Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ez jónak tűnik eddig bár sokat nem mentem vele..eddig sokkal jobb mint a másik
Épp tegnap vettem kíváncsiságból Castrolt remélem tényleg jó....előtte Motorex vesrseny spray volt de az nagyon gány volt szinte csak azt a fehér trutyit nyomta és marhára ragadós volt az arany láncom meg kb 3 napig látszott asztán fekete lett.Ezt meg ahogy fújom látszik hogy abban a pillanatban elillan az alkohol vagy mi belőle.
motul forever
A Castrol ehhez képest hibátlan volt.
Én is a Motulra esküszöm, de mondom hátha, dicsérték a Fux-ot.
Első teleszkóppár?
Megkezdődött az alkatrészbeszerzés Most ütöttem le http://cgi.ebay.de/Scheinwerfe...
Az a fehér trutyi nekem bejött.Valvoline.
motul-t
Én ez elött motutl használtam és príma is volt.Most castrol van és az is szór egy picit.Dehát melyik nem
a f*szát levágnám a tolvajnak, asszem többet nem lopna a szemét
Ejha de lopkodják az Sv-ket...most lesem a használt mocikat itt és egynek megint nyaka lett... a sport-túra-utcai részlegben gyári képpel kitéve...De jó hogy kisvárosban lakom...bár ki tudja.
Nemigazán vagyok megelégedve a Fuchs Titan spray-vel, elég retek lett a hátsó kerék pedíg 120 felett nem mentem.
Nem ott van, de mindegy. Már hazaértek sztem.
tsanyi meddig lesz az Északi országokba?
Hát ja.
Mennyire publikus,hogy hogyan és milyen módon sikerült visszaszerezni a motort?Szerintem sokakat érdekelne,ha véletlenül ilyen helyzetbe kerülnének.
Én ilyet veszek,ha eladom az SV-t pár év mulva.Menni ilyennel még nem lettem,de a hangja atom a futóműve atom és jobban néz ki mint bármilyen szlikonos plázacica.Ha választanom kellene egy bombanő és eközött,akkor kéne a francnak a csaj
Sajnos egy baj van vele,hogy olasz.A minőségben és az alkatrész ellátásban lehetnek kérdéses dolgok az olasz mivolta miatt,de ettől bepisilnek a csajok az utcán
Mondtam vasárnap jöhet.Ha nem esik.
Uraim
Lenne kedve valakinek turázni?Mondjuk Szeptember 20.-án?
Volna egy csinos kis útvonal.
Szintén Bp az indulás mint a múlthétvégén Váci uti Tesco esetleg Bécsi úti Shell kút.

Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Majd Kóspallag - Kismaros - Vác - Bp. 12 es út - M2 es. (98 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.

A hajóút : 390 huf/fő, : 790/Motor.

Hozzászólás?

Látnivaló : Esztergomi basilika,Visegrádi vár,Duna hajóról,Márianosztrai Börtön és templom.

Jelentkezőket keresek erre a túrára akit érdekel a látnivaló, de még nem jutott el ezekre a helyekre.Bár túrázó motorosok vagyunk tehát szerintem mindenki járt már ezeken a helyeken.

Bár nekem tetszene egy olyan útvonal is ahol kihagyjuk Vörösvárt, és Üröm fele eltekerünk Dobogókőre, majd onnét Esztergom.
Néztem.De szombat mind.12-ig melózom.
asszem Norwégia...
Srácok, nézzétek már meg a médián a kiírt túrákat!
19-én, azaz jövő szombaton lesz a pizzázás meg a szlovák túra is. Ma nem volt semmi tudtommal és tegnap sem.
20-án szintén nem tudom mi lesz.
23-27 közt két túra is lesz, a médián ki vannak írva, de ezeket nem én szervezem.
Svédek,Dánok vagy a fene tudja annyi megragadt hogy vannak fjordok.
Hova is indult?