Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! így vettem a gépet, csak fényeztettem. Üvegszálas, minőségi problémám nincs vele - a fényező mondta, hogy lehet, hogy berepedezik, felhólyagosodik a festék, és igaza lett, de nem vehető észre, nem pereg le. Csak közelről nézve lehet észrevenni, hogy ilyen.
Beszerzésre ezeket találtam, szerintem a 9e nem rossz ár.

http://racing-bazar.hu/?suzuki...

http://www.
expressz.hu/auto/ja...
Lemaradtam valamiről?

Abszurdisztán felsővezetése eladta a maradék Országot a környező országoknak? ...

Mosmilegyen?Kezdejn az ember románul tanulni, hátha később PEsten is jól jöhet?
Viziló a lánchídon? Volt már! Dobrev Klára szüfrazset mozgalma!
Hogy Jana jó-e? Ne viccelj! Etalon!
csomi, szép a hátsó sárvédőd!Honnan intézted rá?

Minőségi anyagból van?Mennyiért vesztegették?

A többiekhez kérdés:

Powercommanderért 90k jó ár?

Végh Jana féle fékpados mérés/beállítás 50k-ért?Jana mennyire jó?
Megpróbálok felzárkózni a többiekhez. :-) Örülök, hogy itt lehetek, kösz', hogy szóltál, hogy "mi megy itt"! Vasárnap óta pedig tudom, hogy jó a csapat. Elsőre nem is lehetett volna jobb!
Így van
Mondjuk én már semmin nem csodálkozom itthon.Max ha vizilovak sétálnának a Lánchídon.
szerintem sem igazoltathatnak Mo-on, különben is magyar seggbe magyar lófaszt, nem?
De ez jóval messzebb volt a határtól mint 50 km... Magyarul, semmi keresnivalójuk nem volt ott ahol igazoltattak.
Itt nem volt vegyes páros. Itt 3 román rendszámú, 9 román egyenruhás ember volt.
Kuplung és fékkarom van. 2e ill 4e Ft. Új.
Üdv!

99es sv 650eshez keresek kuplung, váltó és fékkart akár használtan is , előre is köszi a segítségért!
En ugy tudom az Unijoban igazoltathatnak a szomszed orszagban is egy bizonyos savon belul...asszem 50km, de nem tudom biztosan
Elvileg csak akkor, ha vegyes páros van.
De engem akkor sem igazoltathattak volna. Vagy de?
Szokott lenni nyáron "csereüdültetés". A román turisták miatt vannak itt, de már nem sokáig.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeem.
Nem adjuk át csak úgy bárkinek.
Nem tudom mi volt, de kb 4-5 Magyar rendőrautó is beállt a román rendőrkocsik mellé.
Tényleg : Román rendőrök intézkedhetnek Magyarországon?
Mi a retket keresnek itt? Milyen jogon igazoltatnak?
mi a fasz van?.....elcsatolták a hétvégén Gyulát?
Konkrétan: Gyulán
Magyarországon? Vagy Erdélyben?
Basszus...
Ma igazoltattak a román rendőrök Magyarországon. Majdnem megbüntettek azért mert nem adtam át a forgalmit meg a jogsimat. Há' hogy adjam oda, ha nem is értem hogy mit is akarnak tőlem?!?! Nem tudok románul.
De csak akkor ha nincs vegyes autós-motoros nap!
Valóban, de akciós napon mondjuk délután 13-18 ig 8000HUF
az 10 szer fél óra, Tesco gazdaságos pályázás