Sziasztok!
Eladó egy GpCrono fokozatkijelző. Nekem sv650-en volt fent 2 hónapig, tökéletesen működött. Sajnos el kellett adnom a motort, de az új tulajnak nem kellett. Fent van az apróban is. ára 18e.
Ha neked van 488 USD+postád éppenséggel megrendelheted Amcsiból is bár nem hinném hogy megérné.Ennyiért egyedi polír tankot is csináltathanál custom gyártókkal itthon.
Nem kell messzire menni ott az S-es SV vagy ha a hasalós pozitúra nem jó a DL650.Annak van szélvédelme.Ha kevés a lóerő a DL ből volt 1000-es is de csak használtban mert már nem gyártják.
Természetesen gondolkoztam a dolgon, és azért lettem volna kíváncsi az új beszerzésének lehetőségére, mert fémmunkával, festéssel, fényezéssel és az utánajárásra fordított idővel és benyával nem tudom, hogy mennyire lennék közel egy esetleges új árához...
2000-es SV650s-em tankja az alsó-hátsó szegélynél ereszti a benyát. A mennyiség nem vészes, inkább csak a gőz távozik, de az aztán lecsapódva kb. 20 perc alatt összeáll egy cseppé, és az alvázra kerül.
Használtan vettem és akkor sajnos nem ellenőriztem, hogy bizony volt már babrálva a tank álsó-hátsó részével, gyanítom, hogy leejthették. A hely megvan, s különböző fém- és epoxi ragasztókkal próbálkozom, eddig kevés sikerrel, viszont az esztétika rovására.
Kérdésem az lenne: ha akarnék, tudnék valahonnan hibátlan tankot szerezni, ami nem fórumokról, ebayről vagy bontókból jön? Nyilván ha telefonálnék japánba, akkor lenne, de hazai üzletek forgalmaznak ilyesmit? (Az itthoni Suzu telefonon elhajtott.)
Egyenlőre a VFR800-al szemezek, de szemérmetlenül drágák. Viszont mindenképp olyat szeretnék, amin több a szélvédelem mint egy N-es SV-n, főleg hogy 187cm vagyok és 90 fölött tök kényelmetlen.
Nem a melóhelyem, csak a munkaadóm :) Én a Hungaroringen dolgozok a FG teherautóban (Pirelli). Legalábbis még az elkövetkezendő 1 hónapban :D
Szóval sajnos az alkatrész nekem sem jön meg hamarabb, akármennyire is szeretném :)
A megérkezés ideje teljesen kiszámíthatatlan?
Nem tudsz garantálni semmit?
Esetleg, ha holnap bent leszel az üzletben bemegyek és megdumáljuk, még kitaláltam egy-két apróságot.
Esetleg nem tudjátok hol érdemes rendelni?
A Ful-Gas-ban szopattak, még egy hónap múlva sem volt a cucc, persze se telefon, se semmi.
A Hollósban korrektek voltak.
Nekem legalábbis ezt mondják, mármint hogy látják van-e az eu-ban vagy nincs.....ha nincs 3 hét ha van 5 nap.....mondjuk volt már, hogy mégsem 5 nap volt, de az ritka....
Kemény 10042 Ft!
Meg rendeltem még egy kormányvégsúlyt is.