Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerezz disznóból.A vevő nem fog reklamálni miután bekrepált.
Melyik lányod?
Na igen.
Most búcsucsíkot füstölök.
Jóóó éjt.
Gumifákat mindenkinek.
BB
Holnap olvasok majd vissza.
http://www.hasznaltauto.hu/3175150_suzuki_sv_2006

htt
p://www.hasznaltauto.hu/3026637_suzuki_sv_2004

igy lehet hogy jók lesznek a linkek
Jo olcson adja....
mehetek majd szervizeltetni hozzád ha lesz ujj mocim?
A szerveimet felajánlottam már egy alapítványnak, persze csak ha nem vonatgázolás áldozata leszek
Most találta ki az egyik lány, hogy szervkereskedő lesz......kérdeztem honnan lesz majd szerv.....azt mondta azt rám bízza, az övé az eladás lesz.....
adatlap?.....minek, úgy még a végén megtalálják......így könnyebb.....freemail-es cím és eldobható teló.....ezzel meg lehet alapozni egy üzletet.... ....faszom, nekem is így kéne.....
Szerintem mindkettejüknek van stílusa!Bár én senki mellett nem foglalok állást!
Elsőkerékagyból...
Van egy stílusod! Nekem ez ellenszenves, ha valakivel problémám van, megpróbálom privátba elintézni..... Egyébként ki is vagy a több évtizedes motorosmúltaddal? Mert elég hiányos az adatlapod, tehát........
Szeva Bacsi 77

ülés ügyben tudol mondani valamit?
Mi az eredmény?Hol tartanak?

Másik kérdés?Az SV nek honnét jön a kilóméter óra jele a sebességhez?
A Kossuth Rádión lehet hallgatni a Loki meccset, ha esetleg valakit érdekel.
Akkura visszatérve.
Keresd meg itt méret szerint.
Web: www.lestiakku.hu
2004-es, ezüst vázas. Fekete-piros színű volt, de már át volt fényezve.
Valamilyen szinten persze, csak nem mindegy milyen szinten.
Én bármit fújok rá,valamilyen szinten mindent lever!Leszarom ha retkes valamennyire a felni csak a lánc fusson minnél tovább!Bár eddig nekem is a Valvoline jött be legjobban!
Barátom!Visszaolvasva jónéhány oldalt,te csak egy tudatlan szarházi vagy,néhány okostojás hozászólással aki véletlen belecsöppent a motorkerékpár javítás és alkatrészek világába de a szakmai háttered az nulla!Ennyit a szurkálódásról,te kezted én csak reagáltam,részemről ez a dolog lezárva,a következő hozzászólásodra már nem fogok reagálni sem!A másik dolog részemről még az,hogy a te valagadból az édesanyád még a májkrémet törölte a pelenkázón,mikor én már motorokkal foglalkoztam,ehhez tartsd magad te takony!
pont a bal oldali kéne belőler mert az egy kicsit sorjás... egyébként milyen évjáratú a motor amit bontasz, és milyen színű. Képet tudnál küldeni a müanyagról az adatlapomon a mail címemre
mondjuk erről órákat lehetne írni, beszélni de aki kárt okoz, nem olvassa.Mi is csak tanulhatunk belőle egymástól
Persze mert ha autóval vagyok, ad egy kárbejelentőt, és majd a márkaszervizem elintézi.Ja és nincs személyi sérülés sem.Bár nem tudom ha most nem tudnék dolgozni, és neki kellene kicsengetni a napi bérem, mit szólna hozzá, szerintem sírva fakadna.
Én cca pontosan 1994 be tettem le a jogsijaimat A,B,C. E tavaj, de nekem is lenne hibám.De nem olyan alapvető hogy ki jön jobbról, ki pedig balról, és hol is tart.Pedig cca 1,5 millió kilométer-t vezettem, de lehet hogy többet is.Alapból 7 év nemzetközi fuvarozás.
ingyen persze, de a legszigorúbb elbírálással.