Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsékettő!

Van, csak épp a "Partner felvétel" nem működik! :)

Skype? ' fotx_8 '

Üdv:
fotx
Beugrott a haveron, kérdezte a tegnapi napomat, mire motorozni megyünk .Rákérdezett jöhetne-e ő is, meg esetleg 2 haverja akiket ismerek, és együtt mentünk már ide oda.
Gondolom nem lenne gond ha csatlakoznának.
Ugyan nem Sv-sek, és nem is Suzukisok.
látom, idetalált , kössz a tippet!
szó szerint házhoz jött a segítség...

Fotx: van msned?Lenne pár kérdésem az integrált indexeddel kapcsolatban.
bocsi mindkettőtőktöl elhibáztam javítom : fotx
RIA-RIA-HUNGÁRIA!
Ok-ok!
Jön a Henti is!
Merre akarsz menni?
szia !
most láttam egy adatlapot szerintem integrált hátsólámpa van benne. olyan amilyet Te is kérdeztél. beszéljél vele. foxt néven van az írása.
Miért ne!
Ha gondolod gyere velünk, itthonról kb 8.30-kor indulunk.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,sv650s akarok majd venni és szeretnék megtudni mindent a típusról legyen az bármi jó és rossz tulajdonság.Kíváncsi vagyok mindenre.Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok!

Csatlakoznék a holnapi túrához...

fotx
De van még....Neked még a szuper akciós áron adom, bemenjek a túra előtt a műhelybe érte és vigyek?
Üdv!

Itt vagyok, bocs hogy nem vettem fel melóztam!
Holnap go!
Váci úti tesco parkolóból start 9:30-kor.
Halló SVsekl! Holnap mikor honnan, szabad a v.napom! Groli nem veszi fel, biztos pihizik holnapra
Kb fél 6-ig vagyunk, utána Pomáz :)
OK ha sanyinak nincs beugrom érte bár gőzöm sincs mikorra érek oda az nem gáz?
Ha sanyinak nem maradt hazafelé ugorj be a ringre és adok egyet, csak ma szólj hogy vigyek :)
Nos annyira belefeledkeztem a cicomázásba hogy befujtam azzal a fehér szarral a láncot és megdöbbenve/szomorúan konstatáltam hogy nem birja ki az egy flakon a motor teljes életéig.
Így majdan be kéne szereznem egyet csak a papa kedvért.
Sanyi esetleg nem maradt az akciósból esetleg?
A nászút AZ biztosan jó lesz.ÉN vezetek!
Na motor tiszta, lánc tiszta, tank tele, bőrruha rendben, 9:15 körül ott leszek! Most meg irány meccset nézni! Hajrá fiúk! Kenjétek el az IKEA boys arcát!
Végülis az már nem az igazi ha a lámpán nem látszik át a bogártól a fény.

Ja és a nászút az buli dolog gratulálok.
Pláne ha a koszorúslányok is mennek.
Nászúúút? RÉSZVÉTEM!
hagyni kell a francba.....egy bizonyos mennyiség után már nem tapad....leesik és tisztul.....