Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bud: komolyan mondod?Na, akkor Végh tényleg jó lehet, ha ennyire tartod!

Csomi:Én nem beszélni mágyár, de mi az az arata? Mert 79.9k-ért nem hangzik rosszul.

Turbós kisSv?S még én azt hittem, h elég beteg pimpelő vagyok.Srác a nyomodba se érek
Akkor úgy fogják hívni, h Légkalapács?
Sziasztok!
Egy ismerősöm nyert 10 liter, MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40 részszintetikus négyütemű motorkerékpár motorolajat, átadná nekem olcsón... de nem tudom hogy mennyire felel ez meg sv 650-esbe. 2000-es évjárat. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Klikkelj ide az olajhoz!
Nem tudom, hogy ez minőségre, egyebekre milyen (Power Commander PC III USB), de:
Motostyling ---- 95000 ft
arata ------------ 79900 ft
Helyesírás 1-es.Helyre.
Hajrá.Megnézem az tuti.Bár hova teszed a turbot gőzöm sincs.Néhány hejre az ujjam sem fér be.
Ááááh!Az nem elég roggyant ötlet!A turbos sv-t tuti mindenhol roggyantnak fogják tartani!Én már csak ilyen vagyok..........
Háááát az tényleg roggyant.Inkább egy TL 1000 blokk 650-es vázba oszt jól van.
Az én roggyant agyam most egy sv 650 turbochargerfigter építésén fáradozik,hamarosan megkezdődik a megvalósítás!
Most böngészem a netet és lehet már láttátok de egy elég szép nem a hogyan legyen méghangosabb a gépem tuninggépbe botlottam.Hanem a hogyan legyünk gorsabbak tipusúba.Simán eírja hogy hekkelt egy 636-os futóművet radiális nyergekkel.Lehet már láttátok de nekem ujdonság.Amúgy látványnak sem utolsó.

link

Nekem megmozgatta az agytekervényeimet.Már csak elméleti síkon mert kész pénzügyi katasztrófa lenne.
Címet.Mást nem.
Kuplungkarra nem is mondtam hogy gyári!Fékkart az utángyártottból többet is visszahoztak törés-repedés miatt,azóta nem forgalmazom!
"van" "commanderem"
Mid van?
Jó,de va 80e-ért kifejezetten Suzukihoz fejlesztett efi commaderem!
Miért nem érdemes után gyártott karokat venni? Eddig semmi gond nem volt velük, a 2 rugós kuplungkarod is valószínüleg után gyártott.
Nálam a gyári fékkar 7e,kuplungkar 2e!
Utángyártottat nem érdemes venni!
Egyenlőre nem tom mi legyen.
Sanyiék fel ritkán megyek.Valószínű marad a posta.
Mit kérsz érte?
Köszi az infókat.Megkérik az árárt,de hát valamit valamiért.Vezetékeket kell vágni a bekötéshez,vagy a helyzetjelző és az indexek is a gyári csatlakozóval csatlakoztathatóak?
Köszi az infót,dobok egy mailt a srácnak majd
Most épp nincs a műhelyben, de jó áron pillanatok alatt olyan van amilyet szeretnél....
Majd megcsörgetlek holnap, még úgy is kell egy-két dolog.
Emelőszemetek van?
Hívni akartalak, de rájöttem nem tudom a számod........küld el mail.ben és holnap hívlak. 160/60-120/70-es Road2 garnitúra még mindig megvan......race attack is van ebben a méretben....
Mi az ára a légszűrőnek?
Szerintem bérlik a zsarukat kilóra a románoktól.Úgy is hiány van belőlük.Majd olyan lesz mint a laktanyaőrzés biztonsági őrökkel nehogy álmosak legyenek a katonabácsik.