Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hívtál!
hali engem érdekelne acucc! redraptor@ citromail.hu
Köszönöm jól van
Nagyon összebarátkoztam a hangjával!
És hogy muzsikál a gép?
Mióta levettem kicsit gyícknak érzem a vasat...megszoktam a dobot!
Ha megmarad a gép tavaszig akkor visszaugrik rá egy ugyanolyan...
Sziasztok!

Keresnék jó állapotú 2003-2004 SV1000S-t megvételre.

1,1 M kp. van a történetre.

Ajánlat jöhet az l.szabo@gportal.hu-ra vagy 30/488-3489.

Üdv L.
Volt rajta még egy szép Bódis dob, de már az enyém lett!
Hali! Megválok szeretett sv 650-esemtől.
2006-os 13000km-rel.
Tel:06-30-905-89-66
igy van 2005-ös és ezüst vázas elég ritka!
Értem én
Attól az még K4!
K4-es, csak 2005-ös forgalombahelyezéssel. :)
2005-ös? Ezüst váz?
Halli!
Motorváltás miatt feleslegessé vált K&N légszűrőmet eladom /injektorosra való!/,7000ft kb 5000km-et volt használva!Még van egy szuper tanktáskám,telefontartó,térképtartó teljesen hibátlan szintén 7000ft!Ja igen még megmaradt a gyári hátsó sárvédő is az indexekkel!
sziasztok eladó a drágám sv650s 2005-ös 20000km-rel ha valakit érdekelne.Tel:06303322623vagy:bali@gylcomp.hu
... vihar elötti!
Na mi ez a csend?
Most nekem is Conti van rajta, sokan szídják, de szerintem amire használni akarod tökéletes!
És az ára verhetetlen!
AtiSV!

Én használtam vettem 12-ért, de a Motorline-ban lehet kapni ezt a márkát, 20 000 körül vannak. Még a Puig és az ERmax gyárt hasonlókat. Érdemes azokat is megnézni.
Amúgy a kinézeten felül tényleg jobban elvezeti a menetszelet, főleg a púpos rész miatt. Nekem kellett mert 190 cm vagyok. :)

GUMI: nekem eddig a legtöbben a Conti Road Attac-ot javasolták... A gyári meg tényleg egy kaki! :)

fotx
Hali! Gumi ügyben sajna nem tudok segíteni (én még a gyári Dunlopot nyúzom), max nézz itt körül: http://www.svmedia.hu/kiegeszi.... (frpeter SV oldala)
Viszont lenne egy olyan kérdésem, h a sportplexit hol szereztet be, ill mibe fájt, jövőre mindenképp szeretnék felrakni 1 ilyet. Előre is köszi
Szia!
Azt hiszem, erre a kérdésre két azonos választ nem fogsz kapni
De szerintem azt a gyárit dobd le, annál csak jobbat találsz!
Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek ill. kíváncsi lennék a tapasztalataitokra gumi téren.
SV650S-re milyen gumit érdemes rakni?! Elsősorban túrázásra használni, max 1-2 szerpentinezéshez...

Előre is köszi!
fotx
Egy igazán jó vétel!

Klikk
Fényezést is csinálunk. További kérdéseket ide tegyétek fel légyszives: tokimtom@vnet.hu
Talán a legjobb lenne a gyári minta alapján?
Mikor van rá esély, mert még le is kell fényeztetni tavaszig?
Köszi a kimerítő választ!
Most akkor olvasd el mégegyszer amit írtam. Kösz.