Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként meg erre utazok énis most reméljük nem megy fel nagyon http://cgi.ebay.de/Suzuki-SV-6...
Jóóó volt?
Pedig jöhettél volna.Lehet kistarcsán lett volna tükör is.Igaz csak ojan mint az enyém de legalább az is távol keleti.
Mert nekem más típusú tökrök lesznek rajta, balosomnak a fekete része letörött a karról, jobbos az ép....
Na ja ja 50 ről 0 ra 6 méter alatt egy Focusal.Na ez a remekmű
Ez olyan, mint valami modern művészi alkotás!
(bocs )
Bár annyira én nem nevetek rajta, de majd remélem hamar lezárodik minden.És csinálgathatom ujjra.Lesz télen időm rá.
nekem van jobbos, balos is
balos kellene
De ha odaadod mi lesz a tiéden?
HA jól tudom bal oldalit keresett.
Milyen tükör kell? Nekem van ha a régi csővázas SV-re kell, mert a képek alapján gondolom az kell... Milyen oldal?
Lényegében igazad van, de ha csapatba mentek, tudnak segíteni.
Még ha a jobbos lenne azt mondom ok.
Fő a biztonság.
tükör nélkül nem megy a motor?
A lószart.
Nem sikerült bontott türöt találni, úgyhogy marad a gyári új.
Mindenki motorozik?
Jó nektek.
SZia
Köszi, megkaptam.
Küldtem hogy az enyém hogy néz ki.
Küldtem egy emilt neked most
Az én balesetem sem az én hibám volt, mégis nagy harc lesz megkapni a jussomat. A rendőr csaj mondta, h lehet h mindez évekig fog tartani. A legnagyobb baj, h volt rendőri intézkedés. Ha nem lett volna az esetedben is csak kaptál volna egy betétlapot helyesen kitöltve + egyértelmű lett volna a fizikai ütközés a 2 jármű között, akkor 1-2 hét és ki van fizetve a károd. Most ez meg fog hosszabbodni egy rendőrségi procedúrával, neked meg addig se motord, se pénzed... Ez a szopás
Na mondjuk ebbe igazad van.
Csak nem akarom hogy minuszba legyek, mert hogy nem az én hibám volt
Olyan soha nem lesz, és mindig arra fogsz gondolni, h mennyire törött volt már a motor... Ugyan ezt érzem énis, hiába veszek bele minden gyári bontottat... úgyse lesz már az a szép motor. Ezért veszek majd énis másikat
én nem megélni akarok, csak hogy állítság vissza olyan állapotba a motoromat amilyen álapotba vettem, vagy egy másikat tudjak intézni magamnak.
A sérülés mióta eszemet tudom az átlagembereknél bukta.Bár ismerek emberkét aki a biztosítózásból egész szépen megélt.
Na igen. Megkérdeztem a biztosítót, és amennyiben tuning cuccok, esetleg nem gyár által kiadott az állapot, értették ezen hogy az Sv650S ből nem adtak ki full burkolt motort,vagy sport lábtartó,stb azokat nem fizeti a biztosító.De pl hozzátették hogy ha a gumi minta mélysége nem megfelelő tehát a megállásban volt szerepe hogy nem tudtam megállni, elgondolkodik a biztosító.Mivel nekem max5 méteres volt a féknyomom, nem tudnak sebességet mérni.Bár nem mentem 50 nél gyorsabban.
Szívás minden téren.
Az én balesetem aug 15-én volt és 2 napja voltam idézésen, most hívtak csak be a rendőrök. Elmondtak mindent részletesen... a lényeg, h a sérülésed foka határozza meg lényegében az ügy kimenetelét. Minél sújosabb a sérülés annál nagyob kategóriájú szabálysértésnek-bűncselekménynek veszik (nemtudom a te esetedben mi volt) Nálam fenn áll a lehetősége, h maradandó sérülésem is lesz az esetből ezáltal orfosi szakvéleményt kér a rendőrség, először a kórháztól. Na arra azt mondta a a rendőrségen a hölgy, h van olyan, h 2 hónap mire megküldik faxon azt a bizonyos ambuláns lapot amit Te azonnal megkaptál (természetesen azt amit te kaptál azt nem fogadják el...) cigány világ ez. Nekem azt mondták, h idén nem lesz lezárva az ügy, ez szinte tuti
Te meg nyugodtan vond ki a forgalomból a motort mert, pénzt biztosítótól nem kapsz addig míg hivatalosan a rendőrség le nem zárja az ügyet, ami a te esetedben szintén nem idénre tehető