Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor felraktam a vidit az egrus dobbal egyből jött egy okostamás és megmagyarázta milyen jól nézett ki a gianelli dobbal a motor meg nem kellett volna rá az a nagy puffogós kipufogó hanem inkább valami akrához hasonló valami..Írni akartam neki,hogy belefosok a véleményébe nagy ívben de inkább nem írtam..Megtartottam magamnak..nincs belőle sértődés...
Ja, és persze ott leszek én is.
Én ki hagyom a esőmocizást. Egyszer futottam bele egy jó kis felhőszakadásba, mikor hazaértem, a csizmából önteni lehetett a vizet. :-(
Nem volt jó!
De nem is mondok ilyeneket. Jó idő lesz!
Nönm vagyok ilyen menő.Bőrkabátot ahogy nézem csak vékonyakra gyártanak ahogy észrevettem.Így marad a munkavédelmis ancug.
na igen, nekem bőrjacki, de van esővédő belső a Shox omba
Ma meg holnapra mondanak esőt vasárnapra már nem.Legalábbis remélem.Van egy munkavédelmis dresszem eső ellen azt valszeg beteszem.De használni nem szeretném.
ez elszomorító, itt már most esik, de remélem eláll, nehogy már ne lehessen egy jót motorozni.
Vazze!
Ezért se akarjál fönti dobot!
Sajnálom hogy nem tudok menni de vasárnap bemutatónk lesz a DrillTeam-el Kiskőrösön!( http://www.youtube.com/watch?v... )Váratlanul jött meló,néha beesik ilyen,sajnálom mégegyszer!
igazából sérülten vettem, és majd téli leállítás során helyre lesz pofozva, szerintem biztosítást huztak rajta az USA ba, mert hogy onnét érkezett Fehérvárra a tulaja szerint.
Jövő héten megnézi a dolgokat és mond egy árat.
Egyedül ne vidd el,még a végán beléd szeret azt kereshetek valami plázacicát,aki bukik a motoros palikra

Van msn meg mail is,de miért nem jössz vasárnap?Nem köt ki a nagy Hungary-ban a hajó?
Meg mielőtt Zoliék megisszák a láda sört tisztázzuk le,hogy kivel akarod csináltatni a műszerfalat
Szerintem az is beteg,akinek fél éve rohad a bogártemető a motorján,mert nem képes leborotvázni róla lustaságában.
engem könnyen meg lehet majd ismerni, a leglelakotabb SV amit látan eddig, a fényezése és a bal oldala oda van kicsit
de szerencse nem én tettem, igy vettem, ezért is volt occsó
Vááááá hova kerültem. Most moshatok motort holnap.December óta 1x volt mosva.
fehérben kéne, azt elfelejtettem, mert ez a kék szín csak átmeneti , bár ezzel a véleménnyel eléggé egyedül vagyok:), amg meg nem látják az új fényezést.

Mániás?Hmm, se cigi, se pia, de nők azért akadnak? .Akko' majd kitalálok valami jót neki...8/16Gb-s pendrive ajándékba?:)
Amúgy én is ilyen vagyok, sokan betegnek tartanak.
Úgy hidd el,hogy nem volt polírozva mióta megvettem.Egyszerűen ennyire jó állpotban van a motor,na meg minden héten takarítva van 1 órát.Tisztaság mániás vagyok,rühellem ha koszos a motor.Na meg amíg takarítja az ember addig is kikapcsol agyilag a sok napi szarságból.
Ebben már több lesz akkor a gixer mint az sv.
Azt tom hogy kéne csinálni, de se felszerelésem, se kézügyességem hozzá.Nameg, ha nálad már van rutin ezügyben, akkor nem is kérdés a dolog.

Elvihetem a csajszit egy "körre", persze csak ha nincs ellenedre .Kűűgy képet

A hangját szívesen meghallgatnám annak a duplabódisnak, s látom, h a Pest nevű faluban laksz.Nincs is messze innen Vöritől.Van msncímed, vagy mail?
Gyári sv650 tankom van,szerintem csak a fény miatt nézhető be.Egyébként a gixi tank passzol az SV-re?
Van egy panelem de abban 14e van azt öcsi meghekkeli az már ki van szedve.Majd összerakja csak az LCD-t meg a fordszám mutatót kel rárakni és mehet a menet.Holnap elhozom a munkahelyről a panelt és jövő héten megcsinálja.Izé ő nem egy kék mániás aszongya oirosan csinibb lenne de ha kell akkor bármilyen színt megold.
Elég bubus számítógépes úgyhogy a sör nem jó ki kell találni mást.
budmyke (utas nélkül)
Zoli32 (ha odtalál)
gyroli (ha nem esik az eső)
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
dgabor + 2 fő (össz. 3 motorral)
Csomi (ha nem esik az eső)
Laller
Fulesman + 1 fő ha nem esik
tsanyi+1 lány
Anita
Gyere át és innen indulunk.
Ki van polírozva.