Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom elkapott a fórum feeling! Adatlap kitöltve, stb...
Hidd el jó kis banda ez itt, és örülök, hogy köztünk vagy!
A kétszer fél óra pedig csak 6000.-!
Szerintem az benzinben fáradtságban és időben is bőven elég. Elvégre nem a kör rekordért járok, hanem mert nem jön szembe IFA, baba, labda, gyerek STB... a kanyarban!

Vasárnap nem is lenne rossz!
Szervezzük meg!
Valaki még?
Én benne vagyok vagy euro vagy kakucs ringben ha jó idő van....

Euroring:
Az akciós árak motorosoknak:
- egész nap: 15.000 Ft helyett 11.000 Ft,
- délután: 11.000 Ft helyett 8.000 Ft,
- délelőtt 9.000 Ft helyett 7 .000 Ft
A következő akciós időpont - motorosoknak:
- szeptember: 09.,12., 13., 15., 16., 17., 20., 22., 23., 24., 27.
Én kihagyom. Más a program, pedig ki akartam menni. Elsőre csak nézőnek. :-)
Maybe next time.
Mondj egy árat légyszi mailban!
Igazából képem nincs de KB ilyen csak ez horror drága ennyibe nem kerül.Még a nettó ára is sok kevesebbért adjuk brutto.

link
2 éves!Képet és árat tudsz majd esetleg prezentálni?
jano2@citromail.hu

Ezen a képen kb 1.5 éves,egy picit már nőtt azóta de nem sokkal nagyobb!
Vagyogat.Nagyobb a kicsi már?Ez Kb 175x75-ös.
Hoppá!Jut eszembe!Ha jól emlékszem te bútorokkal foglalkozol!?!Nincs nállatok a kislányom számára véletlen valami dzsukel kiságyatok?Ilyen leesősgátlós kéne vagy mit brekegett az asszony!
Lottózni nem akarsz?
Intujícijó!
Dobj bele próbának potis ellenállást majd megjegyezve be lehet forrasztani a megfelelőt.
honnan jöttél rá?
A médián szervezzük a túrát. akinek van kedve jönni, szóljon bele, hogy hova legyen a "séta" :)
Szívesen látunk bárkit.
Odzsee!

http://bikeit.co.uk/rearlights...

Kb. 30 000 pénz, a Motor Line-nál...
A villogást ellenállással lehet lelassítani. Csak még nem sikerült belőnöm a megfelelő teljesítményt. :)
Nem tudom, hogy vizsgára jó-e, a rendőrök eddig nem kötöttek bele!

fotx
Fogadjunk hogy ez te vagy Zoli!

Ha nem akkor sorry!
Műszerbe be lett hekkelve 8 piros led.Csak ez volt itthon.Kb így néz ki.Jégfehér beszerzés alatt.

Pályázni nem mennék nem vonz az M5 és furán mutatna egy nagydarab farmeros ember aki csetlik botlik a versenypályán a menő manók közt.Max ha el lehet jutni az M5 ön kívül oda akkor nézőek.
Nem vitte ma el a srác?
A gumiban még benne van egy 15E.
Szűrő!
Szűrőnek vagy a gumiknak?
Októberben akartam venni, de akkor szerintem elviszem.
Mi az ára?
Van régi SV650-hez egy hilfo légszűrőm, rendelték tőlem előző héten, de nem jöttek érte, ha kell valakinek akkor eladó....az utolsóra csaptam le a nagykerben, egy darabig nem lesz másik.... ....és van most 160/60-120/70-es jó állapotú Conti Race Attack-om és PR2 is.....
Én valami lazulós, néha motorozós gurulásra gondoltam.
szia !
bocsi, hogy beleugatok de a http://www.tutilampa.extra.hu/ ott árul ilyen ledes hátsólámpát is a srác a többi rengeted dolog mellett. igaz árak után érdeklődni kell nála mert nem tünteti fel.
Euroring? Vasárnap?