Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most jövök a full-gasstól.15000ft az elektronika hozzzáállítása a sportlégszűrőhöz.De adnak bizonylatot róla,hogy hány le a gép
Gyártottak egyáltalán ződ SV-t?
lehet erre gondolsz, de az inkább kék 650 volt.
hali. az utolsó mersz estén mentem egy zöld 650es-el aminek kamera volt a hátsó ülésére felrakva,ha valaki magára ismer jelentkezzen,ha tud köszi.
HÁHÁ! Volt egy sanda gyanúm, hogy te az vagy, aki szerintem vagy. Most már kiderült. :-) Pár napja regeltem, holnap már motorozok is!
Én most megyek először. Senkit sem ismerek. De motorozunk!
Bud a veszettül kanyarodó ismerős

továbbá gurultam már gy.rolival is

és Tsanya (a motorom lelkének és testének ápolója, igaz? perpill. akiket ismerek.
zsékettő-t ismerem csak! Meg szegről végről Csomi-t!
HÁHÁ! Most ismertelek meg! Mekkora már! Azóta ereltél ide vagy voltál már régebben is?
Akkor száguldó sebesség nem ennyivel járok, csakhát hulyeségeket azé ne mondjanak má nekem... koszi a választ!
Szerintem is hülyeség!
Bár a 160-at nem tartom utazósebességnek......
*160
Sziasztok. Szerintetek egy 650es karbis SVnek mennyi lehet az egészséges utazósebessége? Szoval ami még nem árt a motornak... Egyik ismerősöm szerint ne menjek vele huzamosabb ideig 16al, mert ez ´´csak 2hengeres´´.... Szerintem ez hulyeség.. Vagy nem ?
irigy vagyok a nagy Sv-s hétvégi gurulásra .

Én mondtam, h jó ez a csetszobás közösségesdi

0?S mé télen?Akkor is fogok gurulni , nem tántorít el a hideg, csak a ruha összege (thermoflash, 187k beszerelve)...

Szóval, ha továbbra is gondolod, akkor 1 nap alatt bele lehet varázsolni?
na én elbucsuzok.
reggel megyek dolgozni kicsit, majd délután megint leszek.
remélem az eső eláll, vagy vizes leszek mint a Balatonfenék
bb , jóóó8 , benzingőzös álmokat
akkor nem hiszem hogy valamiről le lennék maradva.
én sem szeretek elöl motorozni, középmezőny, vagy sereghajtó
kezdőnek kezdő vagyok, de már motoroztam csak kisebb kategóriában.
Szerintem itt senki nem lesz senkinek a terhére. (Legalábbis remélem )
Én meg még senkivel nem motoroztam együtt mer elég kezdő vagyok.De igyekszem senkinek a terhére lenni.
És ja Kb találkoztam Odzsee,sanyi,Ürge(=Citellus) urakkal.
Majd kiderül ami bederül.Meg lehet szervezni csak ne én menjek előre mert lehet Olcsón fogunk tankolni ukrajnában.
Ok,hajókázásban benne vagyunk
A műszerfal hekkelését télire javaslom,bár a motor megy nélküle is,Maxx kipróbálta.Azt azért tudnod kell róla,hogy a mutató nem tanulja újra a 0-állást ezért úgy fog viselkedni mint az enyém.Lásd videóim között.Tehát neked kell majd betenni a mutatót a helyére a művelet után.Ha összefutunk valamikor hangot hallgatni,akkor elmondom pontosan,hogy mit kell majd csinálnod,hogy jó legyen.
Én Sanyit,Korit meg Zolit ismerem,de még egyikükkel sem motoroztam együtt
Szerintem itt mindenkinek mindenkihez kell majd alkalmazkodnia,különben elég foscsi lesz az egész.
Én Zoli(32)val,(T)Sanyival,Anitával(Sanyi egyik leánya) és Bakos Balázzsal már találkoztam.Odzseevel egyszer elmentünk egymás mellett Kakucson,Gyrolit meg múlt vasárnap láttam a 11-esen.
Esetleg valakinek nincs eladó első féktárcsa párja? :)
a hajóval vinném egy körre...Hova gondolsz;), az Sv nem elég párnázott az "egyéb mókához":)

Odzsee, a kijelző ügyében tied a pálya.Zolival meg megyünk sörözni:D
Teamwork tudjátok
Amugy lenne egy nagy kérdésem, mennyire ismeritek egymást?
Én csak innét a Fórumból ismerek 1-2-3-4 motoros kollegát.
Motorztatok már együtt?
budmyke (utas nélkül)
Zoli32 (ha odtalál)
gyroli (ha nem esik az eső)
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
dgabor + 2 fő (össz. 3 motorral)
Csomi (ha nem esik az eső)
Laller
Fulesman + 1 fő ha nem esik
tsanyi+1 lány
Anita
Ürge(=Citellus)

Akkor a start:CET 9:30!(nem lesz eső)