Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megrendeltem a Hollósnál!
Kemény 10042 Ft!
Meg rendeltem még egy kormányvégsúlyt is.
Kb. 15e Ft. a javítása fényezéssel együtt!
Lesz tükör?
Méé hajtottak el?
Bemész egy normális kereskedésbe, azt rendelsz egyet.
De biztos, hogy bőven kiló fölött van az ára.
Sziasztok!
Eladó egy GpCrono fokozatkijelző. Nekem sv650-en volt fent 2 hónapig, tökéletesen működött. Sajnos el kellett adnom a motort, de az új tulajnak nem kellett. Fent van az apróban is. ára 18e.
Ha neked van 488 USD+postád éppenséggel megrendelheted Amcsiból is bár nem hinném hogy megérné.Ennyiért egyedi polír tankot is csináltathanál custom gyártókkal itthon.

link
Nem kell messzire menni ott az S-es SV vagy ha a hasalós pozitúra nem jó a DL650.Annak van szélvédelme.Ha kevés a lóerő a DL ből volt 1000-es is de csak használtban mert már nem gyártják.
szerintem töredéke lenne, de ez csak sacc.
bontotton érdemes tán gondolkozni, de hogy újat.... á....
Természetesen gondolkoztam a dolgon, és azért lettem volna kíváncsi az új beszerzésének lehetőségére, mert fémmunkával, festéssel, fényezéssel és az utánajárásra fordított idővel és benyával nem tudom, hogy mennyire lennék közel egy esetleges új árához...
és egy tank-készítőnél megjavíttatni esetleg?
Sziasztok!

2000-es SV650s-em tankja az alsó-hátsó szegélynél ereszti a benyát. A mennyiség nem vészes, inkább csak a gőz távozik, de az aztán lecsapódva kb. 20 perc alatt összeáll egy cseppé, és az alvázra kerül.

Használtan vettem és akkor sajnos nem ellenőriztem, hogy bizony volt már babrálva a tank álsó-hátsó részével, gyanítom, hogy leejthették. A hely megvan, s különböző fém- és epoxi ragasztókkal próbálkozom, eddig kevés sikerrel, viszont az esztétika rovására.

Kérdésem az lenne: ha akarnék, tudnék valahonnan hibátlan tankot szerezni, ami nem fórumokról, ebayről vagy bontókból jön? Nyilván ha telefonálnék japánba, akkor lenne, de hazai üzletek forgalmaznak ilyesmit? (Az itthoni Suzu telefonon elhajtott.)

A segítséget köszönöm!

Üdv,
Sir McMonk
Sziasztok!
SV 1000 vízhűtőt és leömlőt keresek!
Egyenlőre a VFR800-al szemezek, de szemérmetlenül drágák. Viszont mindenképp olyat szeretnék, amin több a szélvédelem mint egy N-es SV-n, főleg hogy 187cm vagyok és 90 fölött tök kényelmetlen.
Nem a melóhelyem, csak a munkaadóm :) Én a Hungaroringen dolgozok a FG teherautóban (Pirelli). Legalábbis még az elkövetkezendő 1 hónapban :D
Szóval sajnos az alkatrész nekem sem jön meg hamarabb, akármennyire is szeretném :)
És a Fullos-gázban?
Az a melóhelyed nöm?
Sanyinál leszek elvileg. Garantálni semmit, de még ígérni se inkább.
A megérkezés ideje teljesen kiszámíthatatlan?
Nem tudsz garantálni semmit?
Esetleg, ha holnap bent leszel az üzletben bemegyek és megdumáljuk, még kitaláltam egy-két apróságot.
Megrendeljem?
Esetleg nem tudjátok hol érdemes rendelni?
A Ful-Gas-ban szopattak, még egy hónap múlva sem volt a cucc, persze se telefon, se semmi.
A Hollósban korrektek voltak.
A banditámra 3 hónapot kellett várnom 2007-ben mert olyan gyári színt akartam ami nem volt raktáron. Mindez a boglári Full-Gas-nál.
na igen, ezek ritkán mennek tönkre és így nincs polcon az eu-ban....
Nekem több mint két hét volt a kuplungkinyomópálca és a szimering hozzá!
vagy engem...
Hmm, akkor engem ba**tak át :)
Nekem legalábbis ezt mondják, mármint hogy látják van-e az eu-ban vagy nincs.....ha nincs 3 hét ha van 5 nap.....mondjuk volt már, hogy mégsem 5 nap volt, de az ritka....