Az nem volt rossz kocsi nulla és a rendőrök is máshol egerésztek.Isaszeg-Nagytarcsa közt tényleg zsír csak rövidke.Kéne még 20 km belőle.
tükörtalp nálam.Hagyam sanyiéknál vagy feladjam vagy valami legyen vele?
Nagyon tetszett a hátsó lámpád.Nekem is ilyen kéne,mert a k*csög utángyártott index 1hétig bírt működni és már a másodikat rakom fel rá.
Honnan és mennyiért lehet ilyet szerezni?Azt láttam,hogy E szabványos a cucc,de vajon a rendőr nem genyózik érte és vizsgán simán átmegy a motor?
Azt is néztem,hogy a sűrűbben villog az indexed,mint a normál,gondolom a ledek miatt.Ki lehet ezt valahogy diódázni,hogy normál tempóban villogjon?
Egyébként szép a motorod,tetszik a lecsupaszított hátsórész
Zsír volt Abasár felé
Az út is jó volt és a rendőr sem talált be minket.Viszonylag hamar hazaértem.Gödöllőtől a 3-as út game over.Isaszeg felé jöttem Vecsésre,autósem volt és jó kis kanyargós az út is,ráadásul most kapott új burkolatot.
Ma a 4-esen ahogy jöttem haza,egy öreg az út szélén fűnyíróval megszórt néhány öklömnyi kaviccsal!Lepattant a fényezés a tankon,berepedt az első lámpám,és lett egy kis horpadás a kipufogón!Írt betétlapot hogy felverődött a kavics az autójáról,kiváncsi vagyok hogy fog e perkálni a biztosító?
Neb*ssz, miféle tizes csekk a zsarutól? Mi történt? Mi hárman levezetésképpen lementünk Abasár felé, így hátulról támadtuk be Gyöngyöst, de arra egy szál rendőrt sem láttam.
tükörtalp nálam.Hagyam sanyiéknál vagy feladjam vagy valami legyen vele?
Nagyon tetszett a hátsó lámpád.Nekem is ilyen kéne,mert a k*csög utángyártott index 1hétig bírt működni és már a másodikat rakom fel rá.
Honnan és mennyiért lehet ilyet szerezni?Azt láttam,hogy E szabványos a cucc,de vajon a rendőr nem genyózik érte és vizsgán simán átmegy a motor?
Azt is néztem,hogy a sűrűbben villog az indexed,mint a normál,gondolom a ledek miatt.Ki lehet ezt valahogy diódázni,hogy normál tempóban villogjon?
Egyébként szép a motorod,tetszik a lecsupaszított hátsórész
Az út is jó volt és a rendőr sem talált be minket.Viszonylag hamar hazaértem.Gödöllőtől a 3-as út game over.Isaszeg felé jöttem Vecsésre,autósem volt és jó kis kanyargós az út is,ráadásul most kapott új burkolatot.
Egyébként izom vagyok
Jó volt a vezér!
Megköszönném a szervezőknek is csak nem tudom kik voltak! :)
fotx
Holnap akkor jössz Zoli?