Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a helyzet szeretem a V2-t de a kedvencem,most megköveztek a cagiva Raptor. Tulajdonképpen majnem ugyan az csak nem tömegcikk.De ha látokvalami törött gépet amit érdemes felújítani akkor lehet belevágok egy SV-be
jeee 12000.-ik
Roli, te olyan jófej vagy, innen látom, h duplán fogsz rendelni és máris két új lábtartó lesz az Sv-men.... Köszi!

Te vagy a rócsild báró
Na jóóó éjt, gumifüstös álmokat .
Megnéztem a képeket,de sajnos rólunk csak két fotó van
Azért köszi a linket.
Leírás fincsi cuccokról Fincsi
Potom összeg.
Na csak ez a baja

ARATA lábtartó SV 650 03-06

Bruttó ár: 115 001 Ft.

Leírás:
Az Arata versenylábtartók a versenypályán születtek. Ez a termék minőségben, működésben és designban is a magas szintet képviselve elégíti ki a motorosok igényeit. A könnyű mozgathatóság alapja, hogy minden forgó alkatrész csapágyazott. A lábtartók fekete, ezüst és arany kivitelben is kaphatók.
Szép vár aszondták fix nem a legjobb boruláskor.Én ha már sportosítanék vagy GSX-r ét raknám vagy egy adapterlappal oldanám meg a gyárit.
Milyet?
Igen igen

Ilyen lábtartot a motorra
Szerintem haggyuk az egészet koncetráljunk a kanyarokra és a motrra.
Persze tisztelet a kivételnek
Akik barátnak, havernak tekintenek.
Találkoztam olyan Szlovák szomszédokkal.
Modosult fogalmazásom
Mo**os, re**es, bü***bu**ok.
Sokat "járok" Kassára TGK 40-50 tonnába.
Itthon lenéznek mert azt hoszik ők a királyok mert Euró a pénzük, ott meg megint csak leméznek mert mi Magyarul tudunk csak.De a kenőkess kell az embereknek ha 5000 huf fölött kerül ki a tárcádból.
Gondolhatod.
De sajna ne lett volna Trianon.
Én se szeretem a tótokat.Bár hozzáteszem én is onnan származom így 400 év távlatából.

De sajnos hegyek és szép kanyarok ott vannak nálunk ahogy egy osztrák ismerős mondta csak buckák vannak.Így ha jól akarja magát érezni az ember akkor oda kell menni.Max nem kezelek ficoval és bandájával.
Finoman fogalmaztál.
Nekem tetszik.
Kép mégegyszer mert mellényultam
Megszületett a térkép, nem kis meló árán .

Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Majd Kóspallag - Kismaros - Vác - Bp. 12 es út - M2 es. (98 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.

Kék utvonal ,Fehér Indulás - érkezés ,Fekete látnivaló esetleges megállók ,Világoskék - Hajóút
Szia Jozef!
Csak nem átnyergelsz egy SV-re?
Ez nem igazán érdekel, de közel van és szépek a hegyek :)
Arra nem csak lapály van?
Fulesman !
Próbálj egy olyan útvonalat összehozni, hogy Békéscsaba is benne legyen és akkor nem kell egyenesen húzni mindig. Erre vannak jó kis kanyargós utak.
szia
SK = Szlovákia?
Nem nagyon szeretnek minket arra, tisztelet a kivétel