Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ŐŐŐŐŐ gyszer próbáltam.Blöki orra festékes lett majd a higító kiszárította.Rzután kapott kis testápolót.
Nem kellett volna.Sokáig utált engem.
ezt ne is mond........egy kedves (tényleg az csak fiatal) kuncsaft a frissen felrakott láncot egy darabig lánctisztítóval kente mert a boltban(nyilván hozzáértők) azt adták neki mint láncspray....kb 2000-et ment így el míg mikor nálunk járt megtudta a valót.... ....azóta a valvo fehéret tolja....
Hát nem tom, lehet hogy rosszul címkézték.
Utána bekened "Nívejával".
Te véletlen nem lánctisztítót vettél?
Ja. Bűrnek nem árt?
Amúgy tényleg nagyon retek lett, olyan mintha nem dermedt volna meg rendesen, és feloldotta az apró kis koszocskákat, utána meg szépen szétküldte.
a kezemről vazz...... a láncot nem tisztítom....
apropó féktisztító......sikerült egy igen jófajtát szerezni elég olcsón, meglepő módon a felnit sem mattította el...... ha kell valakinek 750/doboz az ára, nálam meg lehet tekinteni működés közben....
Dehát avval nem szabad.Árt az O gyűrűknek.
a valvo-t ultradermmel sem....csak féktisztítóval jön le.....
másik topicban írtam a szárazról, az svmédián a Leslie azt használja évek óta és szereti.....na az tényleg nem koszol, egy darabig én is használtam, de mivel gyakorlatilag olyan mintha nem is lenne rajta így visszatértem a normálhoz ami persze lehet, hogy csak egy kis para mert végülis lehet, hogy némi filmréteget képezett csak nem is feketedett el a lánc szemernyit sem....
Félcipő volt mi?
Várd meg a hivatalosat.nomeg ha tisztázott tóld be egy nagyobb márkakereskedésbe javítják,és küzdjenek vele ők.
Zúzódás az fájni fog sokáig még én is fájlalom.
Ma vettem észre, hogy a Fuxot simán letörlöm a kezemről ronggyal, bezzeg a Castrolt Ultradermmel kő lesikálni. Ennyit a tapadásról.
Légszűrőspray-ben igen.
Amúgy nekem mindegy én csak azé kínlódok vele mert más is ezt csinálja.
igen de azt két helyen, meg a jobb sipcsontomat 3*1 cm en, meg a bal bokámar 2*2 cm en.Mára már a rekeszizom is megmutatkozott, fáj mint ha izomlázam lenne.
Ilyen esetbe mikor tk egy moci, a saját biztosítomnak kell jelezni hogy szüntesse meg a biztosítást?
Ugyan nekem még nem kelett eddig biztosítóba szaladgálni de mi a pontos folyamat?A rendőrök adtak egy jegyzőkönyvet.
Ha más nem Castrol, az már bizonyított!
Ja csak szokásos.Mé nem veszel olyan fehér szart a fux helyett?Olyant amit sanyi úr árult.Olyan........Valvoline-t. Mindenki esküszik rá.
A szokásos.
Csak a térded zúztad le?
Jó estét
Mi ujság erre fele?
Lábadozó munkás emberként nem érzem magam tul jól.
Hali! Ha Stylus69- nek nem kell, akkor 5000 forint.
szia Bacsi77

Mennyiért adod a K4-es első ülést?