Halihó !
Ma megtudtam, hogy a fesz.szabályzóm kukába való...
Túltölti az aksimat. Ezt ma délelőtt tudtam meg. Délutánra beszereltettem egy újat. Ti milyen árban tudtatok volna szerezni?
A végén én is elmondom, hogy mennyiért vettem és majd kiderül, hogy drága volt-e.
Nos, a gugli a barátom szerint Végh Jana igen komoly szaktekintély és tehetség motortuning és technikai tudás terén.Emellett tehetséges és eredményes motorversenyző.
Épített egy 216 lovas 162kilós CBR1000-t...
Szal Jana le a kalappal...A versenyzők motorjainak a felét ő szervízeli, tuningolja...
Nem értem minek egymást fikázni!(Jó kis magyar tulajdonság!)
Nekem is volt utángyártott fékkarom ami eltört!
Mindenki árul szar terméket is meg jót is!Punktum!
Még nem volt emmi konkrét ahogy látom.Nekem sem az de Az esztergomi Bazilikát még nem láttam.
Szombat délutánig még kitalálom vagy hozzácsapódom valakihez.Hátha elvisel egy kezdő lámát.
Nem én voltam.
Ez valami elvadult roggyant amcsi volt.Amúgy bontóban szerintem a 636-os kawa T szárral és hidakkal 100-150e körül lesz.De majd mondanak a hozzáértőbbek árakat.
Kezdjük ott hogy nincs kitöltve az adatlapod...
Kizártnak tartom hogy GYÁRI origi Suzuki csomagos új cuccaid vannak ennyiért, mivel tisztában vagyok a gyári beszerárakkal.
Másrészt a mi utángyártott "szarjaink"-kal még semmi probléma nem volt, pedig már 10-10 legalább futkos belőlük. Nálunk nem jött vissza egy sem, valszleg mert nem ugyanazt áruljuk :)
Ma megtudtam, hogy a fesz.szabályzóm kukába való...
Túltölti az aksimat. Ezt ma délelőtt tudtam meg. Délutánra beszereltettem egy újat. Ti milyen árban tudtatok volna szerezni?
A végén én is elmondom, hogy mennyiért vettem és majd kiderül, hogy drága volt-e.
tennél fel róla képet az adatlapodra ?
Épített egy 216 lovas 162kilós CBR1000-t...
Szal Jana le a kalappal...A versenyzők motorjainak a felét ő szervízeli, tuningolja...
Nekem is volt utángyártott fékkarom ami eltört!
Mindenki árul szar terméket is meg jót is!Punktum!
gondolok olyanra mint váltókar, fékkar, sport lábtartó szett, stb
Váltó kar netől van. Ebay.
hol szerezted azt a váltókart?fékkarba is létezik csuklós?
Szombat délutánig még kitalálom vagy hozzácsapódom valakihez.Hátha elvisel egy kezdő lámát.
nem voltam vasárnap óta, van fejlemény esetleg a jövöhétvégi túráról, mert mint ha ugy halodtam volna hogy 20 . ik án lenne egy!?
Ez valami elvadult roggyant amcsi volt.Amúgy bontóban szerintem a 636-os kawa T szárral és hidakkal 100-150e körül lesz.De majd mondanak a hozzáértőbbek árakat.
Ujjra itthon, kicsit hazatértem mert már elég volt a melóból
Honnét szereztél és mennyibe fájt az a 2 db teleszkóp?
Kizártnak tartom hogy GYÁRI origi Suzuki csomagos új cuccaid vannak ennyiért, mivel tisztában vagyok a gyári beszerárakkal.
Másrészt a mi utángyártott "szarjaink"-kal még semmi probléma nem volt, pedig már 10-10 legalább futkos belőlük. Nálunk nem jött vissza egy sem, valszleg mert nem ugyanazt áruljuk :)
bemondásra nem hiszünk...
Amúgy a powercommander hivatalos beszerelői/viszonteladói listán tünteti fel őket.Akkor jónak kell lennie, szerintem.
Amúgy a listán nem szereplőktől óvva int a PC, szerintük ne vásárolj a szürke zónából .Csak mert az e-bay már 280$tól kínálja a PC3-at SV1000-re...