Szép tiszta, mint ha nem is használnád, bár én is fujom, de nekem olyan mint egy 15 éves grillsütő rácsa ami 5 éve ázik a szabadba
Ugyan én nem mosom, mármint a láncot, láttam láncmosót, meg hasonlókat, nem hiszem hogy attól jobb.
Olyan a feeling je mint amikor a Diesel motort ki akarom öblíteni motormosóval.Kémiai anyag ha egyszer lemarja az olajat,zsírt,retket.És a gumigyűrükkel mit csinál?Utána meg csörög mint egy kígyó
Hát ebből sokat nem látok, makró módba kéne kapcsolni :)
A nagyon apró szar pöttyöcskék amúgy nem biztos hogy láncspray, lehet kosz is, amit lehozott...
a 170 est fel lehet huzni rá, gumis megkisérelné a lehetetlent mikor kiejtette a száján hogy ő biz a 180 ast is felteszi.Vagy nagy a mellénye, vagy ténleg feltette, sose derül ki, mert lebeszéltek sokan a 180 ról mert hogy beleér, és olyan lesz a háta "közepe" a guminak mint egy tevepúp
Titan Gel. Tele lett a felni ilyen nagyon apró szar pöttyöcskékkel.
Bocs, ha valakit ez zavar, de én ilyen beteg ember vagyok.
Egyébként meg itt a láncom pofája, szerintem nem koszos:
A legnagyobb gond hogy a két lánckerék nem lesz egy síkban.Itt elvérzik a dolog.Szerintem vegyél egy ezrest.Több pacit is kapsz a csomagba a puccos kerékméret mellé.
Karbis blokkon hűlyén néz ki az injektoros hasidom?Mert nekem az tetszik és majd ha a gép téli álomba merül elkezdem extrázni aztán azzal szemezek csak ugye az olajhűtő helyével vannak bajaim...feltünő lenne hogy ott egy lyuk?
Frpeter:Te gondolom tudsz szerválni majd nekem a későbbiekben..esetleg van többféle is?Kb 20 ezret szánnék rá a festést magam csinálom..
Nekem 70-es gumi van elől de nálam a hátsó kerékről mér a raptor...a féktárcsa 4 csavarját figyeli egy jeladó...Akkor az sv nél ha 70 es gumi van elől minden stimmel asszem..köszi
szerintem 2004 től váltottak
Ugyan én nem mosom, mármint a láncot, láttam láncmosót, meg hasonlókat, nem hiszem hogy attól jobb.
Olyan a feeling je mint amikor a Diesel motort ki akarom öblíteni motormosóval.Kémiai anyag ha egyszer lemarja az olajat,zsírt,retket.És a gumigyűrükkel mit csinál?Utána meg csörög mint egy kígyó
A nagyon apró szar pöttyöcskék amúgy nem biztos hogy láncspray, lehet kosz is, amit lehozott...
Bocs, ha valakit ez zavar, de én ilyen beteg ember vagyok.
Egyébként meg itt a láncom pofája, szerintem nem koszos:
Jók a képek, szép helyen voltatok.
Frpeter:Te gondolom tudsz szerválni majd nekem a későbbiekben..esetleg van többféle is?Kb 20 ezret szánnék rá a festést magam csinálom..
tett már valaki 650-es SV-be az 1000SV-nek a hátsó kerekét?
Bele lehet rakni simán esetleg? a 160 vs. 180-as guma miatt kérdem.
hmm?