Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Majd Kóspallag - Kismaros - Vác - Bp. 12 es út - M2 es. (98 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.
igazság az hogy nem nagyon szeretem a sima mezei utat ahol csak húzom a szarvát.
hú nem jól fejeztem kimagam, egyelőre annyi lenne a lényeg legyen benne első villa meg kerék, aműszerfal digit kijelző az kell, én úgy szeretném hogy rendszámozható legyen a streetfighter átalakítás inkább kinézetbeli dolog lenne, nem akarok én egykerékenmenni mindenhol, akkor nem is keresnék első telót
Akkor az cserés mindenképp.Plusz a felső villahíd és a kormány csere ami elég költséges bár az idomot a lámpát és a műszert el lehet jó áron adni.Azonkívül csövezés+gombák tömkelege és a blokk olajzása nem tudom hogy birja a streetfighter kiképzést.Ehez valami ezres guru kell.
Uraim
Lenne kedve valakinek turázni?Mondjuk Szeptember 20.-án?
Volna egy csinos kis útvonal.
Szintén Bp az indulás mint a múlthétvégén Váci uti Tesco esetleg Bécsi úti Shell kút.
Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Leányvár - Dorog - Esztergom. 10es út - 117 es út - 1117 es út. (43 Kilóméter).
Esztergom - Visegrád - "hajóval át a Dunán" Nagymarosra - Szob - Márianosztra. 11 es ut - 12 es ut.
Össz utvonal : 141 Kilóméter.
A hajóút : 390 huf/fő, : 790/Motor.
Hozzászólás?
Látnivaló : Esztergomi basilika,Visegrádi vár,Duna hajóról,Márianosztrai Börtön és templom.
Jelentkezőket keresek erre a túrára akit érdekel a látnivaló, de még nem jutott el ezekre a helyekre.Bár túrázó motorosok vagyunk tehát szerintem mindenki járt már ezeken a helyeken.
Bár nekem tetszene egy olyan útvonal is ahol kihagyjuk Vörösvárt, és Üröm fele eltekerünk Dobogókőre, majd onnét Esztergom.
ez lenne a terv, és szerintem minden adat rajta van.
képet próbálok keresni de megfagy hamar a holvan.hu ha beírom ezt az adatmennyiséget
Uraim
Lenne kedve valakinek turázni?Mondjuk Szeptember 20.-án?
Volna egy csinos kis utvonal.
Szintén Bp az indulás mint multhétvégén Váci uti Tesco esetleg Bécsi uti Shell kút.
Utvonal lenne: Bp - P Vörösvár - Leányvár - Dorog - Esztergom. 10es ut - 117 es ut - 1117 es ut.
Majd Kóspallag fele az erdőn keresztül és le Kismaros irányába.
Kismaros - Vác - Bp. 12 es ut - M2 es.
Sanyi voltam ma feléd, és az őrök mondták már bezártál, meddig szoktál melózni a mühelybe?Szombaton dolgozol?Tudom ez rossz kérdés volt.
Amugy mindjárt meglesem a nyitvatartásodat.Olajcsere lenne, meg egy kis fülelés hogy mi ciripelhet.
Szerintetek mennyibe "fájna" a felújítása a gépnek, fejidom nem lényeg mert streetfighternek lenne, esetleg milyen komplett első futómű megy a régi helyére be? Érdemes vele foglalkozni?
hali! nektek mennyit a gép óra szerint? (azt h csal az óra tom és hagyjuk is ) Jah nekem 650es van, elsősorban az érdekel, de kiváncsi vok az 1000esekre is.
Útvonal lenne: Bp - Pilisvörösvár - Csobánka - Pilisszentkereszt(Dobogókő) - Esztergom. 10es út - Alsórendü út - 11 es út. (61 Kilóméter).
Össz utvonal : 159 Kilóméter.
igazság az hogy nem nagyon szeretem a sima mezei utat ahol csak húzom a szarvát.