Egy ismerősöm DL650-esén van Egrus, olyan amilyennek lennie kell.
A csóka is nagyon korrekt, kevesebb lett a végösszeg, mint ami az árajánlatban szerepelt.
látod ebben igazad lehet,
fel is hívom az embert aki T.Bányán gyártja,
van valakinek tapasztalatja hogy milyenek az Egrus dobok?
Tetszik egy másik fazon is
Én azt mondom csináltass egy komplett dobot.
Ha jó látom ez egy gixeren van, ami azt jelenti, hogy összekötőcsövet mindenképp kell gyártatni.
Tehát legalább 30-ra felugrik az ár.
Szegény te.Ez kb ugyanúgy ment 1 hetet piszmogtam vele.Nekem szépnek tünt de a festőnek ezek szerint jobb a szeme.Én is csiszoltam míg lekopott az ujjam.Mégegyszer bocsibocsibocsibocsi.
A legfontosabb,hogy mit ír a rendőrségi határozat.Ha az autóst hozzák ki hibásnak,akkor tied a lé amiről a biztosító ír.Ha 50-50%-ra hoznak kiteket hibásnak,akkor csak a fele.Ha téged hoznak ki hibásnak akkor 0ft sajnos.A levélben amit kaptál gondolom azt írják,hogy a kár csak rendőrségi határozat után térül és ha te lennél a nyertes akkor ennyit kapnál.
Mennyire vagy biztos abban,hogy téged fognak kihozni 100%-ban a károsult félnek?
Csak mert a biztosítók küldözgetnek mindenféle leveleket az ügyfeleknek,aztán egy rendőrségi határozat keresztül húzza az egészet.
amikor még meg volt az er6-n és részegen motorozás után eldöntöttem elrepedt az egyik oldali idom ... meg lett hegesztve, vettünk üvegszálas gittet majd mi kigitteljük gondoltuk hát nem akarok hülyeséget mondani de több napion keresztül ráken csiszol ráken csiszol odadtuk a fényezőnek az kiröhögte h ez mi lecsiszolta és kezdte előről és hibátlan lett na ezért mondtam amikor mondtad h kell még csiszolgatni h majd a fényező...
egyébként nem gáz úgy sincs munkám legalább nem unatkozom...
Megvan még a tükör,csak talp nélkül.A talpat jövőhétre kapom meg Zolitól.Az ára 7000ft.
Mi legyen?
Elivszed holnap talp nélkül 7000-ért vagy elviszed jövőhéten talpastul 7000-ért?
Nem üvegsazálas az tuti.Nekem eddig nem okozott gondot a cucc a robim ugyanígy lett festve itthon.Komplett az egész.Nem gondoltam hogy gondot okozok.Sorry.
Tutti a megfelelő létszám
(legalábbis remélem többiek is így gondolják) egy jó kis motrozáshoz
Remélem sokan összejövünk, tuti, hogy jó buli lesz
Ha jóidő
Viszont most vasárnap remélem jó kis buli lesz kint Kakucson és az időjárás is kegyes lesz hozzánk.
Én szerencsére hallottam pályázás közben is.
Jövőhét szerdán lehet kimegyek Tomtattooval pályázni megint,nem jössz ki?
Holnap hívj mielőtt jössz,ha nem veszem fel visszahívlak.
Mikor jönnél kb?
A csóka is nagyon korrekt, kevesebb lett a végösszeg, mint ami az árajánlatban szerepelt.
link
fel is hívom az embert aki T.Bányán gyártja,
van valakinek tapasztalatja hogy milyenek az Egrus dobok?
Tetszik egy másik fazon is
Ha jó látom ez egy gixeren van, ami azt jelenti, hogy összekötőcsövet mindenképp kell gyártatni.
Tehát legalább 30-ra felugrik az ár.
publikus mert fent van hirdetésbe is.
kerek 20000 et.
A legfontosabb,hogy mit ír a rendőrségi határozat.Ha az autóst hozzák ki hibásnak,akkor tied a lé amiről a biztosító ír.Ha 50-50%-ra hoznak kiteket hibásnak,akkor csak a fele.Ha téged hoznak ki hibásnak akkor 0ft sajnos.A levélben amit kaptál gondolom azt írják,hogy a kár csak rendőrségi határozat után térül és ha te lennél a nyertes akkor ennyit kapnál.
Mennyire vagy biztos abban,hogy téged fognak kihozni 100%-ban a károsult félnek?
Csak mert a biztosítók küldözgetnek mindenféle leveleket az ügyfeleknek,aztán egy rendőrségi határozat keresztül húzza az egészet.
egyébként nem gáz úgy sincs munkám legalább nem unatkozom...
Megvan még a tükör,csak talp nélkül.A talpat jövőhétre kapom meg Zolitól.Az ára 7000ft.
Mi legyen?
Elivszed holnap talp nélkül 7000-ért vagy elviszed jövőhéten talpastul 7000-ért?