Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a helyzet, hogy a supermoto fórumba lett beregelve a kép elérhetősége, és onnan töltöttem le. Sajna nem emlékszem mikor, de azért én is utánanézek.
Szerintem este 6-ig, 7-ig leszünk, mint az utóbbi időkben.
Megnéztem ezt a koph oldalt,de több képet nem találtam arról a pályamotorzásról,sőt ezt a képet sem találtam meg.Nincsenek még képek erről a motorozásról valahol?Te honna töltötted ezt a fotót?
Ja hogy ott pihen melletted a Bódisom
Kellemes csendélet
Gondolom elég sokan lesznek,lehet hogy délutánra kinézek,de gondolom a pálya fulon lesz.
Még gondolkozom rajta,mert szerdán Tomtattoval kevesebben lennénk.
Te meddig leszel?
Ja!És adjál fel pár hirdetést hogy bontott sv 1000 alkatrészeket keresel,illetve komplett motort papírok nélkül pályázásra!Hátha valami agyatlan feketék voltak és bedőlnek.........
Mondasd be 1-2 rádióban is!
ja,és 2004-es.

Jano,ha körbekérdezed a bontókat,azt nagyon megköszönném!
Megpróbálom,h kirakok pár cédulát a környéken,h visszavásárolnám,hátha...
Egyéb időpontokban a 15. kerületben pihen az M3 bevezetője közelében.
A komplett rendszert vettem (3,5 kg!) Power Commanderrel és sport légszűrővel.
Fél órára raktam le a lépcsőház mellé,a barátnőmmel a lépcsőházban voltunk.Igen,én vagyok a fasz,h azt hittem,ennyi időre elég egy kormányzár,bár azt valszeg nem törték el,azt +hallottuk volna,szóval sztem felemelték és vitték.
Piros SV1000S,Thunderbolt kipukkal,a kormányvéget,az első telónál lévő bukógombát és az emelőszemet én csináltam egyedileg aluminiumból.A vázon jobb oldalon a tank alatt van egy kb 5 centis horzsolás.

Casco nem volt
SZóval így néz ki...
Vasárnap Kakucson kint leszek ott meg tudod hallgatni, milyen "üzemben" nem csak állva pörgetve.
Bakker...Részvétem!:(

Havanna tényleg parás hely.Én a rakparton is fostam, h megpattintják, pedig van rajta már pár "apróság" plussz lásd a képet hol volt...

Egy sima kormányzár olyan, mintha kulccsal kínálnád:((( Főleg ha nem egy masszív oszlophoz volt kikötve (a váznál, nem pedig ahogy sokan csinálják a keréknél...)

Turbó: ennyire nem lehet kicsi a világ .Milyen típus, mennyibe fájt?Mennyire brutál a hangja?Szívesen meghallgatnám!
Milyen sv? Szín, évjárat, valami amiről meg lehet ismerni?
Ajógecimocskoskurvaannyukat!Elnézést ezért a faragatlan felháborodásért de az ilyen szemétládákat azonnali tarkólövéssel jutalmaznám!Pest környékén ismerem az összes bontóst,küldök nekik egy körlevelet hogy figyeljenek oda,de nem hiszem hogy van merszük egyben odaadni bárkinek is!
Uhh, bazz, részvétem :( Ez nagyon gáz :(
Figyeljetek a bontott dolgokra, mert valszleg így fogják továbbadni.
Esetleg egy hét múlva körbehívnám a bontókat!
Jani bácsiék szervezik (robogós Janibácsi), motorozgatunk, dumálunk, lesz kis háziverseny is több kategóriában, tán még főzés is lesz, de ezt nem tudom pontosan. Évadzárónak tekintjük, mert továbbiakban nagyon be fog szűkülni az időjárás miatt a pályázás lehetősége. Túrázni meg közúton jobb.
Ez a rendszer volt Szabinak a gépén, állítólag idehaza nincs ilyen dob forgalomban. Bár asszony azt mondta, hogy a régi szerinte hangosabb (az valami "házi" kis gyártótól származott annak a képe rajta van az adatlapomon)
VÁÁÁÁÁHHHH
Remélem ezt soha nem fogom átélni a saját motorommal, nagyon sajnálom.
Sajnlom az esetet,de a Havanna erősen fertőzött terület.
Casco-d volt?
Milyen buli lesz ott vasárnap?
Vagy csak a szokásos pályamotorozás?
Jó lesz,előtte hívj.
Tegnap 23:30 és éjfél között ellopták az SV-met a havanna lakótelepről.
A háztömb mellett hagytam kormányzáron,én a lépcsőházban voltam,valószínűleg többen felkapták és vitték.
UTA 654 rendszámmal, js1bx132100107162 vázszámmal t508118607 motorszámmal,ha hallotok felőle,látjátok,kérlek jelezzétek nekem e-mailben vagy a 20-774-2178-as számon!
és csak nem csatolta...

Alternatív útvonal:)

Tehát ez a hang "A Hang" , ennél szebb V2-őt még soha nem hallottam.

V2 muzsika
próba
Ideértem a végére.

Zombi: csak dob, vagy rendszer a LASER-ed?Melyik fajta?Hol és mennyiért került rá?

A hangereje stimmelhet, mert Borsay mester azt mondta, a V2 kupán összefosták magukat a többiek akiknek másfajta dobja volt
Zoli: milyen típusú LASER dob volt, ha szabad tudni?Mert nálam is LASER lesz felrakva, csak ezért kérdezem.Volt hekkelve a dob, vagy naútrban volt ilyen állat ereje?

Lali: köszi a tippet, nem akarok végdobot cserélni, annak semmi értelme nem lenne.Így maradok a rendszernél...

Azé remélem, h nem lőnek le, mert hangosabb leszek, mint a Giannellikkel vagyok/voltam .
Legfeljebb alapjáraton gurulok ki az utcából, az talán nem fáj annyira