Csak nehogy elfoggyon a végén.Amúgy szerintem az SV forma a két oldalt felfogatott kipuffal a legjobb max vékonyabb nem ilyen bödön kell rá.Mint az ezres.Ez áll a legjobban neki.Szerintem.Amúgy a hangmánia max a városi szaladj ide szaladj oda utakon lehet jó de 3-400 Km már fárasztó ha irtó nagy a hang.De ez is csak az én amatőr véleményem.
Mielőtt megveszed a Lasert nézd meg,hogy E-betűs e vagy sem.Mert hallottam,hogy néhány dobjuk kifejezetten amerikai piacra készültek E szabvány nélkül.Igaz itt Európában is meg tudod rendelni őket.
Ha a Gianelli E szabványos,akkor azt húzatnám fel az ülés alá új összekötő csövekkel.Van néhány cég aki ilyenekkel foglalkozik.Ha meg a Gianelli dobok nem tetszenek add el az egészet és csináltass egy magyar céggel olyat amilyet akarsz,olcsóbban kijössz.Bár ha a pénz nem számít akkor Bódis.
Na most akkor jön mindenki a túrára vasárnap?Csak mert nagyon nincs szó róla pát napja.
Eddig ennyi a résztvevő.Sv media-ról is jönnek néhányan
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)
gyroli (ha nem esik az eső)
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
dgabor + 2 fő (össz. 3 motorral)
Csomi (ha nem esik az eső)
Laller
A két bazinagy zsírzóprés helyett valami vékonyabb vagy triovál kisebb cucc szerintem jobban nézne ki ott fenn.Bár utas és csomag felszerelése így majdnem lehetetlen lesz.
Ha minden jól megy és az égiek is rendesek, akkor LASER rendszer kerül a mocimra.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor a komplett kipu, csövestől leömlőstül, 2 Giannelli dobbal, szűkítővel eladó lesz.Október elejétől kerül meghirdetésre előreláthatólag
Egyben, darabokban, kinek mi kell...
Gondoltam előre szólok itt, mert úgy illik:), aztán kerül ki a többi helyre (svmedia, képesmoci stb...)
S garantáltan így fog kinézni , a hangja remélem meg oda fog b***ni...
a bohócok medvék,csimpánzok a cirkuszban biztos nagyon vágják az 1 kerék témát Nemtom az első futómű mennyire szereti az ilyen akciókat,mint az 1kerék...
A rövidüléssel egyenes arányban nőne a hangerő is.
Mielőtt megveszed a Lasert nézd meg,hogy E-betűs e vagy sem.Mert hallottam,hogy néhány dobjuk kifejezetten amerikai piacra készültek E szabvány nélkül.Igaz itt Európában is meg tudod rendelni őket.
Ha a Gianelli E szabványos,akkor azt húzatnám fel az ülés alá új összekötő csövekkel.Van néhány cég aki ilyenekkel foglalkozik.Ha meg a Gianelli dobok nem tetszenek add el az egészet és csináltass egy magyar céggel olyat amilyet akarsz,olcsóbban kijössz.Bár ha a pénz nem számít akkor Bódis.
Szépek szépek, de a hang magasabb fordulatszámon már nem elég hörgős, mély...Alig hallom a sisakban
Persze, lehet, nem is kellene hallani.Nemtom.
Eddig ennyi a résztvevő.Sv media-ról is jönnek néhányan
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)
gyroli (ha nem esik az eső)
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ottcsatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
dgabor + 2 fő (össz. 3 motorral)
Csomi (ha nem esik az eső)
Laller
A vidi alapján meg jó döntésnek néz ki:) kössz Sanya, én nem akadtam rá erre a vidire.
Hánemtom, de egy rendszernek csak dörmögnie kell...Hmm...Van ez a deeptone fejlesztésük, nagyon kiváncsi vagyok.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor a komplett kipu, csövestől leömlőstül, 2 Giannelli dobbal, szűkítővel eladó lesz.Október elejétől kerül meghirdetésre előreláthatólag
Egyben, darabokban, kinek mi kell...
Gondoltam előre szólok itt, mert úgy illik:), aztán kerül ki a többi helyre (svmedia, képesmoci stb...)
S garantáltan így fog kinézni , a hangja remélem meg oda fog b***ni...
Mehet a menet.De utána nem eladni.
Aztán a retekklubbon meg a hír, h a fórumról kapott ötlettel próbálgatták az egykerót a motorjukat rommá törő srácok...