Épp tegnap vettem kíváncsiságból Castrolt remélem tényleg jó....előtte Motorex vesrseny spray volt de az nagyon gány volt szinte csak azt a fehér trutyit nyomta és marhára ragadós volt az arany láncom meg kb 3 napig látszott asztán fekete lett.Ezt meg ahogy fújom látszik hogy abban a pillanatban elillan az alkohol vagy mi belőle.
Ejha de lopkodják az Sv-ket...most lesem a használt mocikat itt és egynek megint nyaka lett... a sport-túra-utcai részlegben gyári képpel kitéve...De jó hogy kisvárosban lakom...bár ki tudja.
Én ilyet veszek,ha eladom az SV-t pár év mulva.Menni ilyennel még nem lettem,de a hangja atom a futóműve atom és jobban néz ki mint bármilyen szlikonos plázacica.Ha választanom kellene egy bombanő és eközött,akkor kéne a francnak a csaj
Sajnos egy baj van vele,hogy olasz.A minőségben és az alkatrész ellátásban lehetnek kérdéses dolgok az olasz mivolta miatt,de ettől bepisilnek a csajok az utcán
Uraim
Lenne kedve valakinek turázni?Mondjuk Szeptember 20.-án?
Volna egy csinos kis útvonal.
Szintén Bp az indulás mint a múlthétvégén Váci uti Tesco esetleg Bécsi úti Shell kút.
Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Majd Kóspallag - Kismaros - Vác - Bp. 12 es út - M2 es. (98 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.
A hajóút : 390 huf/fő, : 790/Motor.
Hozzászólás?
Látnivaló : Esztergomi basilika,Visegrádi vár,Duna hajóról,Márianosztrai Börtön és templom.
Jelentkezőket keresek erre a túrára akit érdekel a látnivaló, de még nem jutott el ezekre a helyekre.Bár túrázó motorosok vagyunk tehát szerintem mindenki járt már ezeken a helyeken.
Bár nekem tetszene egy olyan útvonal is ahol kihagyjuk Vörösvárt, és Üröm fele eltekerünk Dobogókőre, majd onnét Esztergom.
Srácok, nézzétek már meg a médián a kiírt túrákat!
19-én, azaz jövő szombaton lesz a pizzázás meg a szlovák túra is. Ma nem volt semmi tudtommal és tegnap sem.
20-án szintén nem tudom mi lesz.
23-27 közt két túra is lesz, a médián ki vannak írva, de ezeket nem én szervezem.
Én is a Motulra esküszöm, de mondom hátha, dicsérték a Fux-ot.
Sajnos egy baj van vele,hogy olasz.A minőségben és az alkatrész ellátásban lehetnek kérdéses dolgok az olasz mivolta miatt,de ettől bepisilnek a csajok az utcán
Lenne kedve valakinek turázni?Mondjuk Szeptember 20.-án?
Volna egy csinos kis útvonal.
Szintén Bp az indulás mint a múlthétvégén Váci uti Tesco esetleg Bécsi úti Shell kút.
Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Majd Kóspallag - Kismaros - Vác - Bp. 12 es út - M2 es. (98 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.
A hajóút : 390 huf/fő, : 790/Motor.
Hozzászólás?
Látnivaló : Esztergomi basilika,Visegrádi vár,Duna hajóról,Márianosztrai Börtön és templom.
Jelentkezőket keresek erre a túrára akit érdekel a látnivaló, de még nem jutott el ezekre a helyekre.Bár túrázó motorosok vagyunk tehát szerintem mindenki járt már ezeken a helyeken.
Bár nekem tetszene egy olyan útvonal is ahol kihagyjuk Vörösvárt, és Üröm fele eltekerünk Dobogókőre, majd onnét Esztergom.
19-én, azaz jövő szombaton lesz a pizzázás meg a szlovák túra is. Ma nem volt semmi tudtommal és tegnap sem.
20-án szintén nem tudom mi lesz.
23-27 közt két túra is lesz, a médián ki vannak írva, de ezeket nem én szervezem.