ezt ne is mond........egy kedves (tényleg az csak fiatal) kuncsaft a frissen felrakott láncot egy darabig lánctisztítóval kente mert a boltban(nyilván hozzáértők) azt adták neki mint láncspray....kb 2000-et ment így el míg mikor nálunk járt megtudta a valót.... ....azóta a valvo fehéret tolja....
apropó féktisztító......sikerült egy igen jófajtát szerezni elég olcsón, meglepő módon a felnit sem mattította el...... ha kell valakinek 750/doboz az ára, nálam meg lehet tekinteni működés közben....
másik topicban írtam a szárazról, az svmédián a Leslie azt használja évek óta és szereti.....na az tényleg nem koszol, egy darabig én is használtam, de mivel gyakorlatilag olyan mintha nem is lenne rajta így visszatértem a normálhoz ami persze lehet, hogy csak egy kis para mert végülis lehet, hogy némi filmréteget képezett csak nem is feketedett el a lánc szemernyit sem....
Várd meg a hivatalosat.nomeg ha tisztázott tóld be egy nagyobb márkakereskedésbe javítják,és küzdjenek vele ők.
Zúzódás az fájni fog sokáig még én is fájlalom.
igen de azt két helyen, meg a jobb sipcsontomat 3*1 cm en, meg a bal bokámar 2*2 cm en.Mára már a rekeszizom is megmutatkozott, fáj mint ha izomlázam lenne.
Ilyen esetbe mikor tk egy moci, a saját biztosítomnak kell jelezni hogy szüntesse meg a biztosítást?
Ugyan nekem még nem kelett eddig biztosítóba szaladgálni de mi a pontos folyamat?A rendőrök adtak egy jegyzőkönyvet.
Nem kellett volna.Sokáig utált engem.