd a márkaszervizem elintézi.Ja és nincs személyi sérülés sem.Bár nem tudom ha most nem tudnék dolgozni, és neki kellene kicsengetni a napi bérem, mit szólna hozzá, szerintem sírva fakadna.
Én cca pontosan 1994 be tettem le a jogsijaimat A,B,C. E tavaj, de nekem is lenne hibám.De nem olyan alapvető hogy ki jön jobbról, ki pedig balról, és hol is tart.Pedig cca 1,5 millió kilométer-t vezettem, de lehet hogy többet is.Alapból 7 év nemzetközi fuvarozás.
Most búcsucsíkot füstölök.
Jóóó éjt.
Gumifákat mindenkinek.
BB
Holnap olvasok majd vissza.
htt
p://www.hasznaltauto.hu/3026637_suzuki_sv_2004
igy lehet hogy jók lesznek a linkek
ujj SV-m lehetne, ha hamar jár el a biztosító
A szerveimet felajánlottam már egy alapítványnak, persze csak ha nem vonatgázolás áldozata leszek
ülés ügyben tudol mondani valamit?
Másik kérdés?Az SV nek honnét jön a kilóméter óra jele a sebességhez?
Keresd meg itt méret szerint.
Web: www.lestiakku.hu