Háááát van a srác aki a hegesztős cuccaimat csinálta ő fényezett is nem ez a szakmája de látott már ilyet na ő megkérdezte h ezt minek tettem rááá mert h állítólag szorógittre már csak szorógittezni szabad és nincs jól kigittelve szal kaparhatom le az egészet úgynéz ki és a poén h ha kaparhatom le akkor a varratokból nem fogom tudni kikaparni uh le kell sörétezni szerencsére van neki ilyen gépe de lesz vele baj, a gittelés macerás ahhoz rutin kell h az jó is legyen szal ezért jó ha azt is a fényező csinálja és akkor az nem üvegszálas gitt gondolom?
Egészen pontosan egy finomgitt alapnak talán motip majd szórógitt az is motip és utána egy szürke alapozócucc amit egy festékboltban adtak.Baj van vele?
Hy Zoli! Egészen pontosan mi az amit ráfújtál a fejidomra az alapozó vagy szórógitt, a másik h milyen gittel gittelted, üvegszálas vagy sima? Egyébként úgy néz ki h kaparhatom le róla az egészet mert állítólag erre nem lehet rágittelni uh lesz vele játék még
szia !
vettél már sport dobot ? a vatarán van egy pár rövidített Leo Vince SBK ovál alu sportdob, E betüs sv1000s-re való. 70 000 ft és nincs minimál ár. termékkód :152823424
Szerintem csak hétfőre lesz meg neki.Mivel a talp csak ma este 6 után került postára.Bár lehet gyors lesz a posta és holnap ott lehet.
Már ha a talp nélküli jobbosról van szó.
Most ma láttam Sanyiéknál egyik fórumtársunk Laser kidörrentőjét.Na azért nem harapnának azért szerintem lőnének.Nem kispályás volt a hang,A gázok a kezemet lökték el 40 centire a végétől.Nagyon atomállat hangos volt.
Igen nekem is az átmérőjével van a gondom,
A vizsga nem okoz gondot,
Ha bevonatom Karbonnal, vagy huzok rá egy Karbon csövet, tudok csalni 1,5 - 2 centit átmérőbe.
Itthon még nem harapnak az E hiánya miatt, talán csak műszakin lehet probléma belőle. Ha vizsgára viszed vissza lehet tenni a gyárit, vagy pedig olyan helyet kell keresni ahol nem kötnek bele.
Szerintem jól mutatana, bár nekem egy kicsit nagyobb átmérővel jobban tetszene.
Ezeket a dobokat egy tatabányai srác csinálja, kb. 40-50-ből kijön.
web: http://egrus.uw.hu/
Kipufogón elhelyezett E jelzéssel kapcsolatba tud valaki okosat mondani?
Mi a helyzet ha nincs rajta?Büntethet érte a Yard?
Ez hogy mutatna egy 650s en?
Jövő szombatra szerveznék egy túrát majd este egy kis összejövetelt egy pizza mellett.
Hova menjünk túrázni, illetve kiket érdekelne a dolog? A történet topicja itt.
Elismerni elismerte csak ütközésre utaló nyom nem volt! A biztosítónak meg csak az kell. Sajna nincs más most mint várni a rendőrségi végítéletet, addig meg van kötve a kezem
Sziasztok.
Itthon is vok.
Tud valaki arról hogy milyen áron árulja a srác a cuccokat a 650S hez?
Meg érdekelne hogy az 1000 s alsó idomja fel megy e a 650 re?ha meg van a konzolja?
Köszi.
vettél már sport dobot ? a vatarán van egy pár rövidített Leo Vince SBK ovál alu sportdob, E betüs sv1000s-re való. 70 000 ft és nincs minimál ár. termékkód :152823424
Már ha a talp nélküli jobbosról van szó.
Ha nem akkor nem szóltam.
ha meg van meg a tukor akkor erdekelne...
Holnap osszetudnank futni? Mondjuk a melohelyeden?
Mennyi is lenne az annyi?
Az a jó ebben, hogy olyat csináltatsz amilyet csak akarsz.
A vizsga nem okoz gondot,
Ha bevonatom Karbonnal, vagy huzok rá egy Karbon csövet, tudok csalni 1,5 - 2 centit átmérőbe.
Akit meg zavar az menjem a ..............!
Szerintem jól mutatana, bár nekem egy kicsit nagyobb átmérővel jobban tetszene.
Ezeket a dobokat egy tatabányai srác csinálja, kb. 40-50-ből kijön.
web:
http://egrus.uw.hu/
Mi a helyzet ha nincs rajta?Büntethet érte a Yard?
Ez hogy mutatna egy 650s en?
Hova menjünk túrázni, illetve kiket érdekelne a dolog?
A történet topicja itt.
Más kérdés, ha nincs E jelzés egy Egrus kipuff dobba az gond lehet ha igazoltat és firtatja a hangját?Lehet valahogy Gravírozni bele E jelet?
Itthon is vok.
Tud valaki arról hogy milyen áron árulja a srác a cuccokat a 650S hez?
Meg érdekelne hogy az 1000 s alsó idomja fel megy e a 650 re?ha meg van a konzolja?
Köszi.
De nem ugy mondtad, hogy nem ismerte el az autos? Bocs, ha rosszul emlekszem....