Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sracok,
Teso-hoz mar tankolva es ures holyaggal menjek, vagy utana meg megallunk vhol?
Ideális követési távolság,nem bámulni a járó kelő csajokat és akkor nem lesz semmiféle ráfutásos baleset!
A térkép ott lesz a tatyóban, lehetetlen eltévedni.
Megdumáltuk max eltévedünk ha az az irgalmatlan tempó kevés a többségnek.Én meg akartam nézni Moszkvát.
Majd beállunk hátul egymás mellett egy stabil 80-as tempóra , hogy megelőzzük a ráfutásos tömegbalesetet.
akkor mindenki leghátul akar majd menni szerintem
ha ésszel csináljuk a motorozást, senki sem vág hátba senkit
Az nem lehet me én mek.
Bár mehetek majdnem hátul de nem vok valami szép látvány.
Én megyek leghátul, nem akarom, hogy valaki picsán vágjon.
Nem a tied az enyém budymike-é meg a fotx srácé a bugyikék a tied rendben van nem rossz.Bár azt a kapaszkodót egy buktánál nem kapnám el az fix.Még szükségem lenne ott lenn a dolgokra.
megállni?.....ha elfogy a benzin........na jó, szerintem mivel lányok is lesznek motorral így legalább 1 lesz....
Hány megállóval teljesítjük a 177 oda kilómétert?
jó.....
Máss, érdeklődnék, hogy van-e itt olyan SV-s kolléga aki aug. 20.-án Mariborban egy ÖMV kútnál tankolt?
Nem tehetek róla hogy 2006 os.
Ami kék tetszik nekem az a Seat Cupra , Vw Golf lilás kék.
Ha télen helyre teszem a vasat, lehet olyanra fényeztetem.
Gyááááá támadnak a bugyikékek.
A stopinál felvesszük a Hentit!
miért lenne gond? .....jöjjön aki ráér....
hali, a 11625 ben irt nem okoz gondot senkinek aki a turára készül?
Beszarás az a majrévas!

Holnap csatlakozik hozzátok egy régi jóbarátom egy GSX 1.4-el ha minden igaz!Ha már egyszer én nem tudok menni.........
Ok, akkor beugrom a műhelybe reggel.....
Ha nem gond.Köszi.
Csak előszedtek valahonnan egy onboard videót, amin szinte szabályosan megy a motoros végig szegeden, még indexel is stb, és az M5 ön egyszer odatép a szájának a forgalommentes szakaszon, 240 ig és most vadászik rá a rendőrség...
A feltöltőt már lenyomozták...micsoda bűncselekmény...

Sok paraszt meg anyázhat majd megint hogy köcsög motorosok....
Na végre, eljutottam odáig hoy fényképek kerüljenek fel az adatlapomra.Egy pillantást megér szerintem :-))
bocs, megtalált téged is.Csak a fernando carrasco-t előbb dobta ki a gép
ahham.

Na erre a névre a skype valami brazil csókát dob...Létezik?