Sziasztok!
Egy ismerősöm nyert 10 liter, MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40 részszintetikus négyütemű motorkerékpár motorolajat, átadná nekem olcsón... de nem tudom hogy mennyire felel ez meg sv 650-esbe. 2000-es évjárat. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Klikkelj ide az olajhoz!
Most böngészem a netet és lehet már láttátok de egy elég szép nem a hogyan legyen méghangosabb a gépem tuninggépbe botlottam.Hanem a hogyan legyünk gorsabbak tipusúba.Simán eírja hogy hekkelt egy 636-os futóművet radiális nyergekkel.Lehet már láttátok de nekem ujdonság.Amúgy látványnak sem utolsó.
Köszi az infókat.Megkérik az árárt,de hát valamit valamiért.Vezetékeket kell vágni a bekötéshez,vagy a helyzetjelző és az indexek is a gyári csatlakozóval csatlakoztathatóak?
Hívni akartalak, de rájöttem nem tudom a számod........küld el mail.ben és holnap hívlak. 160/60-120/70-es Road2 garnitúra még mindig megvan......race attack is van ebben a méretben....
Szerintem bérlik a zsarukat kilóra a románoktól.Úgy is hiány van belőlük.Majd olyan lesz mint a laktanyaőrzés biztonsági őrökkel nehogy álmosak legyenek a katonabácsik.
Csomi:Én nem beszélni mágyár, de mi az az arata? Mert 79.9k-ért nem hangzik rosszul.
Turbós kisSv?S még én azt hittem, h elég beteg pimpelő vagyok.Srác a nyomodba se érek
Akkor úgy fogják hívni, h Légkalapács?