Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm, sima dobtól nőtt alul? Ez érdekes észrevétel...
A dob jó állapotban van, és gyönyörű a hangja, van hozzá egy szűkítő cső (ami csak akkor volt benn, amikor felrakták) . Mikor felrakták a gépre akkor lemérettem fékpadon és kerek 80 Le-s lett a gép és 72-re nőtt a nyomatéka, amit észre is lehet venni főleg az alsó tartományban.
Hali!
Tapasztalatok: Kötelező szerviz hatezrenként kb. 22.000.-, havi részlet 30.000.-,cascom nincs.
Jó kis moci, ezen kívül csak? a mérhetetlenül sok benzin.
vmi közelire gondoltam
Sziasztok!

Érdekelne, hogy egy új sv650-nek mekkora a szervizelési/fenntartási költsége?
Casco, kötelező szerviz stb.. Érdemes-e belevágni egy új gépbe részletre?
Akinek van tapasztalata és megosztná, előre is köszi
Tudsz képet küldeni róla?
Sziasztok!

Van egy eladó Bódis acél ovál dobom Sv 650-re.
Kb 5000km van benne és még több mint 4év gari van rajt.
60.000-Ft! Új ára 76.320!
Ha érdekel hívjatok!
30-905-89-66
Nem.
Köszi szépen a segitséget.Még utánnanézek de eléggé gyér a választék.Bikepicsen nézegettem de ottmeg aminöség rosz.:(ezvan.A mási kkérdésem!Igaz nemértek az elektromossághoz se az elektronikához és ilyesmi kütyükhöz de aggaszt az a kérdés,ha mondjuk veszek egy másik rendszámtáblatortot ami nem holapátméretü mint a gyári és akkor nagyvaloszinüséggel eltünik a rendszámtábla világitás.Nahde a drotok ottmaradnak és csak kapják az áramot és nemtudják leadni ,hisz nincs izzo.Nmefog tulmeelgedni és nemvágja le a biztositékot vagy nemvágja haza az elektronikát?:S elöre is köszi Norbi
Itt elég nagyban meg tudod nézni.
Amúgy enm emlékszem rá, hogy lenne a csapatban 2007-es piros.
Sziasztok!A segitségeteket szeretném kérni...most szeretnék átszálnni egy kawasakirol egy sv 650s re.Mindenképpen ujjat szeretnék vásárolbi mert több elönyt látok benne mint egy használt vasban.miven a 2007 es szinek nem valami csábitoak sanos az alap 3 szin közül kell választani.Fekete(minden 2.motor fekete)szal ez a szin kilöve,kék(piros full szerkom van) és marad a piros.Nah itt kérek segitséget!Mivel pécsre még nemérkezett piros sv ebben az uj megypiros,vöröses szinben érdekelne ,hogy valaki látta e már élöben ezt a szint és esetleg van e neki ilyen motor ebben a szinben?Merthát zsákbamacskára ennyi pénzt nemadok ki...elöre is kösz a segitséget.
Norbi
sziasztok, azon gondolkodom hogy fel kellene húzni a két dobot a hátsó idom mellé.
Csinált már vki ilyet SV1000N-el ilyet? Gondolom kell valami hővédő lemez is. Ja és hol szerezzek olyan kipufogócsöveket?
Eladó!

SV650 N
2006 júliusi, türkiz színű
11.000 km-t futott, megkímélt, sérülésmentes állapot
extrák: Finster dob, bukógomba, kis rendszámtartó,

ár: 1.250.000 Ft
hitelátvállalás lehetséges

Érdeklődni: 30/349-2318
Alles gút?
Ja? Majdnem nem köszönni radertársaktól: Gúten Tág!
Ich bin ein proptekk enginér,picit beszél madzsar.
Gut tanács: ha eleje lenni elpattogás,ki kell luftot elereszteni az forne kereknél.
Én nem megyek nagyon. Pontosan azért mert veszélyes. Főleg az mikor néha látni egykerekezést meg ilyeneket. Na azt lapáttal ütném le a motorról, mert csak amerikában szabályos. Ha elpattog akkor nincs mit tenni... De én nem értek hozzá. ezügyben keresd a prop tech fejlesztőmérnököket...
Zema: Es akkor te igy most igy nagyon mesz? Meg nem veszelyes?
Meg mikor igy megyek es pattog az eleje, akkor pattog?
Látni lehet, csak a "jelenlegi motorom"-nál a CBR van.
Na de a CRF? Azt nem latni?
Nem egy csúcs a szervit kinézete, de nem is ez a lényeg.
CBR 1000RR -je van. Nálam megnyitja simán.
Mert Amerikabol tolti...
vmiért nem nyitja meg...
Nézd meg az adatlapját.