Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kötelező nem jó, fel tudsz készülni rá.
Mondjuk pl.: Taxis után sose autózok, és nem is motoroztam, nem véletlen.
Ja és mondtam neki ha esetleg fellök, és széjjel kenem az okos kis arcán a vigyort a sisakkal majd egyet fog érteni,mire ablak felhúz,zene bekapcs és mint ha ott sem lettem volna.Meg is volt a következménye.Tükör lefitty véletlen mert elvesztettem az egyensúlyomat Na de tudunk jobbat?
A Pisti barátom "Kawa"aki volt a túrán velünk a Mátrába, még jól járt.Swift es csaj ráhuzta a kormányt induláskor a lámpánál, az utasa lábét meg rányomta a lábtartóra, és reccs a karbon kipuff nak "mondjukmár törött volt, de kár érte"Laci barátunk hátrább látta a dolgot "R1" reccs tükör.Majd megtanulja.
nagyon sokmindent felejtettem a 92-es autójogsiból pedig minden nap vezetek.Így ez jó ötlet.Csak apró faszságok de olyan autómatizmusok is bejönnek ami káros így jó hogy megcsináltam a motorjogsit.Legalább jobban figyelek.Két-háromévenkénti nem szúrópróbaszerű hanem kötelező felülvizsgálat lenne ésszerű.
Ha ingyen van akkor egyetértek!
Az én véleményem hogy évente mindenkinek el kellene menni forgalmi vizsgára szúrópróbaszerüen, és ha hibázik fuss a jogsinak 6 hónapra.Hibázási arány 10% mértéke hogy mióta van jogsija.
Ha esetleg 1-2 sec el késöbb jön ki a kereszteződésből, lehet hogy zacsiba visznek el engem,mert teliveri a moci seggét, és esetlegesen az az autós aki megált mikor forogtam a földön, mondjuk nem tud megállni.
ezt ugye te sem gondoltad komolyan.
hogy tanítja a kresz autósokna, motorosoknak, tehereseknek?
Balra néz, jobbra néz, balra néz hogy tuti senki nem jön, majd megint jobbra és halad.Vagy rosszul emlékszek?
Amugy 2-3 * már kerülhettem volna autó alá mikor a jobbágy "mert ugye nem parasztozunk le senkit" kifordul jobbra a főútvonalra, ugy hogy csak balra néz, mert csak onnét jöhet valaki.Mert ugye én esetlegessen nem előzhetek senkit a kiforduló autónak jobbról érkezve .Volt pálda hogy elmagyaráztam az embernek mert pont volt időm, és utánanyeleztem.Nem értett egyet.
végülis igen de akkor hol marad a motor élvezete, mert ha ovatos vagyok és vigyázok magamra, akkor jobb ha tolom
Vagy nézegetem otthon, és néha tescosan csak brümmögök ha ráülök
csatt, a reakció jajj ajj bocsi bocsi, nem vettelek észre.
mire mondtam hogy valóban 2 db egyenként 65 Wattos lámpaizzót nem lehet észrevenni.de elötte lejött a sisak a fejemről, és mentem neki, mire a szemtanu visszafogott, nekem lett volna bajom belőle ha megcsapom sisakkal.Ja a fostaliga autójának meg nem nyilt mármint nyekergett a balos ajtaja, csak a motor miatt nem tudott ott kiszálni.Beszállás már ment mikor elrángattuk a mocit mellőle.
Burkolat nem túl szép de használható állapotban itt figyel a polcon.2e ért elvihető.

Mindíg úgy kell menni az úton mintha mindenki el akarna ütni és nem ér csalódás ha mégis elütnek.
Utána mi volt a reakciója a fazonnak?
NA de annyira kell, hogy rám néz, majd jobbra, és mivel takar egy bokor kicsit kintebb gurul, és mielött elindul nem néz vissza hogy hol is vagyok?8,5 méteres fékutam volt, és csatt.Nevettséges.Nem tudtam Laci barátom miért rühelli az autósokat ha motorozik, már tudom.Bár mondtam a zsarunak ha 130 al megyek, akkor nem is ért volna az utca kereszteződésébe sem ahonnan kijött, és ahol a macisajt csak disz szerinte, mármint a szemének.
Hát, ha valakinek nem kell a burkolathoz, akkor van. De szerintem mindenkinek komplett kell.
hali! Bal oldali szerelőablakod nincs szinglibe?
Nem elkaptak, hanem volt 14 . én egy balesetem, és a rendőrök intézkednek először.
De hogy a biztosító mikor jön ki kárfelvételre azt még nem tudom.
Elkaptak a yardok? Az tiszta hogy miért utálod a rendőröket. Ezt nem kell magyarázni, de most találkoztál először hülye autóssal?
Számítani kell rájuk, ha nem figyelsz akkor biztos hogy elédfordul valaki...
De ezentúl még kevesebb a tiszteletem az ismeretlen személyautókkal szemben.Na meg ha melózok a buszokat sem fogom sajnálni
Jó Napot, jó munkát.
Nekem nem egy hét a motor nélküli élet, lehet ha ilyen gyors a Yard nem is motorozok idén

Egy hét motorozás nélkül...
Ma vitték el az aksimat és majd csak jövőhét szerdán hozzák vissza a Mopar-osok.
Igen van. A két kis szerelőablakkal együtt 6000 forint.
Motul olaj akció!
5100 10W-40 és 10W-50 minimum 3l vásárlása esetén 2400Ft/l + olajszűrő akciós áron a cseréhez.
Csak a készlet erejéig!
teszt
Így már kicsit más a helyzet... Viszont akkor nálad a leverődés nem azt jelenti mint nálam, mert 2 apró pötty nálam nem az :D Ellenben amit egy-két spray csinál attól valszleg meghalnál akkor :)
Ezek szerint én sem ismerlek téged meg te se engem!
Szóval akkor helyesbítek: a Motul és a Fuchs is hagyhat apróbb pöttyöket a felnin, amit normál használatnál nem igazán lehet észrevenni... Viszont nem dzsuvázza össze látványosan a felnit egyik sem.
Azért írtam korábban a száraz spray-t mert tudom mennyire tisztán tartod a gépedet és Neked az felelne meg a legjobban.....minden spray valamennyire koszol kivéve a szárazat.....épp most adtam oda az utolsó maradék flakonomat egy srácnak kipróbálásra, ha fog neki kelleni akkor rendelek belőle és kipróbálhatod. Én igazából azért szoktam le róla mert 2-300km alatt lekopott róla én pedig lusta vagyok ilyen sűrűn fújkálni, de ezenkívül teljesen jó volt.
Fényezett a felnim, ezért körülményes a takaritás. Soha nem szoktam brigéciolos ronggyal törölgetni, mert félő, hogy összekarcolja a lakkot, ezért is ragaszkodom annyira a szórásmentes spray-hez.
Elképzelhető, hogy nálad az ilyen mértékű leverődés nem zavaró.
Még mielőtt azt hinnéd, hogy nekem semmi sem felel meg:
A Castrol nagyon is jó volt, befújás után mentem 50 km-t, leszórt néhány pöttyöcskét, utána pedíg 100 km-eken kersztül szinte semmi.
Attól még, hogy neked frankón szuperál, nekem pedig nem, nem azt jelenti, hogy "hülyeségeket írkálok". Én csak elmondtam a véleményem, nem állt szándékomban valótlanságot állítani.
Remélem nincs harag!