a kormány csutka pozicionálója nem pontosan illeszkedik a lyukába ( a lyuk lényegesen nagyobb) ezért lehet rajt állítani állítsd az egyikhez a másikat...
Hmm. Ha letörlöd egy ronggyal, akkor miért lenne gáz ha a felnire kerül? Most direkt lementem megnéztem, ronggyal erősen törölve valóban lejön, ugyanúgy ahogy a Motul is (az is van itthon véletlen...). Ha a kezemre fújom és hagyom száradni 2-3 percet egyik se jön le sima vízzel.
Ami a felnire verődést illeti ha lesz időm letakarítom rendesen és direkt a te kedvedért megnézem hogy vaklóban mi történik, mert megvallom őszintén, nem szoktam nagyítóval nézni a felnit, de csak úgy ránézésre nem veri le. Ezt direkt megnéztem amikor elkezdtem forgalmazni, mivel tudom milyen volt a Motul. Nem láttam különbséget, talán a Fuchs egy kicsivel többet elmegy, és ugyanúgy nem koszolja a felnit. És abban igazad van hogy a futásteljesítmény számít, mivel nem érek rá miden nap befújni a láncot.
Azzal pedig ne vádolj hogy a Motult írom összehasonlításban, mivel a Motulról emlékeim szerint sose írtam rosszat, bár nem árultam egy jódarabig. Láncsprayt is csak azért nem tartom, mert a Fuchs bevált és olcsóbb.
Ettől függetlenül ha neked nem vált be, használj mást, de valótlanságot senki ne állítson.
szeretném ha ugyanúgy nagyítóval néznéd meg a felnid miután Motullal fújtad be!
Lehet, hogy nálad csak a futásteljesítmény számít, de én igényes vagyok a motorom külsejére is...
Mint már írtam ezt a Fux-t gond nélkül letörlöm egy tiszta ronggyal.
Szerinted ez így fasza? Szerintem nem.
Na ennyit a hülyeségeimről.
Befújás után több, mint 24h-át pihent. Ha neked bevált akkor egészségedre, én nem minősítem.
Egyébként már megszoktam ezt a szemléletmódot, amit Te éppen használsz az az űberfasza, minden más ratyi.
Én azért vettem egy ilyet, nem is értem miért próbálkoztam mással:
Mikor csinaltak mondta Sanyi is, hogy van benne egy minimalis gorbulet, mert ahogy a villahidat levettek szinte leugrott a villarol. Viszont azt is mondta ezt a szintu gorbuletet nem nagyon lehet helyrehozni, kb ilyenre szoktak tudni megcsinalni a durvan elment villakat....
A pozicionalo tuske mar meg lett hegesztve Sanyiek altal, szoval a csutka a helyen van, szerintem valami mas van elmenve...pl ferdenek latom kicsit a villahidat is, de lehet csak erzeki csalodas...
Egy 12-es villáskulcsal kilazítod a csavart visszaállítod és annyi.Bár lehet a pozicionáló tüske törött.Akkor csak ideig óráig lesz jó utána elállítódik.
Sanyi,
Eszrevettem, hogy egy hangyanyit a jobb kormanycsutkam nem szimmetrikus a ballal (meg az eses kovetkezmenye), kicsit beljebb all, magam fele es rohadtul idegesit. Lehet azzal valamit kezdeni? Lehet atgurulnek hozzad innen a Hangar utcabol valamikor napkozben, ha nem vagy elhavazva...
Arra nem gondoltál, hogy esetleg ez a láncspray normális működése? Mert az bizony nem jó, ha koszos a lánc. Érdekesmód nekem nicsn iylen bajom a sprayvel, pedig már kettőt elfújtam, és én se vagyok az a tisztogatós típus. Amúgy lehet azért gél, mert nem köt meg 1 másodpercen belül. De nyugodtan írkáld csak a hülyeséget. Akinek bejött valszleg ugyanilyet vesz legközelebb is.
Nekem muszáj!Vasárnap utazok és két hétig moci nélkül maradok !Gurulnom kell előtte!(de lehet,hogy szombat du.lesz belőle,és nem csak Visegrád,hanem Esztergom is.....)
A minap rámhozták a frászt.Irtónagy bőrgyártó garnitúrában,Andante itthoni nagykanizsán.Mondja a kinaiaknál van valami gombaféle ami megtelepszik és a konténerben lévő garnitúrákon tenyészik.Ez még akkora gond nem is lenne.De az okos kinaiak beleraknak ennek megakadályozására Na ez az anyag erősen egészségromboló és a fogyasztóvédők üldözik.Ezért kell valami tanusítvány ami a kinaiaknak nem adnak.Viszont az övék mentes ettől.
Ami a felnire verődést illeti ha lesz időm letakarítom rendesen és direkt a te kedvedért megnézem hogy vaklóban mi történik, mert megvallom őszintén, nem szoktam nagyítóval nézni a felnit, de csak úgy ránézésre nem veri le. Ezt direkt megnéztem amikor elkezdtem forgalmazni, mivel tudom milyen volt a Motul. Nem láttam különbséget, talán a Fuchs egy kicsivel többet elmegy, és ugyanúgy nem koszolja a felnit. És abban igazad van hogy a futásteljesítmény számít, mivel nem érek rá miden nap befújni a láncot.
Azzal pedig ne vádolj hogy a Motult írom összehasonlításban, mivel a Motulról emlékeim szerint sose írtam rosszat, bár nem árultam egy jódarabig. Láncsprayt is csak azért nem tartom, mert a Fuchs bevált és olcsóbb.
Ettől függetlenül ha neked nem vált be, használj mást, de valótlanságot senki ne állítson.
szeretném ha ugyanúgy nagyítóval néznéd meg a felnid miután Motullal fújtad be!
Mint már írtam ezt a Fux-t gond nélkül letörlöm egy tiszta ronggyal.
Szerinted ez így fasza? Szerintem nem.
Na ennyit a hülyeségeimről.
Egyébként már megszoktam ezt a szemléletmódot, amit Te éppen használsz az az űberfasza, minden más ratyi.
Én azért vettem egy ilyet, nem is értem miért próbálkoztam mással:
Eszrevettem, hogy egy hangyanyit a jobb kormanycsutkam nem szimmetrikus a ballal (meg az eses kovetkezmenye), kicsit beljebb all, magam fele es rohadtul idegesit. Lehet azzal valamit kezdeni? Lehet atgurulnek hozzad innen a Hangar utcabol valamikor napkozben, ha nem vagy elhavazva...
Attól függ hova mész 2 hétre.
Vagy legalább délutánra kéne időzíteni.