Szia Zoli!Én azért még reménykedek!Fél kettő körül már szeretnék Dobogókő magasságában lenni,ha gondolod megvárlak ott.Pomáz felől megyek majd,onnan át Esztergomba majd Visegrádra......
3 bordám eltört, az egész hátam szétzúzodott, a jobb lábam nem nagyon tudom még használni.. de a körülényekhez képest nagyon jól vagyok :) Valaki vigyázott rám Pedig kb. 4 métert repültem ésnekicsapódtam egy másik kocsinak...
jobbulást kollega
nekem volt 8-10 méteerem mikor kijött, még szerencse hogy pötyibe mentem, vagy nem szerencse? mert ha elcibbantom 3 ba 9000 ig, nem is látom hogy ki fog jönni.5 méteres féknyomot akart lemérni a yard, jót nevettem.
Ja ja, szerinted nekem nem fáj a térdem?
A seb nem nagy és csak kicsit huzódik, de a térdem nem tudom hátra hajtani 40-60 fok nál jobban.
A doki bíztatott ha lemegy a dagadás, jobb lesz.
Kapott a kalácsom, nem kicst, porc is szakadt le rendessen, 2*0,7-1 mm es
Nekem 09.14 .én volt a balesetem, moci Gtk,
Kihajtott elém egy Focus Macisajtot nem vette figyelembe
Mi van hajtanak az Sv-sekre?Van valami bónusz a fejünkön?
Nekem Glória, mert nagyon olcsón megúsztam, kisebb horzsolások, zúzódások.
Ez hihetetlen.
Hát nem egy jó hónap.
nekem volt 8-10 méteerem mikor kijött, még szerencse hogy pötyibe mentem, vagy nem szerencse? mert ha elcibbantom 3 ba 9000 ig, nem is látom hogy ki fog jönni.5 méteres féknyomot akart lemérni a yard, jót nevettem.
Jobb vagy bal?
A seb nem nagy és csak kicsit huzódik, de a térdem nem tudom hátra hajtani 40-60 fok nál jobban.
A doki bíztatott ha lemegy a dagadás, jobb lesz.
Kapott a kalácsom, nem kicst, porc is szakadt le rendessen, 2*0,7-1 mm es
Mindenki hullik.Na úgy néz ki tényleg egyedül maradok szombatra.