A Szlovákiai tura nem tegnap volt?A pizzázással összekötve?
Mert ha nem akkor benéztem a dátumot.
A 27.ik ei turát valahol olvastam egy forumba itt hogy évadzáró tura lesz.
Ki meddig bírja a motort az idő függvényében.Elvileg kétnapos kalandtúra lett volna de senki nem mozgatta nagyon a lusta seggét (köztük én is) ezért át lett szervezve egy sima gurulásra.
Jelentkezők akadnak a Szeptember 20.ik ai túrára?
Nem túl hosszú, de jóóó, és szép helyeken halad el.
Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Majd Kóspallag - Kismaros - Vác - Bp. 12 es út - M2 es. (98 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.
Lehet kicsi de elég a 97 kilógrammhoz a 47lóerő, 4.ben veszi az elejét, igaz a végsebesség körülbelül 130 lehet. Erre tellett, ha terepezniakar valaki meg erdőt járni esetleg cross akkor ez a legjobb, sokklanyomatékosabb mint a 125 és nemolyan vad mint a250. Utcára nyilván jobb a 4t gép
Erre körülnéztem, és ez sült ki belőle
[12040] tegnap 21:24
Mert ha nem akkor benéztem a dátumot.
A 27.ik ei turát valahol olvastam egy forumba itt hogy évadzáró tura lesz.
A túra jövő szombaton lesz, aminek semmi köze 27-éhez amikor nem tudom mi lesz.
Szerettem volna menni, de sajna meló volt
Kalandtúra helyetti kalandtúra
olvastam valahol, de nem találom : Szeptember 27 . ei évadzáró motoros találkozó
tudtok rála valamit
Megyek a héten majd kipuffoshoz, szurattatom is rá.remélem olyan lesz mind amire gondolok.
Hogyért adták?
Nem túl hosszú, de jóóó, és szép helyeken halad el.
Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Majd Kóspallag - Kismaros - Vác - Bp. 12 es út - M2 es. (98 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.
Keresek eladó SX es sisakot.Nem csicsa micsásat.
Van valakinek esetleg eladó SX es sisakja?Matt fekete, vagy esetleg olyan ami nem nagyon csicsás.
Megvetted a dobot?
Nem nagy ma a forgalom.
Motoroztok srácok?
Megyek megvenni a kipuffdobot.A trioval Egrus melett döntöttem
Majd csinálok hangmintát ha felszerelem