Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!
Most akkor ne a Cora legyen.
Zoli, maradjunk az elsőnél, ahogy modtad! M0 vége, majd Pomáz Citellussal.
Ja és legyen kisebb a parkoló ahol keresni kell téged.Lergyen az elején a mekdönci parkoló.
Ok. Pomáz MOL kút. Zoli, mikorra érsz oda? 13.15?
Ok és ütközünk Pomázon a MOL kútnál Citellus úrral.
Akkor 12.45-13.00 között találkozzunk M0 végénél a Cora (ha jól emlékszem) parkolójában.
akkor en szerelek szombaton
jo utat
Nya ez az.Pomáz MOL kút.Van ott is MOL?
Pomáz, Mol kút. Ennyi, csumi.
Jöhetsz garázt/pincét takarítani kedden jönnek a fűtésszerelők.
Negatív. Szombatról beszélünk. Legalábbis úgy tudom.
Ha a fenti kilátónál lévő régi tipusú pavilonos vendéglátóhelyre gondolsz azt kihagynám.Elég szottyadt Hot-dogot ettem bár nem túl drágán.Igaz nem vágyom rá mégegyszer.

Na beszéljünk meg egy kinai GPS által emészthető kiindulást.Magyarán valami cím legyen az M0 és dobogókő közt oszt valahogy elnavigálok.
Amúgy be leszek kapcsolva 80-90-ig még hallom is ha valaki telefonál.
vasarnap?
Az útminőségre visszatérve, gondolom, hogy jó az út, mert budmyke gyakran jár arra. Állítólag valami dzsuvaburgeres is van -- tudunk a pizzázás előtt uzsonnázni. Ha akarunk.
Kb 5x írtam be ide is :D
Este 17h-tól pizzázás az Adrettiben: IV. ker. Váci út 13. (északi összekötőtől kifelé az első utca).
Kaja gyanánt csak pizza van, illetőleg fagyi, süti. Csapolt sör lesz, rengeteg fél lityós izé meg mentes sör.
Nem tudom, nem jártam még arra, de én a magam részéről kényelmes tempót tervezek. Nem vagyok még valami jó a döntögetésben.
vasarnap mennek a vasam darabokban
Tükör? Az csak egy kiegészítő! Ellenben igen praktikus!

Keresd a tükröt!
Ha szerzek tükröt megyek énis.
Az merre van?
szupersportal mennnnnnnek jo utak vannnnnnnnnnak otttt?
Semmi különös,csak azt gondolom,hogy ha Esztergom felé megyünk többen és mindenki máshonnan jön,akkor ott érdemes találkozni......
Ja ott.
Kilátás.Növényekre.
Aztán nézzetek be az Andrettibe is ;)