Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom bőrt csak kanapéban látok sokat.Mé nem jó?
G.ci komoly
Csak innen tudtam belinkelni.
Az a Bembo-s cucc meg szerintem felejtős.
Kínában már a beriket is hamisítják?
Amúgy a bembomotorban valami bűrhacukát mutattak 60k-ért.Bár bűrt nem akarnék egyenlőre.
Én még mindig nem vettem.
Most ez a legújabb kiszemelt:
http://www.chemicheng.com/bbs/...
Nagyon comfortable. Hátha jóárasítják!
Ha jóidősítik a vasárnapot, én is megyek.
Elvileg.Csütörtökön megyek érte.Ha nem sikerül gázban leszek.Bár most nadrág is lesz csak visszajött a jó meleg.Izzadok mint palotapincsi a koreai étteremben.És van egy halom hidegebbre való ruhám.
Ok. Megkérdezem tőle, aztán szólok.
Sikerült levágatni az ujját?
szia én 101%ra vevő lennék rá!

irj ha az illető nem viszi el.

köszi
Ha nem esik én valszeg próbaként beüzemelem az új kabátomat.És a bazilikát sem láttam.
Na, akkor elmondom az előzményt.
Múlthét kedden reggel melóba akartam indulni, de nem indult a gép. Gondoltam hideg van, megyek kocsival. Délután hazajöttem. Gondoltam megyek motorozni egyet. Nem indult. Mondom: Fasza, mehet fel töltőre az 1 hónapos aksi. Egész este töltöttem, reggel indult elsőre szivató nélkül. Megmérettem az aksimat a mellettünk lévő motoros boltban. Ott kiderült, hogy a fesz.szabályzóm túltölti az aksit. Mondom: Fasza... Még aznap kicseréltettem a szabályzót. Csüt.-Péntek-Szombat-vasárnap motoroztam. Amikor hazajöttem egy kisebb túráról megálltam egy kocsmánál megittam 2 ALKOHOLMENTES üdítőt és kb 1,5 óra egyhelyben állás után nem indult. De annyira nem, hogy amikor ráadtam a gyújtást akkor a visszajelző lámpáim annyira gyengén villantak fel, mint egy hangulatvilágítás egy romantikai estén. Amikor behúztam az első féket akkor az összes led kialudt a műszerfalon. Gondoltam, hogy akkor az új aksimmal van a baj. Tegnap visszavittem a boltba az aksit, mert garanciás még és ott kipróbálták. Amikor rámértek akkor a töltés 16-ot mutatott. Amikor a srác rákötött egy 5 wattos fogyasztót akkor leesett a töltés 4-re. Mondom: Há' kurvajó. Most töltődik az aksi a melóhelyemen. Kíváncsi vagyok hogy holnap mit fog mutatni a műszer.
Az amperóra nem azt jelenti hogy mekkora a mérete az akksinak...
Holnap suli van.
De hétvégére szerettem volna egy visegrádi karikát.
Nekem van 10 Ah-rás motobattom 18e-ért!
Még mielőtt bárki lehurrogná a "kedves" kollegák közül,ez egy megbízható jó márka!
Holnap délelőtt elmarad a Kakucsringi pályaoktatás szóval szabad a délelőttöm.
Nincs kedve gurulni valakinek egyet esetleg Kakucsringre is lemehetünk a pálya nyitva csak oktatás nem lesz.
Nézd meg hogy nem e zárlatos valahol.
Nem hátsóba hanem derékba
Nem beteg a jószág, csak az étvágya határtalan. Szeret sok ampert enni.
Nem fér a hátsóba egy akksi sem.
Há annak meg mik a tünetei?
Nem beteg.Csak elkapta a malcinfulenzia.
Há mé vettél ilyen beteg jószágot?
Ejjj már...
Jöttök nekem egy új barátnővel
Az asszony azt mondta, hogy most többet rohangálok a motorhoz, mint amikor még indult.
Mondtam neki, hogy értse meg, most beteg szegény, gondozni, figyelni kell rá
Az aksi ami nálam van az 150x87x130
Lejjebb írtam a méretét.Mérd meg.Lerosszabb esetben a dremmel a te barátod.