Sziasztok!Megesz a sárga irígység dehát ez van!
Hazafelé láttam néhány sv-t,egyet a népliget után az üllői uton az ömv kútról láttam(ment befelé a liget felé az üllőin,kék sv hátsó ülésen ki csomaggal!)Egyet meg a vecsési kereszteződésnél(fekete-fehér gyönyörű volt)!Párat meg a Monorierdő után lévő benzinkútról láttam kihajtani!
Mi is itthon! Jó volt veletek. Legközelebb is csatlakozunk.
Én most megyek aludni ,mert éjféltől jövőhét péntekig munka. Majd a hétvégén feltöltöm a képeket amiket készítettem. Jó volt a társaság. Addig is kívánok mindenkinek jó gumikoptatást, és függöleges páros piros csíkot!
Szasztok! Én is itthon vagyok, attól függetlenül, h kissé szétszakadt a mezöny, tényleg jót motoroztunk! Tsanyi ha nem a szar útra visz akkor milyen lett volna! Azér az se volt gyenge látvány amikor a gyöngyösi motorosrendőr átadta a csekket a tizesről , legalábbis nekem nem naon teccett!
Eléggé rendben volt ez a mai gurulás, legalábbis Pásztótól biztosan! Az árnyékos egyenes szakaszokon igen látványosak voltak az egymás mögött guruló SV-k hátsó lámpái! Nem gondoltam volna hogy ekkora létszámmal (10+) ennyire összehangolt módon lehet túrázni. Písz
Hú de jó lehetett ennyi Sv egymás után...V2 orkán RLZ!
M-kormány
Miért bűntettek meg?
Hazafelé láttam néhány sv-t,egyet a népliget után az üllői uton az ömv kútról láttam(ment befelé a liget felé az üllőin,kék sv hátsó ülésen ki csomaggal!)Egyet meg a vecsési kereszteződésnél(fekete-fehér gyönyörű volt)!Párat meg a Monorierdő után lévő benzinkútról láttam kihajtani!
franko volt a tura! Koszi mindenkinek!
Kellemes zsibbadast!
Mi is itthon! Jó volt veletek. Legközelebb is csatlakozunk.
Én most megyek aludni ,mert éjféltől jövőhét péntekig munka. Majd a hétvégén feltöltöm a képeket amiket készítettem. Jó volt a társaság. Addig is kívánok mindenkinek jó gumikoptatást, és függöleges páros piros csíkot!