Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én már otthon........
Sziasztok! Lenne pár cuccom elfekvőben, és érdeklődni szeretnék, hogy vkit érdekelne-e esetleg? 1999-2002 Sv 650 S mindkét ülés hibátlan állapotban, gyári vezérműtengelyek, BMC sportlégszűrő frissen takarítva. Egyenlőre csak érdeklődök de ha van konkrét jelentkező beszélhetünk róla...
Te melózol vasárnap is?

Mondjuk pont én mondom (24/7 hét hónapon át... )
Jaaaaaaaaaaaa, te izom vagy ! Jó akkor a híd előtt!
Megpróbálok ott lenni,gondolom a 138-as busz megállójára gondolsz a Camponához vezető híd előtt.
Azért nem hívtalak,mert írtam hogy az általad megjelölt időpont nekem nem jó,mert gyúrós edzésen vagyok Vágod cimbi?
Szia! Nem hívtál, nem jöttél, nem nézheted a pleximet! Gyere át a nullás hídon, a sima hatosra, a város feléaz első lámpa után van egy buszmegálló 8.50-8.55 között leszünk ott, ha gondolod!?
Odzsee,
nem te arultad a fekete plekodat?
Jó reggelt mindenkinek,nem esik

Henti ezekszerint,akkor mégis összefutunk a héten Majd ma jól megnézem a puig plexidet.
Te nem jössz velünk?
Na, megyek melóba...
Húúúúdeee írígyvagyok rád, most jó lehet neket!
Bazzeg... de bebasztam megen
Jó8 :)
Bizony! Így még egy ismerős arc lesz nekem!

Jó gurulást, a sárga irigységtől úgyse látok, dolgozom tovább, széles utat, aztán jó sok fotót!
azt hiszem elteszem magam holnapra, anya már megtette.
holnap reggel 9 re ott vagyunk.
jóóó8 mindenkinek.
sziasztok holnap.
Akkor leállítom a sarkon és betolom a ház elé.
az jó.....de ne hangosan hátha még aluszunk.....
Fél 9-re ott vagyok.
miért ne jöhetnél?.....a távolság nem akadály....azért vetted a motort....
Hát akkor jóutat mindenkinek.Bárcsak énis mehetnék
A tescotól párszáz méterre van kagylós kút ott lehet pótolni.
Pásztó mennyire lehet kb.?
Most van egy 12 littyó a gépben.
Végülis ja még el sem indultunk már a megállót nem kéne még kitűzni.
Én is örülnék,ha mindenki teli tankkal jönne és nem kellene megállni minden városban,mert valakinek épp elfogyott a benzinje.Pásztón biztos megállunk mert ott csatlakozik Kori hozzánk.Ő ott fog várni minket a kútnál a főúton.