De nekem komolyan nem megy bele a 12-es. Levettem a biztitábla aljáról és a tartókonzol aljáról is a szivacsot, de így sem sikerül belenyomkodni. Most konkrétan Yuasát próbáltam beletenni, de nem.
Váááááá.Öcsének volt egy sztorija számítógépes ásárlóval.Lényeg hogy mondták a delikvensnek hogy ha lekapja a procit kenje be hőtadó zsírral.Na a srác nem emlékezett rá mi is kell.Kacsazsír meg volt otthon.
Lényeg kellett egy új alaplap+proci.
Hány amperórás aksi megy bele a 99-es sv-be?
Nekem 9 amperórás van most benne, de egy motorszerelő ismerősöm szerint (akinek egy N-es 2000-ben gyártott gépe van) 12 amperórás kéne bele. Viszont az enyémbe csak a 9-es fér bele, mert a 12-es 2 cm-el nagyobb és a biztosíték tábla nem tud beülni a foglalatába.
Rá tudnám azzal is tenni az ülést, de nem akarom, hogy valami zárlatot csináljak.
YT12A-BS
SV 650/650S 2002-ig: YT12A-BS, 150x87x105, 9,5Ah, indítóáram: 175
De láttam már olyat is hogy 10-esnek írták.
Lényeg kellett egy új alaplap+proci.
Nekem 9 amperórás van most benne, de egy motorszerelő ismerősöm szerint (akinek egy N-es 2000-ben gyártott gépe van) 12 amperórás kéne bele. Viszont az enyémbe csak a 9-es fér bele, mert a 12-es 2 cm-el nagyobb és a biztosíték tábla nem tud beülni a foglalatába.
Rá tudnám azzal is tenni az ülést, de nem akarom, hogy valami zárlatot csináljak.
Sport cipőbe nem uszta volna meg a hüvejk ujjam, kicsit elvesztettem volna.
1. kép : Bakancs Beta
2. kép : Térdem, nem túl nagy de feszít, más baja nincs