Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem semmi.Én meg szívok.Egy picike fél centis szög mennyi galibát tud okozni.De megoldódott.
Felhívtam pár sorral lejjebb lévő SV alkatrész hiredtést és persze nem a csővázasét árulja hanema 2004esét....Ehhh. Nemtudjátok esetleg nem kompatibilis az első teló legalább ebbe a két SV-be?

Ebknt ma kaptam egy levelet a biztosítótól amiben az áll, h mennyit fizetnek ki kárt a motoromra. Gyakorlatilag csak az eleje sérült, oldala szinte karcmentes maradt, de ott a kép az oldalamon és ezért ha lezárul a rendőrségi vizsgálat ami még több hónap, akkor adnak 630.000 ft-ot . Namármost olyen 100-120E ből megáll a motor javítása. Ez annyira nem lenne rossz üzlet. Csak győzzem kivárni
Én szóltam,hogy hozd el,mert érdekel és akarok venni egy ilyet.Még jó,hogy nem bizniszeltük el még a tecsó parkolóban a kart
Szia, megkaptam köszi!
Küldj légyszíves egy telszámot vagy hívj fel az engem: 06309428984 , kösz!
Köszi mindenkinek, gyógyulgatok... nem csuszott a motor, hanem belerohantam a kerekébe... eleje szétment, a 2 villa meggorbult, mára már mégjobban fáj mindenem. Szóval az elso lámpának vége, a teleszkópok, kuplunk-fékkar, hátso fékpedál, váltókar, indexek. Így első ránézésre ennyi. Meg kilyukadd az elso kerék, a felnin is lehet picit látni a sérülést. Köszi a jókivánságokat
Ja, a kuplungbowden kimaradt :)
Gyorsban leírom nekem mik szoktak bedobálva lenni egy nagyobb túrán, hátha valakinek segítek vele...
Fékkar, kuplungkar, váltókar, bowdenjavító, defektspray, gumijavító szett, szigszalag, kábelkötegelő.
Hello! Eladó egy sv650s első részéről minden:). Lámpák, fejidom, telók, kerék, sárvédő, műszerfal, hűtő, blokk-alkatrészek, elektronikai alkatrészek.
Sv1000s gyári alsó idom, rendszámtartó-alsó idom, indexek, oldal idom, gyári fejidomhoz. Meg még 1-2 cucc, kérdezzetek bátran.
bacsi_77@freemail.hu
06-20-9négy7kettő-3hé
t0
csoda , h nem lett durvább bajod...Lehetett volna kevesebb szerencséd...Remélem karistoltál a naptárba egy új szülinapot.

Hiába, a traktoros parasztoknak se osztottak túl sok észt...

Ha átszállod 200-zal lehet, h észre se veszi?De legalább karcolás nélkül úszod meg.Egy újabb érv a gyorshajtás mellett
Lekaptam, karikáztam

Tipp: a háttal lévő bőrszerkós hölgy talán Tsanyi egyik lánya?Majd megmondja
Íjjjj, sajna nagyon hamar megvan a baj és itt is a másik hibájából. Gyönyörű szép volt pedig az SV-d. De ha 90-nél estél el akkor azért nagyobb a baj nem? De reméljük csak csúszásbajok vannak a gépen. Én amióta elestem (több mint 3 hete) ma tudtam először menni a motorommal (robogo). Sajna a zúzódások nagyon alattomosak, és nagyon elhúzódik a gyógyulás. Énis gyógytornára járok a vállammal

Ma ebknt beindítottam az SV-m 25 nap után lukas hűtővel. Pöccre indul, hallgattam a szép hangját vagy 10mp-et

Gyógyuljatok meg hamar!
esetleg valami útmutatást csinálhatnátok.Ki kicsoda a képeken?
Sanyi a piros b-king-es Te vagy?(a képen pár hozzászólással ezelött)
sajnálom...még jó ,hogy nagyobb bajod nem esett(bár ez is épp elég)A vasnak mi baja lett?
Sziasztok. Nekem is sikerult balesetet szenvednem... Mentem barátnomhoz, és az utolsó faluban észrevettem egy traktort. Le is lassitottam, utána megnéztem, hogy elozhetek-e. Szembe semmi, hátul is tiszta, így megkezdtem az elozést. Ugy 90el mehettem és hirtelen elkezdett balra kanyarodni. Akkor már indexelt, viszont amikor elkezdtem elozni, akkor még nem. Én egybol satufék elol hátul. De nem tudtam megelozni az utkozést. Bele a traktor bal kerekébe, onnét az aszfaltra, majd a fube. Felkeltem, a traktoros egybol azzel kezdte, hogy o már idejében kirakta az irányjelzot, pedig még nem is mondtam semmi sem... Én sokkban álltam, néztem magam, meg-e van mindenem. A jobb lábam véromlenyes, 2x akkora, mint a bal. Kibszottul fáj, a jobb karom is, és a jobb lábfejem is. Mindezeken kívul a bal oldalam is, de az annyira nem vészes. Ha nincs csizmám, akkor lábam sem. A csizma egy része a traktor gumija és felnije kozé csípodott, ki sem tudtam huzni. Rendorséget nem hivtunk, mert a kár nem haladta meg a 2000 eurót (Szlovákia)(Karbis moci)... Én viszont egybol mentem orvoshoz, rontgen, semmi torés, sok zuzodás. Hálát adok az Égnek, hogy túléltem, és leirhattam a balesetet! A traktorosnak uzenem remélem senkit sem fog kinyirni... Mindenkinek sok sok balesetmentes km kívánok teljes szávembol!
Na jóóó8 holnap jövök.
bb
Hmmm, egész jó! Ebknt találtam ebayen 20 juróért meg magyar honba 15ért amin a króm rész karcos. De erről kérek kicsit nagyobb vagyis távolabbi képet. Köszi
Én meg olyan vagyok, mint egy hurkapálca.
És ez még semmi a TV-t otthon ellopták ahogy látom.
Én meg dagadt vagyok! Kéretik kisebb zoomot használni!
Érdekes!
Előbb a gépedre másold majd utána ide.Vagy használd a link ikont a többi smile mellett.
Takarítottam a hirdetésemet és ráakadtam erre
Vanyek úr ha nem vett lámpát akkor sasolja meg ezt szerintem megérné ráhekkelni az SV-jére.Olcsóbb mint a bontott gyári és majdnem mint a 2007-es horneté.
Amúgy valaki nem tudja a tipust agy a gyártót?
miért van az hogy nem tudok feltölteni net ről letöltött képeket?
letöltök egy honlaról képet, és sem ide sem a fotóalbumomba nem tudom letölteni?
De ha nem akkor nem eröltetem, itt a linkje : http://www.arata.hu/images/cat...
Mire leérsz kerékcsere!