Aug 29. volt a baleset. Volt rendőr meg mentő meg 5 nap kórház. Azt mondták kb. 1 hónap múlva lehet érdeklődni, és akkor már tudnak vmit mondani. A biztosító pedig majd csak ezután fizet. A motoron eltört mindkét villa és a nyak is elment. A felni elhajlott a gumi kiszakadt. Az összes idom széttört. A hátulsó részen eltört a rúgóstag felfogatásánál a lengőkar. Kormány elhajlott, jobb oldali lábtartó kompletten eltünt. És az a baj hogy ez mind spéci alkatrész.... Az első villában minden ki volt cserélve, a hátsó egy komplett Hyperpro... ezt senki nem fogja nekem megfizetni..
Szia
Mennyi idő a biztosító?
Mióta vársz rá?Volt rendőrségi intézkedés?
Nekem 14.én volt a balesetem, kijött macisajttól egy autó, a rendőrség semmit nem küldött még.
Meddig várjak?
Helló! Nincs képem, de ha lemegyek a műhelybe és ha nem felejtem el akkor csinálok Reggel ha felkelek rögtön ez lesz az első dolgom. Te írtál emilt is pár napja? Mert ott is kért valaki fényképet, de elfelejtettem ott is Szóval holnap reggel lesz kép
Hát sok sikert hozzá, de 2008-as 0km-es ABS-es N-es 1.450-ért van :( Igaz extrák nélkül.
Amúgy miért ad el valaki egy motort egy évesen ennyi extrával? :(
Bazze ebből kavar lesz :D
Amikor én kiírtam multkor M2 Shell kutat mindenki az M3 Shell kúton gyűlt. Végülis csak egy szám...
Képzelem holnap 3-an 5 helyen fogtok egymásra várni :D
Bár Ebay-on elég sok csőves gép vázát láttam már.
Mennyi idő a biztosító?
Mióta vársz rá?Volt rendőrségi intézkedés?
Nekem 14.én volt a balesetem, kijött macisajttól egy autó, a rendőrség semmit nem küldött még.
Meddig várjak?
mindig hordj védőruhát! ez már tapasztalat és igen megéri az árát akkor is ha te nem száguldozol, én se száguldoztam.
figyelj az autósokra az te érdeked... van aki nem vesz észre...
jah és nyugodt körülmények közt töltsétek ki a betétlapot, mert ott lehet nem minden jut eszedbe, ahogy nekem sem...
jó éjt mindenki!
Jó éjszakát!
De délelőtt minden követ megmozgatok!
Amúgy miért ad el valaki egy motort egy évesen ennyi extrával? :(
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Amikor én kiírtam multkor M2 Shell kutat mindenki az M3 Shell kúton gyűlt. Végülis csak egy szám...
Képzelem holnap 3-an 5 helyen fogtok egymásra várni :D