Ha hajlandó lenne az ago visszaírni, mé lehetne lépni bódisügyben...
Mert a külföldi kereskedő (ez is szégyen asszem a magyarokra nézne) azt írta, h 400 euró környékén gyártanának hozzá csövet a gyárukban, nameg ott kéne hagyjam a mocit, h pontosan a mocira tervezhessék.Tehát nem sufnituning lenne, viszont az ára is olyan
De leszarnám azt is, csak faszomba kapnék egy pozitív választ.Mé van az, h ha nem személyesen intéz valamit az ember, akkor az nem megy?Picsába,, lennék már otthon...
Persze, én is gerjedek a bódisra, de ha egyszerűen nem tudom elintézni innen a távolból...
Mé kérded?Visszatekerjük vagy mi?:D, kb. 16500km környékén.Dobsz egy mailcímet?Okosítsuk meg ezt a világítást valahogy:)...Ha nem sok az anyagköltség, akkor egy láda söré' mehet?
Én a motort már a rendszerrel együtt vettem.Gyakorlatilag emiatt vettem meg a motort,ja meg azért mert 13.000km volt benne
A tulaj nem engedett az árából hiába alkudtam.Csak annyit mondott,hogy a rendszer közelebb volt a 200-hoz mint a 100-hoz.Ezért volt a motor ára fix 1mill múlt évben.
A műszerfal világítás nem bonyolult 1 órás művelet mindennel együtt.Info itt: http://www.svmod.hu/2007/09/15...
Megcsinálom az órát,ha akarod.Maxx-ét is én csináltam meg.Pénzt nem kérek érte.Ő csinált a műhelyemnek egy bannert és feltette az SV mediára,ahol most a fórumban fut.Ő ezzel fizetett.Zárójelben megjegyezném,hogy a csajom szeret hajókázni
A Bódis dobtól én becsináltam. Amikor motort kerestem magamnak, a képek alapján kinéztem az SVt (mert szép!). Aztán elmentem megnézni, beindítottuk, és eldőlt minden. Azóta is feláll a hátamon a szőr. (Nincs sok, de az érzés az megvan.)
Na most akkor jön mindenki a túrára vasárnap?Csak mert nagyon nincs szó róla pát napja.
Eddig ennyi a résztvevő.Sv media-ról is jönnek néhányan
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)
gyroli (ha nem esik az eső)
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
dgabor + 2 fő (össz. 3 motorral)
Csomi (ha nem esik az eső)
Laller
Fulesman + 1 fő ha nem esik
tsanyi+1 lány
Anita
Na most akkor jön mindenki a túrára vasárnap?Csak mert nagyon nincs szó róla pát napja.
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
Laller
tsanyi+1 lány
Anita
Az enyém mellett szinte nem is hallani zsé2 gépét.
Szerintem 120-nál egyáltalán nem zavaró a hangjáték, inkább a szélzaj irritál.
Az idegesítene, ha nem hallanám a motor hangját.
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)
Janó
wEs
Odzsee
Laller
Az, h mennyire egyszerűen elírtad és mi a valóság, emailban szívesen mesélek neked.Milyen ma kishazánk 2009-ben dob után kutatva.Az, h b@sznak visszaírni, már fel sem húzom magam.
Roli: nem az üvöltés alényeg, hanem , h jó mélyen hörögjön felsőbb tartományban is, bár lehet, h lehetetlent akarok.
Nemtom, nekem nem tűnt fárasztónak, igaz egy nap eddig max. 100-150et mentem, de csak akkor élvezem a hangját, ha lassulok motorfékkel .A blokkot még mindig jobban hallom mint a dobokat hátul, pedig egy elég átlagos (caberg v2r) sisakom van...Schuberthet ezek után semmi pénzért nem vennék.
Mert a külföldi kereskedő (ez is szégyen asszem a magyarokra nézne) azt írta, h 400 euró környékén gyártanának hozzá csövet a gyárukban, nameg ott kéne hagyjam a mocit, h pontosan a mocira tervezhessék.Tehát nem sufnituning lenne, viszont az ára is olyan
De leszarnám azt is, csak faszomba kapnék egy pozitív választ.Mé van az, h ha nem személyesen intéz valamit az ember, akkor az nem megy?Picsába,, lennék már otthon...
Persze, én is gerjedek a bódisra, de ha egyszerűen nem tudom elintézni innen a távolból...
Mé kérded?Visszatekerjük vagy mi?:D, kb. 16500km környékén.Dobsz egy mailcímet?Okosítsuk meg ezt a világítást valahogy:)...Ha nem sok az anyagköltség, akkor egy láda söré' mehet?