Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó lehet Neked, elég lenne csak pár bowdent átalakítani.....vagy még azt sem....
oszt ilyet hun lehet meghesszőni he?
Azt a 10ropis csekket hogy sikerült beszerezni?

Hú de jó lehetett ennyi Sv egymás után...V2 orkán RLZ!
Cafe racer design öcsém, cafe racer design!
ja akkor kell még két csuti? Lehet, hogy akkor veszek egy clubman kormányt!
Ocsadék.
Felesleges a nagy átalakítás kell rá egy m-kormány oszt csá.

M-kormány
S lesz az N-ből?
Budmyke! A 9002 az tuti páros.
Csak híd és egy törött stiftű jobbos csutka van már.Mondj egy árat 9e-és 15e közt de páros legyen.
Szia "Klónmotoros!" Na a villahíd meg csutik mennyibe kerülnének? De ne feledd válság van
Főleg hogy te vagy az ötletgazda.
Nahát...
Miért bűntettek meg?
Sziasztok!Megesz a sárga irígység dehát ez van!
Hazafelé láttam néhány sv-t,egyet a népliget után az üllői uton az ömv kútról láttam(ment befelé a liget felé az üllőin,kék sv hátsó ülésen ki csomaggal!)Egyet meg a vecsési kereszteződésnél(fekete-fehér gyönyörű volt)!Párat meg a Monorierdő után lévő benzinkútról láttam kihajtani!
Hali,
franko volt a tura! Koszi mindenkinek!
Kellemes zsibbadast!
Hali!

Mi is itthon! Jó volt veletek. Legközelebb is csatlakozunk.
Én most megyek aludni ,mert éjféltől jövőhét péntekig munka. Majd a hétvégén feltöltöm a képeket amiket készítettem. Jó volt a társaság. Addig is kívánok mindenkinek jó gumikoptatást, és függöleges páros piros csíkot!
Én is itthon vagyok úgy fél órája. Jó volt! Köszi mindenkinek!
Már itthon de valamiért nekem a Tescotól csak 286Km.Pár kép.
Én is már egy negyed órája...
Mi is itthon!.....Nem én akartam arra menni, a kényszerítő körülmények vittek arra.... .....2 hét múlva újra mehetünk, de már a jobb úton.
Szasztok! Én is itthon vagyok, attól függetlenül, h kissé szétszakadt a mezöny, tényleg jót motoroztunk! Tsanyi ha nem a szar útra visz akkor milyen lett volna! Azér az se volt gyenge látvány amikor a gyöngyösi motorosrendőr átadta a csekket a tizesről , legalábbis nekem nem naon teccett!
Üdv mindenkinek!Már itthonról.Rendben volt ez a mai SV-s csapatás.Zseniális érzés volt ahogy a sok V2 átdübörgött a falvakon.
Engem is a hátsó csík lámpák látványa ragadott el! Az össz gurulásom 340 km lett a végére! Azért az M3-ason a kiégett renault elég cudar volt!
Én is megérkeztem!
Eléggé rendben volt ez a mai gurulás, legalábbis Pásztótól biztosan! Az árnyékos egyenes szakaszokon igen látványosak voltak az egymás mögött guruló SV-k hátsó lámpái! Nem gondoltam volna hogy ekkora létszámmal (10+) ennyire összehangolt módon lehet túrázni. Písz