Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy tudom iylen nincs :) A tartozást meg hülyék lesznek elárulni :)
De reméljük neked van igazad.
Meglestem a videót, nem is olyan rossz a minősége.
Egyébként ha azt ígérték akkor valószínüleg úgy is lesz mert ránéznek a gépre és rögtön tudják éppen hol van olyan cucc amit kérsz....
Jó akkor nincs más dolgom, mint reménykedni az 5 napban.
A gyári meg nem gyári alkatrész teljesen más tészta.
Kezdjük ott, hogy jó esetben 3-5 nap egy termék, ha van az Európai raktárban. Ha nincs, akkor Japánból jön, ami 3-4 hét.
Erre rájön még hogy a magyar suzuki tartozik kifelé, és a szalonok is tartoznak bőven a magyar suzukinak. Addig pedig nem szállít senki...
Az utóbbi időben ha 2 hét alatt itt volt valami, már örültem.
Megjegyzem a Bikers13 is a magyar suzukitól rendel, tehát minden csak azon múlik kinek van éppen tartozása vagy ki mikor küldi el a rendelést (pl két csavart nem fog rendelni, akkor összevárja a töbivel ami idő).
Röviden ennyit a suzuki GYÁRI alkatrészekről.
Ja, hát ígérni lehet :) Rendeld meg nálam, holnapra itt van :D Csak aztán mindig holnap lesz :)
Amúgy esély van rá, hogy 5 nap alatt megjön, de sajnos az utóbbi időkben ez inkább 3 hét a tartozások miatt.
És annak idején mikor a fekvő csapágyak kellettek a régi 650-be több mint 2 hónap volt mire megjött.....ezért is szívás a főtengely javítás, hiába szedem szét és teszem össze 2 nap alatt, az alkatrész nagyon sokára jön meg.....persze lehet buherálni, de azzal csak a bajt szaporítom.....
Hát, ha nem olyan cikket rendel az ember ami sokszor kell mint egy tükör vagy hasonló akkor nem ritka a 3 hét sem mert ha nincs az európai raktárakban ez könnyen előfordulhat. Legutóbb egy szaros szimeringre kellett kb 3 hetet várnom mert ugyan 650-be való, de a hülye méret miatt ilyet nem kaptam a szokásos helyeken így gyári kellett és mivel nagyon ritkán cserélik nem volt európában......rögtön rendeltem 3-at hiába csak egy kellett, ha legközelebb kéne akkor a polcon legyen.
Szerintem is túzás az a 3 hét.A fehérvári Full gasban Is hozták az 5 napot. Most néztem, hogy a Hollósban 3 napot ígérnek, asszem bepróbálkozok náluk.
Az egyedi SV 3 hetes átfutással teljesen korrekt , elvégre nem úgy van, hogy eldobja a futár.
Nekünk is 3 hetet kellett várni az autóra, mert éppen nem volt a megfelelő szín raktáron...
Egyik motoros haverom a barátnőjének rendelt egyedi összeállítású Sv650N est.2007 Szürke, bordó üléslapokkal.
Ha jól tudom így nem jött ki piacra egy sem.
Neki 3 hét alatt teljesítették a kívánságát, persze a Magyar kereskedésbe így lett leszállítva.
Ha ő hazudott, akkor most hülyeséget írtam ide.Egy alkatrész beszerzése nem lehet több mint 3-5 nap.Ha több kell keresni másik boltot.
itt egy cim, tel szám.
3 nap alatt szerezték be a szinte Magyarországon elérhetettlen majrévasamat.Ök nekem már bizonyítottak.

Motor Biker's 13 : 0614034792
vagy
Motorrad : 0613470352
vagy
Motorstyling :06705004001
Martonvásáron élek!
5 napot igértek a fulgázban.
5? Te hol élsz? 3 hét!
*átfutási
Üdv!
Mindenhol 5 munkanap a gyári alkatrész árfutási ideje?
Hát lassan vissza kell rakni a termot... Ma már este pulcsi kellett a ruha alá...
Ma reggel nem bírtam aludni.
7.30-kor elindultam Pestről Esztergomba a 11-esen majd vissza a 10-esen majd Tinnye-Zsámbék és 1-es út.Reggelire jó volt ez a kis 160km.Autó sehol,kicsit hideg volt de ilyen nyugodtan már régen motoroztam.
Most néztem, nem drága és tényleg szép......remélem sikerül eladnod....mi lesz helyette?
Mert elment az esze és sokat akar bukni :-( Viszont két személlyel túrázni van ideálisabb motor is. És persze nyilvánvalóan kikiáltási árról van szó.
Itt vannak Semi képei tegnapról: http://picasaweb.google.com/se...
jó.....tettem fel egy rövid videót, nemsokára megjelenik gondolom.....a minőség a szokásos katasztrófa....vittem a jó kamerát, fel is töltöttem, de kazettát nem tettem be és a kúton nem lehetett kapni....így maradt az a hulladék fényképező....
Reggelt.
Milyen volt a guriga a Szlovákiába tartó csapatnak?
Áh petiék mindíg késnek.Nem is értem mért.Csak a szomszédban voltak.