ha teheted inkább ne.....nem annyival drágább az a nyomorult petró......de mint már máshol írtam én nem tisztogatom a láncot csak fújom, így nincs ami rongálja .....
De szerncsére az ember elismerte, a rendőrök felvettek mindent, ugyhogy a héten kárfelvétel szakértővel, majd biztosítónál ügyintézés.Aztán majd meglátjuk.
túltankolod sztem, az üzemanyag tágul a meleg hatására ezért tanksapkáig nem érdemes tankolni, a régi svben nemtom de gondolom ott is van túlfolyó pont emiatt
Komám Sv-je eszi az olajat 4 ezer km alatt 8 decit ami szerintem már nem normális..nyoma nincs legalábbis eddig egy csepp sem volt alatta...Házilag tud e az ember valamit meglesni ellenőrizni vagy akármit?Vagy fogja fel úgy hogy ez már ilyen ezzel kell töbábbélni... Garantált 22 ezer km van benne és szerelő nemigen van erre fele csak szalonok de én legalábbis oda vinném utóljára meg igencsak ő is.Ja a sportdob vége fekete kormos de füstölni nem füstöl...
Nagy buherátor vok házi sufnisban. Adsz egy kis időt ráalakítom a buditartályt is.
Ha lenne pénzem láttam egy K6-ost szétabált elejével 350e ért.Na azzal ellenék tavaszig a pincében.
Nekem S-em van, és díszem is, és állítólag nem volt törve. Azt is mondták már, hogy az enyém a lengyel, vagy melyik ország piacára lett gyártva, nem HU-ba. Bár nem hiszem, hogy ez számítana.
Sajnálattal kell közölnöm a hétvégi motortúra számomra elmarad
Mennyivel? Sokkal :)
Egy jó tippre lenne szükségem. 2000es 650 esem van.
Tele tanknál mindíg kiszivárog egy kis üzemanyag.
Van valami jó ötletetek.
Előre is köszi
Ha lenne pénzem láttam egy K6-ost szétabált elejével 350e ért.Na azzal ellenék tavaszig a pincében.
Menjen és ne kerüljön sokba.Max hőálló ezüstel megfesteném a két szélét oszt kísz.