Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Az elég jól hangzik!Bár egyelőre a 300-at gályázom le,addig áll a motor,de megjegyzem!
köszi!
A megegyeznek az túlzás, mondjuk úgy hogy kb azonosak.
Csővázashoz nincs.... 2003-tól van, 1000s-hez is van 1-2 cucc, meg hyosunghoz, de azt itt nem reklámozom.....
szóval ami már nem csővázas:) Annak a felsorolt alkatrészei már meg1eznek":) 2003 tól azt hiszem!
Mi a kérdés? :)
Nemtom mi az a "szögváz" ...
Szia ha szögvázas az jó azt hiszem 2003tól gyártanak szögvázast az meg pont olyan mint az enyém! írj árat aztán megegyezünk! Stylus69@freemail.hu
Frpeter te hogy láttod te nagyon értesz a mocikhoz!
Köszi a kereket, holnap megnézem, aztán mihamarabb rendezem is!
csővázashoz cuccod esetleg?
Küldj egy emailt a bacsi_77@freemail.hu-ra. Szerintem az egyik haveromnak van 1-2 cucca sv-hez, ezüst vázas 2004-es. De tankom, meg első ülésem nekem is van, meg hátsó ülés is, csak a zárba menő fém cucc nincs rajta, mert kellett az üléspúphoz....
Köszi.
De szerintem a tanksapka tömítéssel lesz a gáz.
Teljesen csontig nem tankolom meg.
Sok nem is szivárog,csak az ba gáz ha a tantáskát rádobom amit majdnem mindíg, utána büzlik mint állat.
Sziasztok!
Páran talán még emlékeztek a nevemre!:) Balesetemből most épültem fel ugy ahogy! Kéne nekem pár alkatrész sv650s mocihoz. ocsóér:) Tank, Segédváz, Faridom, Sebváltókar, 2 Ülés, kb ennyi! Segitséget előre is köszönöm! Széles utat:)
öcázé megveszem...
Akkor tényleg mákod van.
Nem, nem akadtam el benne.
Igazából nem tudom merre jöttem le elöl, csak azt hogy még a motor megkarcolta a jobb vádlimat valszinü hogy a törött plekó, vagy valami.Szerencse egybe vagyok
Ja igen.Meg akartam már kérdezni az utaskapaszkodó hogy is néz ki ütközéskor?Nem akadtál el benne?
Kar a motorert, de a szerencse, hogy ep borrel megusztad...A biztositobol meg meg jol is kijohetsz. Remelhetoleg a vaz nem ment...
hali! mennyi volt az utas majrévas? és mennyire használható? (képeid közt láttam)
Már látom azóta :)
Nekem is az első nagymotorom volt Tök hasonlít az esetünk egymáshoz... Baleseti lelki társak vagyunk
Térdemen a bőrhiány és ennyi, semmim nem fáj csak a szivem kicsit, mert az első saját nagymotorom
Megtaláltam.Mondtam hogy én vagyok a hülye.Annyira azért ne üss.
De hol ott, könyörgöm :D
És én vagyok láma.17:00.
Ennyi.THX.
Nem a napra az órára voltam kiváncsi.Hogy KB mikor értek oda.Figyelem médián is.Azt tudom hogy szombat.Meg azt is hogy melózom.Ezt kéne összeegyeztetnem.12-után vagyok elinduló állapotban.Ha csak kettőre értek oda akkor ráérek ha 11:50 ott vagytok nem tudok odajutni.Tehát az intrvallum érdekel KB mennyit vagytok ott.
sajnálom