Sziasztok. Szerintetek egy 650es karbis SVnek mennyi lehet az egészséges utazósebessége? Szoval ami még nem árt a motornak... Egyik ismerősöm szerint ne menjek vele huzamosabb ideig 16al, mert ez ´´csak 2hengeres´´.... Szerintem ez hulyeség.. Vagy nem ?
na én elbucsuzok.
reggel megyek dolgozni kicsit, majd délután megint leszek.
remélem az eső eláll, vagy vizes leszek mint a Balatonfenék
bb , jóóó8 , benzingőzös álmokat
akkor nem hiszem hogy valamiről le lennék maradva.
én sem szeretek elöl motorozni, középmezőny, vagy sereghajtó
kezdőnek kezdő vagyok, de már motoroztam csak kisebb kategóriában.
Én meg még senkivel nem motoroztam együtt mer elég kezdő vagyok.De igyekszem senkinek a terhére lenni.
És ja Kb találkoztam Odzsee,sanyi,Ürge(=Citellus) urakkal.
Majd kiderül ami bederül.Meg lehet szervezni csak ne én menjek előre mert lehet Olcsón fogunk tankolni ukrajnában.
Ok,hajókázásban benne vagyunk
A műszerfal hekkelését télire javaslom,bár a motor megy nélküle is,Maxx kipróbálta.Azt azért tudnod kell róla,hogy a mutató nem tanulja újra a 0-állást ezért úgy fog viselkedni mint az enyém.Lásd videóim között.Tehát neked kell majd betenni a mutatót a helyére a művelet után.Ha összefutunk valamikor hangot hallgatni,akkor elmondom pontosan,hogy mit kell majd csinálnod,hogy jó legyen.
Én Sanyit,Korit meg Zolit ismerem,de még egyikükkel sem motoroztam együtt
Szerintem itt mindenkinek mindenkihez kell majd alkalmazkodnia,különben elég foscsi lesz az egész.
Én Zoli(32)val,(T)Sanyival,Anitával(Sanyi egyik leánya) és Bakos Balázzsal már találkoztam.Odzseevel egyszer elmentünk egymás mellett Kakucson,Gyrolit meg múlt vasárnap láttam a 11-esen.
budmyke (utas nélkül)
Zoli32 (ha odtalál)
gyroli (ha nem esik az eső)
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
dgabor + 2 fő (össz. 3 motorral)
Csomi (ha nem esik az eső)
Laller
Fulesman + 1 fő ha nem esik
tsanyi+1 lány
Anita
Ürge(=Citellus)
továbbá gurultam már gy.rolival is
és Tsanya (a motorom lelkének és testének ápolója, igaz? perpill. akiket ismerek.
Bár a 160-at nem tartom utazósebességnek......
Én mondtam, h jó ez a csetszobás közösségesdi
0?S mé télen?Akkor is fogok gurulni , nem tántorít el a hideg, csak a ruha összege (thermoflash, 187k beszerelve)...
Szóval, ha továbbra is gondolod, akkor 1 nap alatt bele lehet varázsolni?
reggel megyek dolgozni kicsit, majd délután megint leszek.
remélem az eső eláll, vagy vizes leszek mint a Balatonfenék
bb , jóóó8 , benzingőzös álmokat
én sem szeretek elöl motorozni, középmezőny, vagy sereghajtó
kezdőnek kezdő vagyok, de már motoroztam csak kisebb kategóriában.
És ja Kb találkoztam Odzsee,sanyi,Ürge(=Citellus) urakkal.
Majd kiderül ami bederül.Meg lehet szervezni csak ne én menjek előre mert lehet Olcsón fogunk tankolni ukrajnában.
A műszerfal hekkelését télire javaslom,bár a motor megy nélküle is,Maxx kipróbálta.Azt azért tudnod kell róla,hogy a mutató nem tanulja újra a 0-állást ezért úgy fog viselkedni mint az enyém.Lásd videóim között.Tehát neked kell majd betenni a mutatót a helyére a művelet után.Ha összefutunk valamikor hangot hallgatni,akkor elmondom pontosan,hogy mit kell majd csinálnod,hogy jó legyen.
Szerintem itt mindenkinek mindenkihez kell majd alkalmazkodnia,különben elég foscsi lesz az egész.
Odzsee, a kijelző ügyében tied a pálya.Zolival meg megyünk sörözni:D
Teamwork tudjátok
Én csak innét a Fórumból ismerek 1-2-3-4 motoros kollegát.
Motorztatok már együtt?
Zoli32 (ha odtalál)
gyroli (ha nem esik az eső)
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
dgabor + 2 fő (össz. 3 motorral)
Csomi (ha nem esik az eső)
Laller
Fulesman + 1 fő ha nem esik
tsanyi+1 lány
Anita
Ürge(=Citellus)
Akkor a start:CET 9:30!(nem lesz eső)