Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háttttttt.Mióta tavaly novemberben megvettem 1x volt mosva. És hát elszégyeltem magam hogy a többiek hetente mossák.
Letörölted?.....Na vazzz....én holnap hót retkes géppel fogok menni.....ma hárman rákérdeztek nem akrok-e valamit csinálni a gépükön így bementem.....nemrég értem haza és már nem volt kedvem letakarítani a gépeket.....Anitá-é sem volt már 3 hete elővéve..... .....mondjuk én pont leszarom ha koszos a gép.....menjen és akkor jó...
Mi volt benne?
Kicsit letöröltem a motort így nem láttam.
Ja a DRZ-é.Már a hátizsákban van.
Nézte valaki most az rtl híradót?
Zoli!

A váltókart ne felejtsd el elhozni holnap
Szeptember végén nászúton leszek(nem motorral ).De én kb. +5 fok Celsiusig szoktam motorozni,úgyhogy lesz idén még Visegrádozás!
bingó, épp akkor váltunk szét , valszeg ezért nem láthattalak én már téged.

Sebaj, majd szept végén a guruláskor, úgyis eljössz nem?
Jó túrázást
8.30 körül indulnánk itthonról, ha gondolod gyere át.
Békási kereszteződésben láttam,szerintem Te meg Budakalász vagy Csobánka felé mehettél .....ha Visegrádozás után haza mentél.
ilyen tuning bizgeréket mint idomra rakható mini indexeket német robogós oldalon tonnákban lehet találni ha ez a kívánságod.picik elférnek az egyenes részen és alig látszanak nomeg euro konform.

példa

Ez csak egyféle de 10-20 euro körül elég sokfélét lehet kapni egy kis ügyességell simán felmegy az idomra.
ok igazatok van kék.
Cit: egyébként, mikor gy.rolit láttad a 11esen, valamerre én is ott voltam körültte

Legszívesebben ilyen idomra biggyeszthető indexet tennék rá, majd meglátom, h mi látszik a kipuktól...
Tudom vasárnap túra meg minden... de holnap valaki kakucsring, ha jó az idő?
Még csak videón láttam SV villogó hátsó lámpát.
Úgy tudom Magyarországon az irányjelző villogó csak borostyánsárga lehet....
fain a cuccod a képek közt, ha megvetted.

üdv. egy másik dainese fan

Eldőlt a dolog, LASER rendszer maradt a győztes.

Mond valakinek valamit a Borsay Szabolcs név? .Na ő segít majd a "Nagy Alakításban".

Szerintetek a ledes hátsóba épített index szabályellenes?
lassan bucsut intek, megyek mocit mosni, ráfér mert reggel kicsit összesaraztam
igen fékpadon csinálják...tudom,ez nem olyan sok pénz,de nekem nem kevés.15000 a szűrő + 15 000 beállítás...na mindegy majd jövőre
Remélem nem hiába spóroltam egész héten a benzinnel.
Napot, sziasztok.
Reggel kicsit gáz volt az idő, bőrbe is mentem, de mostanra már szép lett.Ugyan rám is ragadt rendessen
Remélhetőleg holnap is ilyen szép napunk lesz.
Tekintve hogy senki nem ismer senkit szerintem nem fogsz kilógni a sorból, gyere nyugodtan
Bár tsanyi ismerős valahonnan
Sziasztok! Frissítettem a profilképeim akit érdekel csekkolja
Sziasztok!
Lehet csatlakozni a turahoz? Bar total kivulallo vagyok....
Viszont szivesen gurulnek egyet tarsasagban....
Pisti
Bogláron? Gondolom padon csinálják különben nem tudnák, hogy hány LE-s lett a gép, én ugyanezt csinálom pad nélkül 6 rugóért viszont mert nincs pad így addig írjuk amíg jónak nem érzed. Eddig nem sokszor kellett utánaírni. Arra ügyelni kell, hogy ne egy potméteres kézben elférő eszközzel irogassanak ahogy jópár szervizben teszik hanem a modernebb eszközzel.